Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, τα έσοδα αυξάνονται. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας επιφυλάσσει ιδιαίτερη εύνοια – είστε δημιουργικοί, αστείοι, ερωτικοί και έχετε διάθεση να βγαίνετε και να διασκεδάζετε με τους αγαπημένους σας. Αν είστε σε σταθερή σχέση θα τη δείτε να ανθίζει και να εξελίσσεται με πολύ όμορφο τρόπο. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας σχηματίζει τετράγωνο με τον μαγικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι μια υπέροχη μέρα για να βγείτε ραντεβού στο πιο ρομαντικό εστιατόριο που μπορείτε να σκεφτείτε. Μπορεί να πάρετε στο ταίρι σας ένα μόνο λουλούδι ή να του στείλετε ένα πολύ αγαπησιάρικο μήνυμα. Σήμερα είναι πιθανό να έχετε μια ρομαντική κι ευχάριστη μέρα. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος και στην πιθανότητα μιας επένδυσης, που με μια πρώτη ματιά φαίνεται συμφέρουσα. Παρόλα αυτά εξετάστε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) σας καλεί να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας, με ψυχραιμία και προσοχή, χωρίς κανενός είδους συναισθηματισμό. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον οίκο των οικονομικών. Τώρα, μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, προσθέτοντας κάποιες πνευματικές όψεις. Θα μπορούσατε να κάψετε λιβάνι ή να ανάψετε ένα χρυσό κερί για να φέρετε περισσότερη ενέργεια ευημερίας. Σήμερα, σκεφτείτε τα χρήματα από άποψη ενέργειας και θα είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε αυτό που θέλετε. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) δημιουργεί ευκαιρίες για να πλησιάσετε περισσότερο τα κοντινά κι αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι σχέσεις σας εμβαθύνουν και γίνονται πιο ουσιαστικές, τα συναισθήματά σας εκφράζονται αναλόγως και έχετε τη διάθεση να δώσετε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειάζεται. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς σας και να βοηθήσετε όσους σας χρειάζονται.

Έρωτας και σχέσεις

Αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια βαθιά βουτιά στα πραγματικά σας συναισθήματα και στις επιθυμίες της καρδιάς σας. Καλό είναι να έρθετε σε επαφή με ένα φίλο, για να μοιραστείτε μαζί του αυτά που σκέφτεστε κι αυτά που αισθάνεστε. Η επαφή αυτή θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι, απ’ όλα αυτά, θα ενσωματώσετε και τι θα αφήσετε στην άκρη. Επιπλέον είναι πιθανό να έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήστε μια σχέση, με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Φροντίστε να μπείτε στη σχέση αυτή με όλη σας την καρδιά, χωρίς δισταγμούς και αντιφάσεις.

Καριέρα

Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε μια πολύ σημαντική επαφή. Μπορεί να μη συνειδητοποιήσετε από την αρχή τη σημασία της, αλλά θα γίνεται όλο και πιο εμφανής στη διάρκεια του μήνα. Στα μέσα της εβδομάδας, αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να σκεφτείτε πού βρίσκεστε και που θέλετε να βρεθείτε σε δέκα χρόνια από τώρα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τη μεγάλη εικόνα γιατί αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, στην παρούσα φάση. Οι ηγετικές σας ικανότητες αναλαμβάνουν δράση, προς το τέλος της εβδομάδας, όταν η ομάδα σας χρειάζεται μια σοβαρή καθοδήγηση. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε το σαββατοκύριακο – ακόμα κι αν χρειαστεί να πιεστείτε.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις