Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, αποκτάτε πολύτιμες δεξιότητες. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) σας βάζει στη διαδικασία να τσεκάρετε κάποια διαδικτυακά μαθήματα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να ξαναδείτε ένα ταξίδι που είχατε αρχίσει να σχεδιάζετε και που, λόγω των συνθηκών, μπήκε στην άκρη. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της εκπαίδευσης κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είτε είστε σε εκπαιδευτική διαδικασία είτε όχι, ενδιαφέρεστε πολύ ν’ αποκτήσετε κάποιες νέες δεξιότητες. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι σχετικά με τις γνώσεις σας – μπορεί να πρόκειται για ένα κανονικό μάθημα ή ίσως ένα μάθημα μέσα από βίντεο. Την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να μάθετε κάτι καινούριο, αν αφιερώσετε χρόνο. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) σας υπενθυμίζει πώς υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, που εμπλέκουν και άλλα μέρη και που χρειάζεται να τακτοποιήσετε σχετικά σύντομα. Ωστόσο, επικρατεί ένα κλίμα ασάφειας. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) σας δίνει την υποστήριξή του ώστε να συνεχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Οι φιλοδοξίες σας είναι μεγάλες και οι στόχοι σας υψηλοί. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) ενισχύει τη διάθεσή σας για ένα βαθύτερο και πιο ουσιαστικό δεσμό με τα κοντινά κι αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια επιφανειακή κουβέντα δεν σας ικανοποιεί τώρα – θέλετε να πάτε κάτω από την επιφάνεια και, πραγματικά, να συνδεθείτε. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο των επενδύσεων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για μια ασυνήθιστη επένδυση. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα ή κάτι που έχει να κάνει με πολύτιμα μέταλλα και η τάση σας είναι να ξεκινήσετε άμεσα, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Αλλά, αυτή η όψη είναι εντελώς παρορμητική. Ίσως χρειάζεται να το ψάξετε λίγο παραπάνω, πριν ξεκινήσετε. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σας επιφυλάσσει ιδιαίτερη εύνοια – είστε δημιουργικοί, αστείοι, ερωτικοί και έχετε διάθεση να βγαίνετε και να διασκεδάζετε με τους αγαπημένους σας. Αν είστε σε σταθερή σχέση θα τη δείτε να ανθίζει και να εξελίσσεται με πολύ όμορφο τρόπο.

Έρωτας και σχέσεις

Προσέξτε για κάποια έντονα συναισθήματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, στην αρχή της εβδομάδας. Συμβαίνουν πολλά γύρω σας, αυτή τη στιγμή, αλλά καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο και βρείτε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα συνδεθείτε ξανά με τον κόσμο – και ίσως με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Μια νέα ρομαντική ιδέα μπορεί να πάει πολύ καλά, αυτή τη στιγμή. Το Σάββατο ή την Κυριακή, έχετε περισσότερη διάθεση να περάσετε ένα γλυκό βράδυ με φίλους ή με το ταίρι σας, παρά να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Καριέρα

Την Τρίτη θα συναντήσετε κάποιον έξω από το γραφείο, που έχει πολλά να σας προσφέρει από επαγγελματική άποψη. Να ενθαρρύνετε και τα άλλα άτομα στην ομάδα σας να ακολουθήσουν τον τρόπο πωλήσεων αυτού του ατόμου. Στα μέσα της εβδομάδας θα αντιμετωπίσετε μια σειρά από δυσάρεστες, αλλά απαραίτητες εργασίες, που απαιτούν μεγάλη πειθαρχία. Βάλτε το κεφάλι κάτω κι ασχοληθείτε με νούμερα, ξεκαθαρίστε παλιές βάσεις δεδομένων ή μεταφέρετε πληροφορίες σε ψηφιακή μορφή. Μόλις περάσετε αυτή τη δύσκολη φάση, η Παρασκευή θα είναι αναζωογονητική. Μοιραστείτε την πρόοδο που έχετε κάνει με άτομα από άλλα τμήματα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις