Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, εμφανίζεται μπροστά σας μια οικονομική ευκαιρία.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) σας καλεί να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας, με ψυχραιμία και προσοχή, χωρίς κανενός είδους συναισθηματισμό. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο της χρημάτων σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: μια οικονομική ευκαιρία θα μπορούσε να γίνει διαθέσιμη για σας – αν κάνετε ένα μικρό βήμα έξω απ’ αυτά που γνωρίζετε. Φυσικά, μπορείτε να αγνοήσετε τη σημερινή ενέργεια, αλλά αν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, σήμερα έχετε μια πραγματική ευκαιρία που θα πρέπει να εξετάσετε. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) εστιάζει σε ζητήματα σχετικά με την καθημερινή σας ζωή και τις σχέσεις με κοντινούς σας ανθρώπους. Ίσως χρειάζεται να βάλετε κάποια πράγματα σε σειρά και να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια από αυτά τα άτομα. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο των αδελφών, των ξαδέλφων και των γειτόνων, μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση να επισκεφτείτε στενούς συγγενείς που ζουν σε άλλη πόλη. Ή μπορεί να δεχτείτε εσείς μια επίσκεψη από ξαδέλφια που ήρθαν στην πόλη. Θα μπορούσε, επίσης, να υπάρξει αλληλεπίδραση με κάποιους από τους γείτονες ή ακόμα και μια εκδήλωση στη γειτονιά. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα – υπάρχουν δυνατότητες για να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν και έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με καινούριους τρόπους. Ωστόσο, να έχετε στο νου σας ότι αυτό το διάστημα δεν έχετε την ικανότητα να εκτιμήσετε σωστά τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σας επιφυλάσσει ιδιαίτερη εύνοια – είστε δημιουργικοί, αστείοι, ερωτικοί και έχετε διάθεση να βγαίνετε και να διασκεδάζετε με τους αγαπημένους σας. Αν είστε σε σταθερή σχέση θα τη δείτε να ανθίζει και να εξελίσσεται με πολύ όμορφο τρόπο. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) ελαττώνει την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να αισθάνεστε, συχνά, κουρασμένοι – αφού οι υποχρεώσεις σας, αντιθέτως, είναι αυξημένες. Να προσέχετε την υγεία σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς σας και να βοηθήσετε όσους σας χρειάζονται.

Έρωτας και σχέσεις

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα μάθετε κάτι για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει – το μυστικό του παρελθόν, ένα κρυμμένο ταλέντο, μια αντιπάθεια που έχει για τον ανανά, οτιδήποτε. Ό, τι κι αν είναι, σας τραβάει κοντά του περισσότερο από ποτέ και θέλετε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια. Κάτι που, φυσικά, σας αρέσει. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ζωντανές και συναρπαστικές. Εάν είστε στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, να περιμένετε τουλάχιστον ένα παθιασμένο φιλί για καληνύχτα. Εάν είστε παντρεμένοι πολλά χρόνια, να περιμένετε ξανά το μήνα του μέλιτος! Οι μέρες από την Παρασκευή έως την Κυριακή δεν είναι, δυστυχώς, τόσο συναρπαστικές. Είστε σε μια περίεργη διάθεση. Λίγη γυμναστική θα σας βοηθήσει να βάλετε τα συναισθήματά σας σε σειρά.

Καριέρα

Καθώς ανοίγουν οι πόρτες του ασανσέρ, τη Δευτέρα, λάμπετε! Είστε έτοιμοι να δείξετε σε όλους από τι είστε φτιαγμένοι και δεν φοβάστε, αν δώσετε την εντύπωση ότι είστε λίγο εκκεντρικοί. (Στο κάτω-κάτω, οι περισσότεροι άνθρωποι που έκαναν σημαντικές ανακαλύψεις ήταν εκκεντρικοί!). Την Τρίτη και την Τετάρτη κάποιος θα καταλάβει κάτι που έχετε στο μυαλό σας και οι σπίθες θα ανάψουν! Υπάρχει ακόμα και μια πιθανότητα να προκύψει κάτι ρομαντικό. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι αγχωτικές, συναισθηματικές μέρες. Φροντίστε να κρατάτε τα συναισθήματα μακριά από τη δουλειά σας. Αναγνωρίστε ότι πρόκειται, απλά, για μια φάση και σκεφτείτε το μέλλον.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις