Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, βαδίζετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) ενισχύει τη γοητεία και τον αισθησιασμό σας – δύσκολα μπορεί να σας αντισταθεί κάποιος αυτό το διάστημα. Η αυτοπεποίθησή σας εκτοξεύεται στα ύψη. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας-τον Υδροχόο και στον οίκο της φυσικής παρουσίας. Μπορεί να είστε πολύ αποφασισμένοι να βρείτε τη φόρμα σας. Ίσως αυτός να ήταν ο στόχος σας για τον καινούριο χρόνο, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε μια αλλαγή τώρα με όλη αυτή τη θετική ενέργεια του Υδροχόου. Μπορεί να γραφτείτε σ’ ένα γυμναστήριο ή να αγοράσετε έναν εξαιρετικό εξοπλισμό για να γυμνάζεστε στο σπίτι. Προσθέστε ένα έξυπνο ρολόι για να παρακολουθείτε τις θερμίδες, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τον καρδιακό ρυθμό και είστε στο δρόμο για καλύτερη υγεία. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) εστιάζει θετικά στο πεδίο των οικονομικών. Τα έσοδά σας θα έχουν μια αισθητή βελτίωση, αλλά θα πρέπει να προσέχετε γιατί υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να θελήσουν να επωφεληθούν από σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) δημιουργεί ένα παρασκήνιο μέσα στο οποίο θα συμμετέχετε ενεργά. Υπάρχει περίπτωση να μάθετε πράγματα που αγνοούσατε ή να σας αποκαλυφθούν κάποιες μυστικές πληροφορίες. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να ψάχνετε ό,τι πληροφορία μπορείτε να βρείτε σχετικά με τον ξεκούραστο ύπνο και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύ υλικό. Σήμερα, αφιερώνετε αρκετό χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας επιφυλάσσει ιδιαίτερη εύνοια – είστε δημιουργικοί, αστείοι, ερωτικοί και έχετε διάθεση να βγαίνετε και να διασκεδάζετε με τους αγαπημένους σας. Αν είστε σε σταθερή σχέση θα τη δείτε να ανθίζει και να εξελίσσεται με πολύ όμορφο τρόπο. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) σας χαρίζει άφθονη ενέργεια, αισιοδοξία και διάθεση για να απολαύσετε έντονα την κάθε στιγμή. Εκμεταλλευτείτε αυτό το θετικό διάστημα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να συνεχίσετε δυναμικά.

Έρωτας και σχέσεις

Έχετε μεγάλη ερωτική ενέργεια αυτή την εβδομάδα – και η επιρροή της θα κρατήσει από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Οι υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν αυξημένη ένταση τώρα, κι αν είστε μόνοι πιθανά να μην είστε για πολύ – ειδικά, αν φλερτάρετε με τον τρόπο που ξέρετε! Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, η Δευτέρα μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο υπάρχει μια ευκαιρία να οργανώσετε τα συναισθήματά σας, με ένα πιο βοηθητικό τρόπο. Α, και η Κυριακή μπορεί να είναι τόσο καυτή, όσο εκείνες οι μέρες που είπαμε προηγουμένως – με ένα, όμως, διαφορετικό τρόπο.

Καριέρα

Μοιραστείτε την εμπειρία σας τη Δευτέρα και την Τρίτη, είτε με συναδέλφους και πελάτες, είτε ακόμα και με ανταγωνιστές. Η ελεύθερη ανταλλαγή γνώσεων σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε πολύ μπροστά, τώρα. Τα μέσα της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Εμπλακείτε σε προσωπικό επίπεδο και κανονίστε μια χαλαρή συνάντηση ή κάτι άλλο που θα βοηθήσει τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ σας – η δουλειά θα γίνει τόσο πιο διασκεδαστική όσο και πιο παραγωγική. Από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο καλό θα είναι να είστε λίγο επιφυλακτικοί σε ό, τι ακούτε, ακόμα κι αν δεν αμφισβητείτε τις προθέσεις κανενός.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις