Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, έχετε καλή επαγγελματική ενέργεια.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) επικεντρώνεται στην επαγγελματική σας ζωή και στις φιλοδοξίες που έχετε για την εξέλιξή της. Οι στόχοι σας είναι συγκεκριμένοι και μετρήσιμοι, κάτι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε και να διεκδικήσετε μία προαγωγή. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και μην αφήνετε την προσοχή σας να αποσπάται. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της φήμης και της κοινωνικής θέσης. Αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως να είστε λίγο απογοητευμένοι από τον χρόνο που χρειάζεται. Αλλά αν πρόκειται για έναν αξιόλογο στόχο, αξίζει τον κόπο. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) ενισχύει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για την επαγγελματική σας πορεία. Εργάζεστε με συνέπεια και υπευθυνότητα, χαρακτηριστικά που αργά, αλλά σταθερά θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) ενισχύει τη διάθεσή σας για ένα βαθύτερο και πιο ουσιαστικό δεσμό με τα κοντινά κι αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια επιφανειακή κουβέντα δεν σας ικανοποιεί τώρα – θέλετε να πάτε κάτω από την επιφάνεια και, πραγματικά, να συνδεθείτε. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο της οικειότητας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα μπορεί να σκέφτεστε να σπάσετε κάποιους κανόνες – κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Αν νιώθετε ότι θέλετε να ξεπεράσετε τα όρια, μπορεί να προχωρήσετε περισσότερο από όσο σκεφτόσασταν. Θα είναι δύσκολο να είστε σε εγρήγορση, όταν προκύψει μια ευκαιρία για να διασκεδάσετε. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) επηρεάζει, μάλλον, αρνητικά την επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να εκνευριστείτε από τη συμπεριφορά των προϊσταμένων σας, όσον αφορά τον τρόπο που ρυθμίζουν την εξέλιξή σας.

Έρωτας και σχέσεις

Υπερβολικές αντιδράσεις; Στην αρχή της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να πάρετε τα πάντα προσωπικά. Ένας τρόπος αντιμετώπισης: Ζητήστε από το ταίρι σας ή από τους φίλους σας λίγη γλυκιά φροντίδα ή βρείτε κάποιους γλυκούς τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είστε έτοιμοι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα – τότε, θα μπορέστε να κάνετε σπουδαία βήματα τόσο στην ερωτική σας ζωή, όσο και στη φιλοσοφία σας. Προχωρήστε μπροστά και σκεφτείτε με πρωτότυπους τρόπους. Το σαββατοκύριακο, αν θελήσετε να ταράξετε λίγο τα νερά της ερωτικής σας ζωής, θα έχετε τη βοήθεια ενός καλού φίλου.

Καριέρα

Μένετε σταθεροί στις ιδέες σας γιατί πιστεύετε ότι είναι οι καλύτερες, ή επειδή είναι δικές σας; Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που καλείστε να κάνετε, στην αρχή της εβδομάδας. Κάντε ό, τι χρειάζεται να γίνει, για να προστατεύσετε μια σημαντική σχέση. Επίσης, στα μέσα της εβδομάδας, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι η επαγγελματική συμφωνία για την οποία είστε υπεύθυνοι, είναι πράγματι η συμφωνία που θέλετε. Ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες τώρα και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε γι’ αυτό αργότερα. Την Παρασκευή, βγείτε λίγο έξω από το γραφείο. Μια βόλτα στο καφέ της γωνίας μπορεί να είναι απίστευτα παραγωγική.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις