Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα προκύπτουν κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) θα σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κατανοήσετε όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο των σχέσεων σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο της επικοινωνίας. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου σήμερα, στείλτε του ένα γοητευτικό κείμενο ή ένα email. Επικοινωνήστε με κάποιον που δεν μιλάτε συνήθως και στείλετε ένα γραπτό μήνυμα. Μπορεί να εκπλαγείτε από την ανταπόκριση. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) σας ενθαρρύνει να ενδιαφερθείτε λίγο παραπάνω για τα προβλήματα ενός σημαντικού ατόμου, της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) επικεντρώνεται στη σφαίρα των οικονομικών σας – θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με συγκεκριμένα άτομα και να συζητήσετε διεξοδικά θέματα που αφορούν κάποιο δάνειο ή κληρονομιά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας υποστηρίζει σε θέματα δουλειάς ή/και υγείας. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αναμένονται αλλαγές που μπορεί να σας ξαφνιάσουν, κατά κάποιο τρόπο, ίσως και να σας πιέσουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα στο σπίτι. Μπορεί να σκέφτεστε κάποια αλλαγή στη διακόσμηση, να κάνετε μια κατασκευή, να γκρεμίσετε ένα τοίχο ή να μαζέψετε τα πράγματά σας για ένα μεγάλο ταξίδι. Τα πάτε καλά με τις αλλαγές κι αν δεν έχετε κάνει αλλαγές στο σπίτι εδώ και καιρό, μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε κάτι σημαντικό.

Έρωτας και σχέσεις

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι μέρες γεμάτες με ρομαντικές και ερωτικές συναντήσεις, τις οποίες θα απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο. Τα μέσα της εβδομάδας θα σας βρουν εξαντλημένους και, ως γνωστόν, η εξάντληση οδηγεί σε σύγχυση. Καλό θα είναι να ηρεμήσετε και να φροντίσετε να ξεκουραστείτε. Στο τέλος της εβδομάδας η γοητεία σας είναι έντονη και υπάρχουν αρκετά άτομα που έλκονται από σας. Απολαύστε το θαυμασμό που σας χαρίζεται και προσπαθήστε να φτιάξετε ή να ενισχύσετε μια αισθηματική σχέση.

Καριέρα

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας κυλούν αργά, με αβεβαιότητα και με αρκετή σύγχυση. Θα τα καταφέρετε, εάν επικεντρωθείτε με αφοσίωση στους στόχους που έχετε και δεν απομακρυνθείτε πολύ από το εργασιακό περιβάλλον. Στα μέσα της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει προς όφελός σας και έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε καινούργια πεδία ανάπτυξης που, ίσως, σας οδηγήσουν σε μια προαγωγή. Στο τέλος της εβδομάδας κάντε ένα προσεκτικό έλεγχο στα οικονομικά, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε κάποια περιττά έξοδα που είχαν σας είχαν ξεφύγει, μέχρι τώρα.

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις