Υδροχόος

Υδροχόος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Υδροχόος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου δείχνει ότι πρόκειται για ένα μήνα προόδου, λόγω των θετικών επιρροών των πλανητών. Ο αντίκτυπος του Δία και του Άρη θα γίνει αισθητός στα γεγονότα της ζωής σας. Ο Δίας θα σας επιτρέψει να κάνετε τις σωστές κοινωνικές επαφές κι ο Άρης θα σας χαρίσει δύναμη και ζωντάνια. Επιπλέον, ο Κρόνος, ο Ήλιος κι ο Ερμής θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε το μυαλό και την εμπειρία σας με θετικό τρόπο. Ό,τι σκέφτεστε θα αποδειχτεί επιτυχημένο. Ωστόσο, είναι φρόνιμο να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις υπερβολές.

Έρωτας και σχέσεις

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, ο Δίας και ο Άρης διασφαλίζουν ότι οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι θαυμάσιες. Θα απολαύσετε συναρπαστικές στιγμές και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα. Μια συγκεκριμένη πρακτική προσέγγιση θα βοηθήσει πολύ τις σχέσεις. Η έγγαμη ζωή θα είναι υπέροχη, αρκεί να κάνετε τις σωστές ενέργειες – είναι ουσιαστικής σημασίας να μοιράζεστε με το σύντροφό σας ό,τι σκέφτεστε και κάνετε. Οι ελεύθεροι έχετε πιθανότητες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αυτό το μήνα, με την προϋπόθεση να είστε διακριτικοί στις πράξεις και τα λόγια σας. Τα παντρεμένα ζευγάρια μπορεί να ευλογηθούν με ένα παιδί.

Καριέρα

Τα άστρα προβλέπουν έναν εξαιρετικό μήνα για την εξέλιξη της καριέρας σας. Οι πλανητικές όψεις είναι υπέρ σας: όχι μόνο θα ξεχειλίζετε από πάθος και ενέργεια, αλλά θα είστε σε θέση να παρακινήσετε κι άλλους να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι αρμονικές. Αναμένεται, μάλιστα, να προχωρήσετε με προαγωγή και οικονομική αύξηση. Ο Κρόνος θα προκαλέσει κάποια μετριοπάθεια στη ζωτικότητά σας.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις του μήνα απέχουν πολύ από το να ενθαρρύνουν την οικονομική ανάπτυξη. Οι θέσεις των άστρων δεν σας βοηθούν και δεν θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά, επίσης, δεν βοηθάει και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα που παρουσιάζονται – καθώς και να κάνετε υπομονή για καλύτερες μέρες.