Υδροχόος

Υδροχόος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Υδροχόος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

#Εκφραστικός και ρομαντικός με μια αίσθηση πειραματισμού

Έχετε τη μαγική ικανότητα να διαβλέπετε τι πρόκειται να έρθει, και καθώς ο Πλούτωνας θα κινείται στο ζώδιό σας για τα επόμενα 20 χρόνια, θα είστε ένα ζωτικό μέρος της συλλογικής μας εξέλιξης, θα οραματιστείτε και θα διαμορφώσετε το μέλλον.

Μπορεί να έχετε νιώσει ότι γεννηθήκατε πολύ νωρίς ή σε λάθος στιγμή. Αλλά ο κόσμος τελικά σας προλαβαίνει. Η Νέα Σελήνη του Υδροχόου στις 10 Φεβρουαρίου ενεργοποιεί τις δυνατότητές σας. Τώρα είναι η ώρα να γιορτάσετε αυτό που είστε! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και πείτε ναι στις προσκλήσεις.

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 12 Φεβρουαρίου πετώντας σπίθες, ακριβώς στην ώρα για την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου, το πάθος σας φουντώνει πραγματικά και μπορεί να αισθανθείτε μια αλλαγή σ’ αυτό που σας κινητοποιεί. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 16 Φεβρουαρίου κι η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά. Στη συνέχεια, στις 22 Φεβρουαρίου, η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη εμπνέει ένα ειδύλλιο με κάποιον εξίσου δημιουργικό και ανοιχτόμυαλο με σας.

Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες στις 20 Φεβρουαρίου, το δημιουργικό σας δυναμικό ριζώνει σε συγκεκριμένα έργα ή προσπάθειες. Νιώθετε ότι βρίσκεστε κάτω από μια πνευματική κάθαρση και μετά τις 22 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα μπει στους Ιχθύες, να περιμένετε συμβολικά όνειρα και καθοδηγητικά μηνύματα.

Σε τι θα επιλέξετε να αφοσιωθείτε; Η Πανσέληνος της Παρθένου σας επιτρέπει να επιμεληθείτε τη ζωή σας και να την οδηγήσετε εκεί που θέλετε.