Υδροχόος

Υδροχόος | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Υδροχόος | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας αυτός μπορεί να μειώσει το δυναμικό σας, λόγω των αρνητικών επιρροών των πλανητών. Ίσως δυσκολεύεστε να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές ή η λογική σας είναι λάθος. Είναι καιρός να σταθεροποιήσετε και να ενισχύσετε τα σχέδιά σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο βαθμό. Θα πρέπει να είστε σε θέση να μεταδώσετε τις ιδέες σας στους άλλους με σαφήνεια, ώστε να μπορέσουν να σας είναι χρήσιμοι.

Έρωτας και σχέσεις

Ο Άρης κυριαρχεί στις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις, κατά τη διάρκεια του μήνα. Ενώ η Αφροδίτη θα δημιουργήσει ευχάριστες περιόδους, ο Άρης θα σας βάζει εμπόδια. Οι πλανήτες, σ’ αυτή τη φάση, τείνουν να υπερβάλλουν – τόσο για τις δυνατότητες όσο και για τα ελαττώματά σας. Το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επηρεαστεί από κάποια συμπεριφορά σας κι είναι απαραίτητο να βρείτε τρόπους για να ξαναφέρετε την αρμονία στο σπίτι. Όσοι είστε μόνοι, θα μπορέσετε να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με καλές προοπτικές.

Καριέρα

Η επαγγελματική σας πρόοδος μπορεί να παρεμποδιστεί, λόγω των αρνητικών πλανητικών επιρροών. Παρά την επιμέλειά σας δεν υπάρχει η ανάλογη πρόοδος. Αν έχετε την τάση να ρισκάρετε, είναι πιθανό να προκαλέσετε μεγαλύτερα εμπόδια. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να θυμάστε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι πιο ευνοϊκοί.

Οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα αυτό το διάστημα. Τυχόν συνεργασίες με το εξωτερικό θα δώσουν αρνητικές αποδόσεις, παρά τις προσπάθειές σας. Αν σκοπεύατε να κάνετε κάποια επέκταση στα έργα σας, ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καλύτερα να το αναβάλλετε για τον επόμενο μήνα.