Υδροχόος

Υδροχόος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Υδροχόος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το μήνα οι πλανητικές δυνάμεις σας χαρίζουν μεγάλη έμπνευση. Θα γεμίσετε με ιδέες και σχέδια, που θέλετε να πετύχετε. Μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα, ό,τι σας κρατούσε πίσω θα εξαφανιστεί. Επίσης, θα είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε.

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα προμηνύει ότι οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι πολύ φιλικές. Θα έχετε και το κίνητρο και την ενέργεια να κάνετε πράγματα. Ο Άρης θα σας δώσει την ενέργεια να αλλάξετε το σκεπτικό σας και η ανταπόκρισή σας σε ιδέες θα είναι άμεση. Στο χέρι σας είναι να χρησιμοποιήσετε τα ανοίγματα που έχετε στη διάθεσή σας.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι πολύ αρμονικές και θα έχετε την ελευθερία να τις απολαύσετε. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα, ωστόσο, η ενασχόλησή σας με τη δουλειά θα είναι εμπόδιο – η ευτυχία σας εξαρτάται από το πώς θα ισορροπήσετε τη δουλειά με την ερωτική σας ζωή.

Η σχέση με το σύντροφό σας θα είναι συναρπαστική και γεμάτη καινούρια πράγματα. Μετά τις 15 του μήνα, τα πράγματα θα είναι ασταθή και θα πρέπει να κάνετε βήματα για να γίνει η ζωή σας πιο ευχάριστη. Όσοι είστε μόνοι σ’ αυτή τη φάση, είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε μια νέα σχέση, μέχρι την τρίτη εβδομάδα του μήνα.

Καριέρα

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας είναι εξαιρετικές. Θα απαλλαγείτε από τα δεσμά του Κρόνου μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα, και θα έχετε τη βοήθεια του Δία για να πετύχετε ό,τι θέλετε. Υπάρχουν πολύ θετικά ανοίγματα για να τα πάτε καλά στη δουλειά σας κι οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι φιλικές και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε εύκολα τους στόχους σας.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά υπόσχονται σταθερότητα. Υπάρχει μια σταθερή ροή χρημάτων, αυτό το διάστημα, που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε να μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν χρειάζεστε – αποφύγετε με κάθε τρόπο τις παρορμητικές αγορές.