Ταρώ του μήνα

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο ΗΛΙΟΣ

Λέξεις-κλειδιά: Θετική ενέργεια, ανάπτυξη, επικοινωνία, χαρά

Ερμηνεία

Ο Ήλιος εκφράζει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα και υπόσχεται καλύτερες μέρες και εποικοδομητικό μέλλον. Είναι μία κάρτα που πάντα, σημαίνει ευτυχία και επιτυχία. Μας στέλνει θετικές σκέψεις και κατευθύνσεις για το πώς θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Μας ενθαρρύνει να αφήσουμε πίσω μας τη σκιά της Σελήνης και να προχωρήσουμε μπροστά με θάρρος και αλήθεια. Στην πραγματικότητα δεν ξεφεύγουμε από τη σκιά, πάντα θα την έχουμε μαζί μας, αλλά όπως συμβαίνει και όταν στεκόμαστε το μεσημέρι στον ήλιο, δεν θα την καταλαβαίνουμε καθόλου. Νιώθουμε ζωντανοί, σημαντικοί, τολμηροί.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, ο Ήλιος δηλώνει ότι τώρα μπορείτε να αποδεχθείτε το σύντροφό σας, όπως είναι, χωρίς να προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

Μελλοντικά, να περιμένετε ότι θα γίνετε πιο ευτυχισμένοι και ότι θα ελευθερωθείτε από άγχη και φόβους. Ό, τι σας βασάνιζε μέχρι τώρα, βρίσκει την καλύτερη λύση και σας χαρίζει μεγάλη χαρά. Μπορεί να ξεκινήσετε μια σχέση, όχι πάντα αισθηματική, αλλά μια σχέση με βαθιά επιρροή στη ζωή σας.

Σαν εμπόδιο, ο Ήλιος μπορεί να σημαίνει ότι δεν εκτιμάτε την κατάσταση που βρίσκεστε και κινείστε αρκετά επιφανειακά, έτσι ώστε δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες.