Ζυγός

Ζυγός | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Ζυγός | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιο του Ζυγού είναι εξαιρετικά δυναμικό και αποφασιστικό, το μήνα αυτό. Τα επίπεδα της ενέργειας αυξάνονται κατά πολύ και είστε σε θέση να πετύχετε ό, τι θέλετε. Είστε θαρραλέοι και τολμηροί και μπορείτε να οδηγήσετε κάθε δύσκολη κατάσταση σε επιτυχία. Τον Αύγουστο θα μπορέσετε να κατευθύνετε τη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε και δεν φοβάστε πρόσωπα και καταστάσεις – εσείς είστε ο οδηγός. Δεν χρειάζεται να είστε ευέλικτοι, έχετε την ικανότητα να επιβάλλετε τη θέλησή σας. Είστε ισχυροί, ενεργοποιημένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η λάμψη και η γοητεία σας θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε μέλη του άλλου φύλου, με μεγάλη ευκολία (αν είστε μόνοι). Ο έρωτας είναι πιθανόν να βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Αν είστε σε σχέση, θα τη δείτε να αλλάζει και να γίνεται πιο ουσιαστική. Την περίοδο αυτή, μπορούμε να πούμε ότι έχετε το πάνω χέρι και το ταίρι σας είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση. Υπάρχουν πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που θα μοιραστείτε μαζί και θα τις απολαύσετε ιδιαίτερα. Όλα αυτά φέρνουν πληρότητα κι ευτυχία και στους δυο σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, σ’ αυτή τη φάση.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στην καριέρα σας θα προοδεύσετε, εφόσον φροντίζετε και ενθαρρύνετε τους άλλους να αναπτυχθούν και οι ίδιοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα έσοδά σας θα αυξηθούν αισθητά, στη διάρκεια του μήνα – κάθε συναλλαγή και κάθε επένδυση θα προχωρήσει όπως θέλετε. Κι αυτή η οικονομική επέκταση οφείλεται στις δικές σας οικονομικές εκτιμήσεις και τις σωστές σας αποφάσεις.