Ζυγός

Ζυγός | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Ζυγός | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το μήνα θα δεχτείτε τις θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού και, καλό θα είναι, να προσπαθήσετε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Θα υπάρξουν εμπόδια αλλά θα τα ξεπεράσετε εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι θετικό για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, κυρίως μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε και να ενισχύσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Οι σχέσεις θα είναι αρκετά δυνατές κι αυτό θα ανεβάσει την ποιότητα της ζωής σας. Αν επικεντρωθείτε στους στόχους σας με αφοσίωση, θα πετύχετε σίγουρα.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι γεμάτη από δυναμισμό και γοητεία, αυτό το μήνα. Θα βρείτε χαρά στις σχέσεις σας και δεν θα ανησυχείτε καθόλου για το μέλλον. Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι ευχάριστες κι ευτυχισμένες. Έχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας και είστε στο ίδιο μήκος κύματος, όσον αφορά στην επιθυμία σας ν’ αποκτήσετε παιδί. Όσοι είστε μόνοι, υπάρχουν αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται για σας και δεν θα έχετε πρόβλημα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αν το θελήσετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Σε ό,τι αφορά στην καριέρα σας, τα πράγματα είναι μάλλον ανησυχητικά για την εξέλιξή σας. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές και, παρά τη σκληρή δουλειά, δεν καταφέρνετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν οικονομικές ανταμοιβές κι αυτό σας ρίχνει το ηθικό. Καθώς, λοιπόν, η κατάσταση στην επαγγελματική σας ζωή δεν είναι ευχάριστη, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με κοινωνικές και θρησκευτικές δραστηριότητες για να πάρετε ικανοποίηση και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας δεν είναι αυτές που θα θέλατε. Όσοι ασχολείστε με τις επιχειρήσεις και το εμπόριο δεν θα έχετε ικανοποιητικά κέρδη. Όσοι κινείστε στο δημιουργικό πεδίο και τις εξαγωγές ίσως να μην μπορέσετε να βγάλετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τα έξοδά σας. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι θετικές κι αυτό κάνει πολύ δύσκολο το ξεκίνημα νέων στόχων. Τυχόν επενδύσεις δεν θα έχουν καλές αποδόσεις και, γενικά, καλό είναι να κινείστε με προσοχή.