Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, μαθαίνετε καλύτερα την ικανότητα που έχετε να πετυχαίνετε. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει τη γοητεία σας με τρόπο που δεν περνά απαρατήρητος. Έχετε μεγάλη διάθεση να βγείτε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) συμβάλλει στη δημιουργία ενός παρασκηνίου, μέσα στο οποίο θα γίνουν κάποιες συζητήσεις, σε υψηλούς τόνους. Για την ώρα, θα τα κρατήσετε όλα αυτά για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) επικεντρώνεται στην επαγγελματική σας ζωή και, κυρίως, στις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Ίσως χρειάζεται να βάλετε κάποια όρια για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της φήμης κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Με ένα είδος αναλαμπής, μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόσο επηρεάζουν οι απόψεις των άλλων τις αποφάσεις σας. Αυτή η επίγνωση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επιλογές. Τώρα είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε τις δικές σας πεποιθήσεις, τις δικές σας απόψεις και το μονοπάτι που θα σας κάνει χαρούμενους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο. Ζούμε σε μια κοινωνία που πολλοί άνθρωποι προπαγανδίζουν τις απόψεις τους. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) στοχεύει στη βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Καινούρια πρόσωπα έρχονται στο δρόμο σας και καινούριες, ενδιαφέρουσες, ομαδικές δραστηριότητες. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σας ενθαρρύνει να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά θέματα ή θέματα σχετικά με την υγεία σας. Το διάστημα αυτό είναι θετικό για να τακτοποιήσετε τέτοιες υποθέσεις με θάρρος και σταθερότητα. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο των πόρων σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο του ρίσκου. Μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια επαγγελματική επαφή, έξω από τη ζώνη της ασφάλειάς σας – ζυγίστε καλά τις πιθανότητες για το ρίσκο που μπορείτε να αντέξετε. Αν πρόκειται για μια οικονομική επένδυση, μπορεί να θέλετε να σταματήσετε, αλλά αν πρόκειται για μια επαγγελματική επαφή σκεφτείτε την πιθανότητα να προχωρήσετε. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 εστιάζει στο πεδίο των φιλικών σας σχέσεων – σας δίνει τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και ίσως κάνετε και καινούριες γνωριμίες. Το σίγουρο είναι ότι θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές μ’ αυτούς που αγαπάτε.

Έρωτας και σχέσεις

Βάλτε τα συναισθήματά σας στην άκρη στην αρχή της εβδομάδας και ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις σχέσεις σας. Μπορείτε – και πρέπει – να συζητήσετε για τα σημεία μιας σχέσης τώρα, που δεν λειτουργούν πια για σας (και αυτό πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολο). Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή η ευφράδεια και η πειστικότητά σας είναι άνευ προηγουμένου. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε σχεδόν τους πάντες με τη δύναμη του μυαλού σας, αλλά εκτός απ’ αυτό, είστε σε θέση να καταλάβετε καλύτερα ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Μη φοβάστε να δείξετε αυτά τα συναισθήματα. Για καλύτερα ρομαντικά αποτελέσματα το σαββατοκύριακο, αφήστε τα δικά σας στην άκρη και με γλύκα και φροντίδα βοηθήστε κάποιον άλλον.

Καριέρα

Ο εθελοντισμός για κάποιο έργο μπορεί να φαίνεται σαν το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε, αλλά τη Δευτέρα ένας καινούριος στόχος προκαλεί το μυαλό σας, με ανταποδοτικούς τρόπους. Στη συνέχεια, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, να επιμείνετε σε ό, τι λειτουργεί. Οι αλλαγές σ’ αυτή τη φάση, προσκαλούν δυσκολίες και προκαλούν άγχος. Ετοιμαστείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας ή να ηγηθείτε μιας ομάδας, την Παρασκευή ή το Σάββατο. Είστε πολύ ισχυροί τώρα – απλά, βεβαιωθείτε ότι ορισμένες βασικές λεπτομέρειες έχουν δρομολογηθεί και μην τις αφήσετε στην τύχη τους. Η Κυριακή, εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να είναι μέρα ξεκούρασης και κοινωνικοποίησης. Μόνο δουλειά, χωρίς καθόλου διασκέδαση; Για ξανασκεφτείτε το!