Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, είστε σε αρμονία με το σύμπαν. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας χαρίζει δυναμισμό και ενέργεια και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και τα εκπαιδευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των πεποιθήσεων και των κανόνων σχηματίζει τετράγωνο με τον πνευματικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες – πρόκειται για μια στιγμή που μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σύμπαν. Και μπορείτε να το κάνετε με μια βόλτα στο πάρκο, καθώς βλέπετε το χειμώνα να δίνει τη θέση του στην άνοιξη. Μπορείτε να πείτε μια προσευχή ή να διαλογιστείτε για τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Οι άγγελοι κι οι οδηγοί σας ακούνε, οπότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε από το σύμπαν βοήθεια και υποστήριξη. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα τονίσει την ανάγκη να κάνετε ορισμένες αλλαγές σε κάποια ζητήματα σχετικά με την υγεία ή την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) ενθαρρύνει την ενασχόλησή σας με θέματα εργασίας ή υγείας. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον οίκο της υγείας και της ευεξίας. Τώρα, όταν οραματίζεστε έναν υγιεινό νέο τρόπο ζωής, μπορείτε να βρείτε τα κίνητρα και τους πόρους που χρειάζεστε για να τον πετύχετε. Όλο αυτό, έχει να κάνει με την υγεία σας, τόσο τη σωματική, όσο και την πνευματική: από άτομο που απλά τρώει λαχανικά, γίνεστε λάτρης των λαχανικών ή από άτομο που απλά ενδιαφέρεται για τη γιόγκα, προχωράτε σε κανονικά μαθήματα γιόγκα (ή οτιδήποτε άλλο σας ταιριάζει). Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) θα αποκαταστήσει το κλίμα που επικρατεί στο γάμο σας ή στη σταθερή σας σχέση, απομακρύνοντας τα προβλήματα της προηγούμενης περιόδου. Εάν είστε μόνοι, είναι πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση από τρίτα μέρη.

Έρωτας και σχέσεις

Την πρώτη μέρα της εβδομάδας κάτι που αισθάνεστε εδώ και καιρό και σας προβληματίζει, είναι ξαφνικά ολοκάθαρο στη σκέψη σας. Αν δεν είστε ερωτευμένοι, θα μπορούσατε με ευκολία να ερωτευτείτε τώρα κι αν είστε ήδη ερωτευμένοι, θα δείτε τα συναισθήματά σας να βαθαίνουν περισσότερο. Προς το τέλος της εβδομάδας το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στα οικονομικά σας – δεν είναι κακό να κάνετε οικονομία, απλά όχι σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σας. Το σαββατοκύριακο αναμένεται ρομαντικό, η καρδιά σας χτυπά τρυφερά και σας περιμένουν συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης.

Καριέρα

Η αρχή της εβδομάδας είναι όσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι μια εργάσιμη περίοδος. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες έχουν μεγάλη ζήτηση και οι επαγγελματικές συναντήσεις κυλάνε ομαλά και αποδοτικά για σας. Η αλλαγή στο πρόγραμμα θα έρθει στα μέσα της εβδομάδας – εάν αναλάβετε πρωτοβουλία θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην καλύτερη, δυνατή κατεύθυνση. Το πιθανότερο είναι ότι οι αλλαγές θα είναι βαθιές, οπότε προετοιμάστε τους συναδέλφους σας ανάλογα. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αν και στο τέλος της εβδομάδας, όλοι θα έρχονται σε σας για βοήθεια.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις