Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα συγκεντρώνονται για να ταιριάξουν προς όφελός σας. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας-το Ζυγό (9/9-2/10) φέρνει πάλι στην επιφάνεια υποθέσεις που πιστεύατε ότι είχαν λήξει μια για πάντα. Επιπλέον, όλα κυλούν σε αργό ρυθμό με αρκετές διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της αυτοπεποίθησης κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ενέργεια αυτής της όψης σας φέρνει μια ευκαιρία συνεργασίας. Ένας φίλος (ή ένας νέος γνωστός) μπορεί να θέλει να συναντηθείτε για να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα έργο ή μια επιχείρηση. Υπάρχει, επίσης, κάποια ενέργεια γύρω από τις κοντινές σας σχέσεις. Έτσι, θα μπορούσατε να συναντηθείτε τόσο για δουλειά, όσο και για περάσετε καλά. Αυτή τη στιγμή, έχετε την προσωπική δύναμη και το μαγνητισμό να προσελκύσετε μια ισχυρή σύνδεση. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία περισυλλογής σε προσωπικό επίπεδο, που καλό θα είναι να τη σεβαστείτε. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) ξυπνά μέσα σας τη διάθεση να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, γεγονός που γίνεται πηγή αναστάτωσης και συναισθηματικής διέγερσης. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) δίνει ένα πιο ιδιωτικό και μυστικό τόνο στις στενές σχέσεις και τη δημιουργική σας έκφραση. Ίσως να γράψετε για βαθιά ριζωμένα συναισθήματα ή να μοιραστείτε τις πιο βαθιές σας σκέψεις με ένα ξεχωριστό πρόσωπο – ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο της διαίσθησης κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να έχετε μια ξαφνική έμπνευση – κάτι, που μπορεί να προέρχεται από το στίχο ενός τραγουδιού ή από ένα σύντομο βιντεάκι και, ξαφνικά, καταλαβαίνετε πώς να αλλάξετε την ενέργεια για να έχετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Να έχετε το νου σας για σημάδια, σήμερα. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σας χαρίζει δυναμισμό και ενέργεια και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και τα εκπαιδευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα.

Έρωτας και σχέσεις

Αν ξεκινάτε την εβδομάδα με μια δόση εγωισμού, ρωτήστε τον εαυτό σας (και ίσως το ταίρι σας, ή κάποιο φίλο) γιατί. Το μόνο που μπορεί να χρειάζεται είναι να το αναγνωρίσετε και να δεχτείτε λίγη γλυκιά και τρυφερή φροντίδα. Η επικοινωνία στην ερωτική σας ζωή ευνοείται, στα μέσα της εβδομάδας, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να πάρετε κάποιες ρομαντικές αποφάσεις –είτε είστε σε σχέση, είτε μόνοι. Καθώς έρχεται σαββατοκύριακο είναι φυσικό να σκέφτεστε το παρελθόν, αλλά κρατήστε τουλάχιστον το ένα πόδι σταθερά στο παρόν – και μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον – την Παρασκευή και το Σάββατο. Η Κυριακή αναμένεται χαλαρή και ευχάριστη.

Καριέρα

Στις αρχές της εβδομάδας θα είστε εντελώς απορροφημένοι στο στόχο σας, που παρεμπιπτόντως εξελίσσεται πολύ όμορφα. Την Τρίτη το απόγευμα θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να βρείτε πώς θα ταιριάξει αυτό το έργο στο συνολικό πλαίσιο της δουλειάς σας. Προσπαθώντας να σκεφτείτε το μέλλον, θα είστε σε θέση να προβλέψετε και, ίσως ακόμα και να εξαλείψετε μια πιθανή σύγκρουση. Την Πέμπτη, να έχετε το νου σας για ανώτερους που ενδέχεται να κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Τα πράγματα θα εξομαλυνθούν μέχρι την Παρασκευή, ακόμη και χωρίς την παρέμβασή σας.