Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, μια μικρή αλλαγή θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) ενθαρρύνει την ενασχόλησή σας με θέματα εργασίας ή υγείας. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο της ευεξίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Νέες πληροφορίες θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας, όταν τις εφαρμόζετε στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να είναι κάτι που αφαιρείτε από τη διατροφή σας ή ένας τρόπος ζωής που σας δίνει περισσότερη ενέργεια και, ταυτόχρονα, σας απελευθερώνει συναισθηματικά από κάτι. Σήμερα, μια μικρή αλλαγή ή μια νέα συνήθεια θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) εστιάζει σε θέματα που επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή και ειδικά τη σχέση με το σύντροφό σας. Ίσως οι διαφορές μεταξύ σας να χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση ή ίσως η σκέψη σας να βρίσκεται κάπου στο παρελθόν. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο των σχέσεων, πιθανά να έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία για σχέση, τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να πρόκειται για μια ερωτική σχέση ή για κάποιον που γίνεται ο καλύτερός σας φίλος. Αναζητήστε ευκαιρίες για να επανασυνδεθείτε με κάποιον που έχετε χάσει την επαφή ή να γνωρίσετε νέα άτομα. Κι όταν βρείτε κάποιον που σας ενδιαφέρει, κάντε την πρώτη κίνηση. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας ή ένα στενό συνεργάτη. Θέματα επικοινωνίας και συντροφικότητας θα σας απασχολήσουν, ακόμα κι αν αυτό το διάστημα είστε μόνοι. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σας χαρίζει δυναμισμό και ενέργεια και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και τα εκπαιδευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα. Με τον Άρη στον Καρκίνο (25/3-19/5) η ενέργειά σας μειώνεται και πιέζεστε ιδιαίτερα από τα καθήκοντά σας. Οι σχέσεις σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι αρκετά εύθραυστες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση από τρίτα μέρη.

Έρωτας και σχέσεις

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, έχετε μεγάλη διάθεση να χορέψετε. Και ο χορός – ή τουλάχιστον κάποια σωματική δραστηριότητα – ευνοείται ιδιαίτερα από τα άστρα. Θα μπορούσε να είναι κάτι απλό, όπως ένας αργός χορός στο σπίτι σας μετά το δείπνο – σαν σκηνή από ταινία. Την Τετάρτη και την Πέμπτη εσείς και το ταίρι σας μιλάτε για πράγματα που δεν είχατε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Υπάρχουν εκατομμύρια μακρινά μέρη που θέλετε να δείτε μαζί. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, έχετε πολλά να κάνετε κι έτσι δεν είναι τυχαίο ότι από την Παρασκευή έως την Κυριακή προσπαθείτε να προχωρήσετε τις δουλειές σας. Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι είστε προσανατολισμένοι στο στόχο σας!

Καριέρα

Έχετε πάθος για τον κόσμο γύρω σας – τα κέικ που στοιβάζονται στις βιτρίνες των φούρνων, τις πινακίδες που διαφημίζουν μακρινά ταξίδια, το φως του ουρανού. Προσπαθήστε να έχετε την ίδια ενέργεια και στη δουλειά. Εάν φαίνεται να προκύπτει ένα μικρό πρόβλημα ανάμεσα σε σας και κάποιο συνάδελφο, αντιμετωπίστε το προληπτικά, προτού να γίνει μεγαλύτερο. Την Τετάρτη κάντε κάτι που δεν είχατε κάνει ποτέ πριν – ίσως να πείτε ένα «γειά» σε κάποιον που δεν έχετε χαιρετήσει ποτέ ή κάτι παρόμοιο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή φροντίστε να μείνετε κολλημένοι στο πρόγραμμά σας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει – (αναμένεται να συμβούν πολλά).