Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, ό,τι χρειάζεστε το βρίσκετε μπροστά σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) σηματοδοτεί ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα, στη διάρκεια του οποίου αισθάνεστε ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Σήμερα μπορεί να σας απασχολεί πολύ σοβαρά η περίπτωση μιας ερωτικής σχέσης. Μπορεί να συμβουλευτείτε διαδικτυακές διαλέξεις σχετικά με καλούς τρόπους γνωριμιών ή να διαβάζετε βιβλία που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν να βρείτε το άλλο σας μισό. Ο κύριος στόχος σας, μ’ αυτή την ενέργεια, είναι η αγάπη. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) επηρεάζει θετικά την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η ωριμότητα και η ευστροφία σας είναι στοιχεία που βοηθούν αποτελεσματικά τις συνεργασίες σας και τα αποτελέσματά τους. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (18/1-10/2) δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των απογόνων. Μπορεί να κάνετε τροποποιήσεις στο σπίτι για να διευκολύνετε τα παιδιά σας. Μπορεί να ανακαινίζετε το υπνοδωμάτιο ενός παιδιού, επειδή τώρα είναι μεγαλύτερο και θέλει κάποιες αλλαγές στο χώρο του. Σε κάθε περίπτωση, κάνετε ό,τι μπορείτε για να εξυπηρετήσετε και να βοηθήσετε. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας χαρίζει δυναμισμό και ενέργεια και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και τα εκπαιδευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) σας χαρίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πόσο σημαντικά πράγματα είναι για σας η αισθηματική σας ζωή, οι δεσμοί που σας δένουν με τους αγαπημένους σας και η επίτευξη των δημιουργικών σας στόχων.

Έρωτας και σχέσεις

Σχεδόν κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας περιέχει ρομαντικές υποσχέσεις. Οι πιθανές εξαιρέσεις; Η Παρασκευή και το Σάββατο που θα είναι καλύτερα για σας να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, ποιος χρειάζεται τις παραδοσιακές μέρες ραντεβού, όταν έχετε βγει όλες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας; Ομορφιά, αρμονία και γλυκές επαφές χαρακτηρίζουν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στη συνέχεια, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ευνοείται το μοίρασμα των βαθιών σκέψεων και των συναισθημάτων – θα το τολμήσετε; Και, ξεκινώντας από την Κυριακή, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί – κάτι που είναι πάντα χρήσιμο στον ερωτικό τομέα!

Καριέρα

Τη Δευτέρα είστε ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα – να γράψετε μια πρόταση ή/και να κάνετε μια παρουσίαση με μεγάλη ευκολία. Τέτοιου είδους στόχοι είναι παιχνιδάκι για σας, τη Δευτέρα και την Τρίτη και το αποτέλεσμα της δουλειάς σας θα είναι εκπληκτικό. Στα μέσα της εβδομάδας, απ’ την άλλη μεριά, θα πετύχετε περισσότερα αν δουλέψετε ομαδικά – και θα μπορέσετε να δείτε με ακρίβεια τις ικανότητες του καθένα. Αναθέστε καθήκοντα και δείτε τα να ολοκληρώνονται σε χρόνο ρεκόρ. Το σαββατοκύριακο ευνοούνται οι τέχνες κι ενώ μπορεί να φαίνεται ότι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τη δουλειά σας, οι πνευματικές σας ιδιότητες διευρύνονται σε μεγάλο βαθμό.