Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, συνδέεστε με τη φύση.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) φέρνει στη ζωή σας καινούργιες τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας, κάποιοι από εντελώς απρόσμενες πηγές. Καλό θα είναι να κάνετε μερικές περικοπές σε περιττά έξοδα. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των χρημάτων. Ενώ η σημερινή ενέργεια είναι πολύ καλή για να κερδίσετε χρήματα, είναι επίσης πολύ ανυπόμονη: μπορεί να εκνευριστείτε πολύ από οικονομικές συναλλαγές. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να εστιάσετε σ’ αυτά που σας οφείλουν, να στείλετε τιμολόγια ή να κάνετε γενικές δραστηριότητες πωλήσεων. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) τονίζει την ανάγκη που υπάρχει για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Για να προχωρήσετε μπροστά χωρίς τα βάρη του παρελθόντος, πρέπει να βάλετε νέες οικονομικές προτεραιότητες. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) δίνει ένα πιο ιδιωτικό και μυστικό τόνο στις στενές σχέσεις και τη δημιουργική σας έκφραση. Ίσως να γράψετε για βαθιά ριζωμένα συναισθήματα ή να μοιραστείτε τις πιο βαθιές σας σκέψεις με ένα ξεχωριστό πρόσωπο – ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο της δουλειάς κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα μπορεί να εμβαθύνετε σε πνευματικά θέματα – μπορεί να διαβάσετε την παλάμη σας ή κάποιος να σας πει τα χαρτιά. Μπορεί να ασχοληθείτε με κάρτες ταρώ, για να μάθετε για το μέλλον σας ή για τα ερωτικά σας ή οτιδήποτε άλλο σας ταιριάζει. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) μπορεί να σας παρασύρει σε παρορμητικές αγορές, που στη συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειαζόταν να κάνετε.

Έρωτας και σχέσεις

Ενώ το να κάνετε καινούρια, ρομαντικά ανοίγματα δεν ευνοείται τη Δευτέρα και την Τρίτη, το να βρείτε περισσότερη ευχαρίστηση στα μικρά πράγματα σίγουρα ευνοείται. Βοηθήστε, λοιπόν, ένα φίλο σε κάποιο αισθηματικό του πρόβλημα. Στα μέσα της εβδομάδας, είστε έτοιμοι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή – έχετε ακόμα και την ευκαιρία να ανανεώσετε μια υπάρχουσα σχέση ή να κάνετε μεγάλη πρόοδο σε μια καινούρια. Κι επειδή οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι το φόρτε σας, θα είστε συνέχεια έξω από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο – απολαύστε κάθε στιγμή με την καρδιά σας!

Καριέρα

Ξέρετε αρκετούς ανθρώπους στο γραφείο που είναι καλοί να ταιριάζουν μεμονωμένα κομμάτια του παζλ, αλλά εσείς είστε αυτοί που έχετε μια πραγματική αίσθηση της μεγάλης εικόνας. Επομένως, έχετε κάθε διάθεση να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για το μέλλον με τους συναδέλφους σας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι σπουδαίες μέρες για να αφήσετε τους άλλους να μιλήσουν – είναι εκπληκτικό πόσα μπορείτε να μάθετε χωρίς να λέτε τίποτα. Την Παρασκευή, όμως, θα χρειαστεί να δίνετε εξηγήσεις δεξιά και αριστερά για διάφορα πράγματα – είναι μια μέρα γεμάτη ενέργεια κι ανταμοιβές και ακολουθείται από ένα παρόμοιο σαββατοκύριακο!