Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε το δρόμο προς την επιτυχία. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (22/6-21/7) φροντίζει ώστε να έχετε μια έντονη και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή – προβλέπονται συναντήσεις, γνωριμίες και συλλογικές δράσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Στις 17/7 ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον οίκο της φήμης και της επιτυχίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον οίκο της καθημερινότητας. Μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που ξέρετε ότι θα σας φέρουν επιτυχία, αλλά για κάποιο λόγο δεν τα κάνετε. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά – φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα σχετικά με την υγεία ή την παραγωγικότητά σας. Σήμερα, μπορείτε να μιλήσετε στο υποσυνείδητό σας. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει τη γοητεία σας με τρόπο που δεν περνά απαρατήρητος. Έχετε μεγάλη διάθεση να βγείτε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) επικεντρώνεται στην επαγγελματική σας ζωή και, κυρίως, στις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Ίσως χρειάζεται να βάλετε κάποια όρια για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Ο Ερμής στον Καρκίνο (5/7-18/7) βάζει σε προτεραιότητα την εξέλιξη της καριέρας σας – γίνονται συζητήσεις και επαφές που τα αποτελέσματά τους θα φανούν πολύ σύντομα. Στις 18/7 ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Με την ενέργεια αυτής της όψης μπορεί να σκέφτεστε ένα μέλος της οικογένειας σαν εμπόδιο. Μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσά σας. Αλλά, πρόκειται για μια ισχυρή ενέργεια που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα σημείο συμβιβασμού. Σήμερα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι ιδέες και των δυο σας, μπορούν να συνυπάρχουν. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, κάνοντας χρήσιμες γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σας ενθαρρύνει να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά θέματα ή θέματα σχετικά με την υγεία σας. Το διάστημα αυτό είναι θετικό για να τακτοποιήσετε τέτοιες υποθέσεις με θάρρος και σταθερότητα.

Έρωτας και σχέσεις

Αυτό το διάστημα σας είναι δύσκολο να ελέγξετε τα νεύρα σας με το σύντροφό σας – φαίνεται ότι είστε έτοιμοι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία για να τσακωθείτε μαζί του. Για το άτομο που σας αγαπά, η συμπεριφορά σας είναι πραγματικά απωθητική. Αν σας ενδιαφέρει αυτή η σχέση, θα πρέπει να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ελέγξετε το θυμό σας και να είστε πιο ανοιχτοί σε ένα πιθανό συμβιβασμό. Διαφορετικά, μπορεί η σχέση σας να κινδυνεύει σοβαρά.

Καριέρα

Αντί να σας κυριεύει η ανυπομονησία και η ιδιοτροπία, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις θετικές πλευρές της δουλειάς σας και να ενθαρρύνετε τους συναδέλφους σας. Αν πιστεύετε ότι δεν είστε σε θέση να φερθείτε μ’ αυτό τον τρόπο, ίσως είναι καλύτερα να κάνετε λίγο πίσω και να χαλαρώσετε, ακόμα κι αν είναι μόνο για μια μέρα. Στη συνέχεια, τα πράγματα θα είναι αισθητά πιο εύκολα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις