Ζυγός

Ζυγός | ΙΦεβρουάριος 2024

Ζώδια

Ζυγός | ΙΦεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

#Δίκαιος, συμπαθητικός, αρμονικός και έξυπνος

Αυτό το μήνα, θα μπορούσατε να νιώσετε ότι πρωταγωνιστείτε σε μια ρομαντική κομεντί – κι όχι μόνο επειδή υπάρχει η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από ροζ γυαλιά. Αυτή η αυτοπεποίθηση σας κάνει μαγνητικά ελκυστικούς για ανθρώπους και ευκαιρίες!

Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Υδροχόο, στις 16 Φεβρουαρίου, μπορείτε να απελευθερώσετε παλιές αντιλήψεις που περιορίζουν την αίσθηση της ασφάλειας στις σχέσεις σας. Έχετε ανάγκη από περισσότερες αυθεντικές συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θέλετε να ζήσετε μια πιο αυθόρμητη ζωή. Ξεκινήστε αποδεχόμενοι τις πλευρές σας που κρύβονται στις σκιές. Αγαπήστε όλο τον εαυτό σας. Ένα αίσθημα κάθαρσης θα σας πλημμυρίσει, όταν ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 17 Φεβρουαρίου, ζητώντας σας να καθορίσετε τις βαθύτερες αξίες σας.

Με τον Ήλιο να κινείται στους Ιχθύες, στις 20 του μήνα, μπορεί ν’ αρχίσετε να σκέφτεστε τις αξίες σας με οικονομικούς όρους, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική σας σχέση με τα χρήματα. Πολλοί από εμάς έχουμε μπερδεμένα συναισθήματα για τα χρήματα – πώς τα κερδίζουμε, τα αποταμιεύουμε, τα ξοδεύουμε ή τα κληρονομούμε. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, όταν συγχωνεύουμε περιουσιακά στοιχεία μέσω γάμου ή επαγγελματικής συνεργασίας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να μιλήσετε για το πώς θα εξισορροπήσετε τους κοινούς σας πόρους.

Καλείστε στο προσκήνιο, στην επαγγελματική σας ζωή. Με τον Άρη να βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, θα έχετε επιτέλους την ενέργεια να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Στη συνέχεια, όταν ο Άρης μετακομίσει στον Υδροχόο, στις 13 Φεβρουαρίου, ήρθε η ώρα να δράσετε, να μιλήσετε και να αφήσετε τη φωνή σας να ακουστεί. Ο μόνος περιορισμός είναι η αμφιβολία που έχετε εσείς, για τον εαυτό σας.

Στις 24 Φεβρουαρίου, με την Πανσέληνο της Παρθένου, αφιερώστε κάποιο χρόνο μόνοι με τον εαυτό σας και νιώστε την ολοκλήρωση όλων των νέων τρόπων που έχετε βιώσει τον τελευταίο μήνα. Αυτή η σύνδεση του μυαλού, του σώματος και του πνεύματός σας, σας βοηθούν να κάτσετε και να σκεφτείτε τις βασικές σας αξίες.