Ζυγός

Ζυγός | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Ζυγός | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις για το Μάρτιο αποκαλύπτουν ότι η ελευθερία του προηγούμενου διαστήματος, δεν υπάρχει πλέον. Θα ήταν βοηθητικό να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν σε κάποιο βαθμό, μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Θα δεχτείτε τη βοήθεια του Άρη για να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τα προβλήματα, χωρίς να εκνευρίζεστε απ’ αυτά. Είναι σημαντικό να βρείτε ένα χόμπι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι ευχάριστες μέχρι την τελευταία εβδομάδα, παρά τα πολλά μπερδέματα που εμφανίζονται κατά καιρούς. Η επιρροή του Άρη γίνεται αισθητή στο χρόνο που αφιερώνετε σε ευχάριστες δραστηριότητες. Την τελευταία εβδομάδα, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες – κι όσο κι αν δεν συμφωνείτε με κάποιους, στο τέλος μπορεί να καταλήξετε σε μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που σας ταιριάζει.

Καριέρα

Οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν προβλέπουν σπουδαία πράγματα για την καριέρα σας, αυτό το διάστημα. Λείπει η αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να προκύψει μια σοβαρή σύγκρουση με τους συναδέλφους ή τη διοίκηση. Στο μυαλό σας υπάρχει μια αίσθηση αστάθειας κι αυτό καθορίζει τις ενέργειες και τη συμπεριφορά σας. Μπορεί να αναγκαστείτε να σκεφτείτε ν’ αλλάξετε δουλειά, αλλά αυτό πρέπει να το σκεφτείτε με προσοχή.

Οικονομικά

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Οι πλανητικές θέσεις δεν είναι ευνοϊκές κι αν επιδοθείτε σε κερδοσκοπικές δραστηριότητες, είναι σίγουρο ότι θα έχετε απώλειες. Η σχέση σας με συνεργάτες και συναδέλφους δεν θα είναι αρμονική κι αυτό θα παίξει ρόλο, επίσης, στη μείωση των κερδών. Αν έχετε νομικά θέματα, μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας, οπότε αν μπορείτε καλύτερα να τα αναβάλλετε. Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για επέκταση ή ξεκίνημα νέων στόχων.