Κριός

Κριός 2024

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

#Το 2024 είναι μια θετική χρονιά για τον Κριό. Ακόμα και οι προκλήσεις, θα προσφέρουν νέες γνώσεις για να διαμορφώσετε τα σχέδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση για επιτυχία και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το 2024 υπόσχεται μια υπέροχη περίοδο στη ζωή σας, γεμάτη θετική ενέργεια και δύναμη. Θα ξεκινήσετε τη χρονιά δυναμικά και με μεγάλο ενθουσιασμό για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε εργασία, όταν ο Άρης-ο κυβερνήτης του Κριού θα βρεθεί σε έξαρση στον Αιγόκερω. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και θα έχετε νέες ευκαιρίες γύρω στα μέσα του 2024, με τη διέλευση του Δία στους Διδύμους το Μάιο, που θα είναι επίσης μια περίοδος για πολλές πνευματικές δραστηριότητες.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα φέρει κάποιες δυσκολίες, οι οποίες όμως θα σας προσφέρουν νέες γνώσεις και ωριμότητα, για να διαμορφώσετε τα σχέδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση για επιτυχία και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής. Το 2024 θα ενισχύσει, επίσης, τη σχέση σας με τον σύντροφό ή το σύζυγό σας σας. Αν είστε ελεύθεροι, η μοναξιά σας θα πάρει τέλος. Σε φυσικό επίπεδο, θα δείτε την υγεία σας να βελτιώνεται.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Όπως υποδηλώνει η υποστήριξη του Δία για το ζώδιο του Κριού, θα υπάρξει εκπλήρωση επιθυμιών κι ευτυχία στη σχέση σας. Θα μπορέσετε να στηρίξετε το σύντροφό σας και να απολαύσετε τα οφέλη μιας θετικής σχέσης, κάτω από την ισχυρή επιρροή της Αφροδίτης και του Δία.

Αλλά, καλό θα είναι, να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες γιατί θα προκύψουν προκλήσεις, με την επίδραση των Δεσμών της Σελήνης και θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας. Οι επαγγελματικές σας ευθύνες θα σας εμποδίσουν, επίσης, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2024 δείχνουν ότι, κάτω από την επιρροή του Κρόνου, μπορεί να εμφανίσετε έναν αυταρχικό χαρακτήρα που είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση. Τέλος, αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην περιμένετε πολλά από το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον τομέα της καριέρας, με την υποστήριξη του Δία θα υπάρξει αναγνώριση, αύξηση μισθού και άνοδος στην κοινωνική κατάσταση – καθώς και υποστήριξη από ανώτερους, που θα σας βοηθήσουν να αποδώσετε καλύτερα επαγγελματικά

Οι προβλέψεις για την καριέρα σας το 2024 δείχνουν ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, καθώς ο Άρης θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας, ενισχύοντας το θάρρος σας και τη διάθεσή σας να παίρνετε ρίσκα. Ο Δίας θα σας φέρει ταξίδια στο εξωτερικό, νέες συμφωνίες και φήμη.

Πιθανά να υπάρξει προαγωγή και αύξηση μισθού το 2024, καθώς και νέες ευκαιρίες εργασίας και μετακίνησης. Τα σχέδιά σας να φύγετε στο εξωτερικό, μπορεί να πραγματοποιηθούν φέτος. Μπορεί ακόμα και να ασχοληθείτε ξανά με κάποιο στόχο που είχε σταματήσει στο παρελθόν, με τη βοήθεια ενός φίλου.

Οι προβλέψεις της χρονιάς αποκαλύπτουν ότι θα έχετε υποστήριξη από τη διοίκηση, όπως φαίνεται από την επιρροή του Δία και του Κρόνου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει ένα βάρος από τις πολλές ευθύνες και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα αποτελέσματα, κάτω από την επίδραση του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού – κάτι, που μπορεί να μετατρέψει το τελευταίο τρίμηνο του 2024 σε μια ευκαιρία για να κάνετε μια ενδοσκόπηση, αντί να νιώθετε ότι πιέζεστε από προκλήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα οικονομικά σας θα ωφεληθείτε από την οικογένεια κι από επενδύσεις. Θα επενδύσετε σε πράγματα που προορίζονται αποκλειστικά για σας – για παράδειγμα, μπορείτε ν’ αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα κομμάτι γης, να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή να εξοφλήσετε ένα παλιό δάνειο. Οι προβλέψεις για τα οικονομικά του 2024 δείχνουν ότι θα έχετε κέρδη από κάποια κληρονομιά. Αν κάνετε αίτηση για δάνειο, θα εγκριθεί εύκολα.

Το 2024 είναι επίσης καλό για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Κι αν θέλετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό, η επιθυμία σας μπορεί να εκπληρωθεί με την υποστήριξη του Βόρειου Δεσμού. Αλλά, να έχετε στο νου σας και κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα για ταξίδια και υγεία, υπό την επίδραση των Δεσμών της Σελήνης.