Κριός

Κριός 2022

Ζώδια

Κριός 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Οι πλανήτες κινούνται συνεχώς φέτος, δημιουργώντας για σας ένα εξαιρετικό ωροσκόπιο. Τη μεγαλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας φέτος την έχουν ο Δίας και ο Κρόνος, καθώς μπαίνουν σε νέους οίκους το Μάρτιο και τον Απρίλιο, αντίστοιχα. Αυτό, μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις θα επηρεάσουν αναμφίβολα τη χρονιά σας το 2022.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Στις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, τόσο στις ρομαντικές σας σχέσεις, όσο και γενικότερα. Και θα σας βοηθήσει, επίσης, να κάνετε τη σχέση σας πιο παθιασμένη. Ωστόσο, αυτό το πάθος μπορεί να μειωθεί όταν η Αφροδίτη κινηθεί στον Ταύρο στις 28 Μαίου.

Αν σκοπεύετε να κάνετε πρόταση γάμου ή το επόμενο βήμα στην ερωτική σας σχέση, καλύτερα να το κάνετε μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο Ζυγό. Ενώ οι προσπάθειές σας μπορεί να μην πετύχουν σε άλλες στιγμές της χρονιάς, είναι πολύ πιθανό να πετύχετε στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο γάμο ή για μια εγκυμοσύνη.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Κοντά στην αρχή της χρονιάς, τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος θα βρίσκονται στον έβδομό σας οίκο. Επομένως, είναι πιο πιθανό να πετύχετε στη δουλειά σας και, κυρίως, να παραμείνετε στην ίδια καριέρα. Είναι μια κακή χρονιά για να αλλάξετε αντικείμενο στη δουλειά σας. Είναι όμως εξαιρετική, για να γνωρίσετε καλύτερα τους συναδέλφους σας. Μ’ αυτό τον τρόπο θ’ αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η χρονιά είναι τυχερή για να κερδίσετε χρήματα, αλλά κακή για να τα ξοδέψετε. Πιθανά, δεν έχετε βάλει πολλά χρήματα στη άκρη τα προηγούμενα χρόνια. Η τύχη στα οικονομικά θα έρθει όταν ο Δίας εισέλθει στον ενδέκατο οίκο – κι αυτό αφορά τις μεγάλες αγορές, όπως το ν’ αγοράσετε ένα νέο όχημα ή να τελειώνετε με μια υποθήκη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλή στιγμή για να ξοδέψετε χρήματα που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε. Να προσέχετε όταν κάνετε έξοδα για μέλη της οικογένειας, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Η κοινωνική σας ζωή θα περάσει από πολλές αλλαγές φέτος. Στην αρχή της χρονιάς θα είστε εξαιρετικά δημοφιλείς, ανάμεσα στους φίλους σας. Μετά τα μέσα του Απριλίου, όμως, η δημοτικότητά σας θα σημειώσει πτώση. Αυτό δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά σας, αλλά με το ότι είστε πολύ απασχολημένοι. Αν γίνεται, προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για να περάσετε με τους φίλους σας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το ωροσκόπιο του Κριού έχει πολύ περισσότερα θετικά, παρά αρνητικά. Ο Δίας και ο Κρόνος θα είναι οι σημαντικότερες πλανητικές επιρροές σας. Ακόμα όμως και με την επιρροή αυτών των πλανητών, είναι στο χέρι σας να κάνετε τις επιλογές σας. Είναι οι επιλογές σας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, που θα καθοδηγήσουν πραγματικά τη χρονιά σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις