Γενέθλιος Αριθμός

γενέθλιος αριθμός

Μάθετε τι αποκαλύπτει ο αριθμός των γενεθλίων σας!

Ο Γενέθλιος αριθμός μας είναι ένας από τους μόνο 6 αριθμούς στην Αριθμολογία μας, που ονομάζονται βασικοί αριθμοί. Οι αριθμοί αυτοί προκύπτουν είτε από το όνομα είτε από την ημερομηνία γέννησης και είναι οι αριθμοί που μας επηρεάζουν πιο έντονα, στη διάρκεια της ζωής μας.

Σαν ένας απ’ αυτούς τους σημαντικούς αριθμούς, ο αριθμός των γενεθλίων μας μπορεί να αποκαλύψει μοναδικές και ισχυρές ικανότητες που έχουμε από τη φύση μας.  Ευτυχώς, αυτός είναι κι ο αριθμός που μπορούμε να υπολογίσουμε ευκολότερα! Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε είναι τα γενέθλια ενός ατόμου, τη μέρα δηλαδή που γεννήθηκε.

Αν κάποιος γεννήθηκε στις 8 του μήνα, ο Γενέθλιος αριθμός είναι το 8. Αν κάποιος έχει γεννηθεί στις 29 του μήνα, ο αριθμός είναι το 29. Αυτή είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις στην Αριθμολογία, όπου οι διψήφιοι αριθμοί δεν προστίθενται για να βγει ένας μονοψήφιος αριθμός. Αυτό σημαίνει ότι ο Γενέθλιος αριθμός σας μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αριθμός από το 1 έως το 31.

Αριθμός γέννησης 1

Είστε άτομα με πρωτοβουλία και με εφευρετικούς τρόπους δημιουργίας ευκαιριών. Ποτέ δεν φοβάστε να είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Η αποφασιστικότητα και η αντοχή σας είναι ισχυρά στοιχεία και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δύσκολες στιγμές και να φτάσετε στην επιτυχία.

Αριθμός γέννησης 2

Αν τα γενέθλιά σας είναι στις 2 του μήνα, έχετε ένα εξαιρετικό ταλέντο να βρίσκετε λύσεις. Η διαισθητική και αμερόληπτη φύση σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις πλευρές κάθε κατάστασης και να συμβουλεύετε τους άλλους για το πιο δίκαιο και ευεργετικό αποτέλεσμα.

Αριθμός γέννησης 3

Η έκφραση σας έρχεται απόλυτα φυσικά. Έχετε μεγάλη ικανότητα στην επικοινωνία της σκέψης σας, μέσω συζητήσεων και δημιουργικών  αναζητήσεων και η αισιόδοξη χαρισματική σας παρουσία εμπνέει τους άλλους να ασπαστούν τις ιδέες σας.

Αριθμός γέννησης 4

Με γενέθλιο αριθμό το 4 είστε σταθεροί και ορθολογιστές σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν προκύψει. Η σκληρή σας δουλειά και η επιμονή σας κάνουν έναν αξιόπιστο φίλο, συνάδελφο, γονιό ή συνεργάτη.

Αριθμός γέννησης 5

Το δυνατό σας σημείο είναι η ευελιξία. Όταν συμβαίνει μια αναποδιά, εύκολα μπορείτε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες και να βρείτε χαρά ακόμα και σε μια απροσδόκητη αλλαγή. Αυτή η ικανότητά σας να ελίσσεστε, σας δίνει τη δύναμη να αξιοποιείτε ευκαιρίες που μπορεί να χάνουν οι άλλοι.

Αριθμός γέννησης 6

Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι το 6, τότε το δώρο σας είναι η καρδιά σας. Είστε από τη φύση σας θεραπευτές κι έχετε ένα μεγάλο ταλέντο για να βοηθήσετε και να θεραπεύσετε τους άλλους. Είστε η επιτομή της αυτοθυσίας κι ένας δυνατός προστάτης αυτών που αγαπάτε.

Αριθμός γέννησης 7

Έχετε ένα πολύ εκλεπτυσμένο μυαλό και μια βαθιά επιθυμία ν’ αποκαλύψετε τα μυστήρια της ζωής. Η ικανότητά σας να αποκτάτε τεράστια γνώση, τόσο για πρακτικά όσο και για πνευματικά θέματα, σας δίνει μεγαλύτερη επίγνωση από τους περισσότερους.

Αριθμός γέννησης 8

Με το γενέθλιο αριθμό 8 είναι σίγουρο ότι σας περιμένει η επιτυχία. Έχετε ένα εξαιρετικό  ταλέντο να βάζετε στόχους και να τους πετυχαίνετε, όπως κανείς. Είστε αυτάρκεις, ικανοί κι έχετε μεγάλη δύναμη για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

Αριθμός γέννησης 9

Είναι η ενσυναίσθησή σας,  που σας κάνει να λάμπετε! Είστε αφοσιωμένοι στο ευρύτερο καλό κι έχετε ένα ισχυρό ταλέντο να μιλάτε εκ μέρους των άλλων. Η ψυχή σας ικανοποιείται περισσότερο όταν δίνει και βοηθά τους άλλους.

Αριθμός γέννησης 10

Ο γενέθλιος αριθμός 10 σας ευλογεί με εξαιρετικές, ηγετικές  ικανότητες. Το μυαλό σας είναι κοφτερό κι έχετε έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε όλες τις λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, να καθοδηγήσετε τους άλλους πώς να προχωρήσουν.

Αριθμός γέννησης 11

Έχετε έντονη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σας. Το δώρο σας είναι η ισχυρή διαίσθηση και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τα ανείπωτα συναισθήματα, τις σκέψεις και τους φόβους των άλλων. Αυτή η διορατικότητα σας επιτρέπει να εξαιρετικοί καθοδηγητές.

Αριθμός γέννησης 12

Με το νούμερο 12 σαν γενέθλιο αριθμό η κινητήρια δύναμη στη ζωή σας είναι η δημιουργικότητα. Η φαντασία σας είναι πλούσια και μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις ιδέες σας με μοναδικούς τρόπους, από τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν κι άλλοι.

Αριθμός γέννησης 13

Είστε ένας ευσυνείδητος εργαζόμενος, με μια ικανότητα να βρίσκετε δημιουργικές ιδέες και να τις μετατρέπετε σε κάτι πραγματικό. Μια αισιόδοξη, αλλά πρακτική προοπτική σας κρατά αποφασισμένους και σε καλό δρόμο, καθώς εργάζεστε σταθερά για την επίτευξη των στόχων σας.

Αριθμός γέννησης 14

Είστε ανοιχτόμυαλοι και πάντα έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι καινούριο – ωστόσο, είστε και αρκετά σοφοί για να σταματάτε και να σκέφτεστε, πριν προχωρήσετε. Αυτή η ρεαλιστική προσέγγιση σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι ο χρόνος, η προσοχή και οι προσπάθειές σας κατευθύνονται σε σημαντικές εμπειρίες.

Αριθμός γέννησης 15

Αν γεννηθήκατε στις 15 του μήνα, η αγάπη σας για τους άλλους είναι ισχυρή και είστε σε θέση να διαδώσετε το δώρο της υποστήριξης παντού! Η περίεργη και κοινωνική σας φύση σας φέρνει σ’ επαφή με μια ποικιλία ανθρώπων – όλους αυτούς, που θα ωφεληθούν απ’ τα σοφά σας λόγια.

Αριθμός γέννησης 16

Ο γενέθλιος αριθμός 16 σας ευλογεί με έναν περίεργο μυαλό που σας επιτρέπει να αποκαλύπτετε σημαντικές αλήθειες. Έχετε μια ιδιαίτερη ικανότητα να «διαβάζετε» τα συναισθήματα και τα κίνητρα των άλλων και να μοιράζεστε μαζί τους τη σοφία σας.

Αριθμός γέννησης 17

Η ποιότητα της εργασίας που παράγετε όταν δουλεύετε μόνοι σας είναι, σχεδόν, απίστευτη. Είστε τόσο ανεξάρτητοι,  όσο και φιλόδοξοι, ικανοί να εκτελείτε κάθε βήμα στην πορεία σας με αποτελεσματικότητα, εστίαση και ικανότητα.

Αριθμός γέννησης 18

Είστε και ανοιχτόμυαλοι και ανοιχτόκαρδοι κι η φιλοδοξία σας είναι ν’ αφήσετε αυτό τον κόσμο, καλύτερο απ’ ό, τι τον βρήκατε. Είστε από τη φύση σας ανεξάρτητοι, αλλά νιώθετε πιο ικανοποιημένοι κι επιτυχημένοι όταν βοηθάτε τους άλλους.

Αριθμός γέννησης 19

Με γενέθλιο αριθμό το 19 η ανεξαρτησία και η αυτάρκεια είναι αναγκαιότητες για σας. Είστε εξαιρετικά ικανοί στη ζωή και στη δουλειά και δεν φοβάστε να πάρετε μεγάλα ρίσκα για να ζήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.

Αριθμός γέννησης 20

Συνδέεστε με τους άλλους σε, σχεδόν, κοσμικό επίπεδο. Είστε αφιερωμένοι στη δημιουργία συνεργατικών, αρμονικών σχέσεων κάθε είδους και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευαίσθητη διαίσθησή σας για να αισθανθείτε και να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων.

Αριθμός γέννησης 21

Αν τα γενέθλιά σας είναι στις 21, θριαμβεύετε σε κοινωνικά περιβάλλοντα και δίνετε μεγάλη αξία στην επαφή σας με τους ανθρώπους. Η φυσική σας γοητεία σε συνδυασμό με τη δημιουργική σας σκέψη κι επικοινωνία σας κάνει μια συναρπαστική κι εμπνευσμένη παρουσία, για τους ανθρώπους της ζωής σας.

Αριθμός γέννησης 22

Ο γενέθλιος αριθμός 22 σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε υπέροχα πράγματα. Είστε αποφασισμένοι κι εργατικοί και η ικανότητά σας να συνεργάζεστε με τους άλλους σας κάνει ένα σημαντικό παίκτη ή ηγέτη.

Αριθμός γέννησης 23

Έχετε πραγματικό πάθος για ζωή και θέλετε να ζήσετε τα πάντα, αν είναι δυνατόν. Προσεγγίζετε τις σχέσεις και τις καταστάσεις με ευκολία και είστε πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης για τους άλλους.

Αριθμός γέννησης 24

Με γενέθλιο αριθμό το 24, έχετε μια χρυσή καρδιά και είστε πολύ ικανοί στη δημιουργία και διατήρηση ισορροπημένων και σταθερών σχέσεων. Είστε πιστοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα και είστε σε θέση να φροντίζετε, να προστατεύετε και να τροφοδοτείτε,  ταυτόχρονα.

Αριθμός γέννησης 25

Έχετε μια μεγάλη ικανότητα να λαμβάνετε και να επεξεργάζεστε πληροφορίες τόσο σε συνειδητό, όσο και σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η περιέργειά σας είναι ατελείωτη και η επιθυμία σας ν’ ασχοληθείτε με μια ποικιλία θεμάτων, θα σας φέρει μια τεράστια συνειδητοποίηση του κόσμου.

Αριθμός γέννησης 26

Αν γεννηθήκατε στις 26 του μήνα, έχετε μια επιθυμία να πετύχετε και θα αισθανθείτε πιο ολοκληρωμένοι, όταν η εργασία σας ωφελεί τους άλλους. Διαθέτετε μια διαισθητική γνώση του τι θέλουν οι άνθρωποι, που σας επιτρέπει να βρίσκετε καινοτόμες λύσεις για να καλύψετε τις ανάγκες τους.

Αριθμός γέννησης 27

Το μυαλό σας είναι ανοιχτό και είστε ανεκτικοί και συμπονετικοί, απέναντι σε όλους τους τρόπους ζωής. Είστε σε θέση να αφομοιώσετε τεράστια ποσότητα πληροφοριών και να εφαρμόζετε αυτή τη γνώση για το ευρύτερο καλό.

Αριθμός γέννησης 28

Σε μια προσπάθεια να πετύχετε σπουδαία πράγματα, αναγνωρίζετε την αξία της συνεργασίας με τους άλλους. Σαν ηγέτες είστε ικανοί και συμπονετικοί και μπορείτε να συσπειρώσετε τους ανθρώπους και να οδηγήσετε την ομάδα στην επιτυχία.

Αριθμός γέννησης 29

Με το γενέθλιο αριθμό 29, έχετε μια καταπληκτική ικανότητα να συνδυάζετε τα πράγματα. Λαμβάνετε ισχυρές υποσυνείδητες πληροφορίες που σας βοηθούν να δείτε καθαρά πώς συνδέονται όλα και όλοι μεταξύ τους.

Αριθμός γέννησης 30

Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι το 30, είστε πρωτότυποι, καινοτόμοι στοχαστές και εξαιρετικά επικοινωνιακοί. Ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τη δημιουργικότητά σας για να μεταδώσετε τις ιδέες σας και η αισιόδοξη στάση σας, έχουν μια αναζωογονητική επίδραση στους άλλους.

Αριθμός γέννησης 31

Η προσέγγισή σας στη ζωή είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός πρακτικότητας και φαντασίας. Το μυαλό σας ξεσηκώνεται με δημιουργικές ιδέες κι έχετε τις οργανωτικές ικανότητες να τις πραγματοποιήσετε.