Πολιτική Αστρολογία

πολιτική αστρολογία

Η πολιτική θεωρείται ένα επάγγελμα που, όχι μόνο φέρνει φήμη και δύναμη σ’ ένα άτομο, αλλά του δίνει και την ευκαιρία να υπηρετήσει τους πολίτες της χώρας. Εκτός από τις εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, το όραμα και την καινοτομία, ένας πολιτικός χρειάζεται, επίσης, ευνοϊκούς πλανήτες και άστρα για να ευδοκιμήσει στον τομέα της πολιτικής.

Σημαντικοί Οίκοι στην πολιτική:

Στην πολιτική, ο 1ος, ο 2ος, ο 3ος, ο 5ος, ο 6ος, ο 9ος και ο 10ος Οίκος διαδραματίζουν πολύ κρίσιμο ρόλο.

1ος Οίκος: αντιπροσωπεύει την αυτοδυναμία και τον αυτοέλεγχο, που δοκιμάζει την υπομονή και την αντοχή του ηγέτη σε δύσκολες συνθήκες.

2ος Οίκος: αντιπροσωπεύει τη δύναμη του λόγου. Ένας ικανός πολιτικός πρέπει να έχει τη δύναμη του λόγου για να συνδεθεί με τους ανθρώπους του έθνους.

3ος Οίκος: αντιπροσωπεύει την ικανότητα λήψης αποφάσεων και το θάρρος ενός ατόμου. Ένας επίδοξος πολιτικός πρέπει να έχει το θάρρος να πάρει σκληρές, αλλά σημαντικές αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές.

5ος Οίκος: είναι ο Οίκος της πολυτέλειας και των ανέσεων. Ένας πολιτικός πρέπει να γνωρίζει ότι είναι ηγέτης και το καθήκον του, σαν ηγέτης, είναι να υπηρετεί το λαό της χώρας.

6ος Οίκος: αντιπροσωπεύει την υγεία ενός ατόμου. Ένας πολιτικός πρέπει να υιοθετήσει μια καλή διατροφή και αρκετή άσκηση για να διατηρήσει μια καλή φυσική του κατάσταση.

9ος Οίκος: είναι ο Οίκος της τύχης κι όπως λέγεται, ‘η τύχη βοηθά τους τολμηρούς’. Εάν ένας πολιτικός είναι γενναίος και θαρραλέος, η τύχη θα ακολουθήσει.

10ος Οίκος: αυτός ο Οίκος αντιπροσωπεύει τη φήμη και την εξουσία που σχετίζονται με το επάγγελμα του πολιτικού.

Πλανήτες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην πολιτική:

Ήλιος: Ο Ήλιος είναι ο βασιλιάς του Σύμπαντος! Όχι μόνο δίνει δύναμη στο άτομο να αντέξει κάθε πόνο, αλλά το ευνοεί με μαγικές ιδιότητες εξουσίας, ηγεσίας και γοητείας. Ο Ήλιος λέγεται ότι είναι ο πιο ισχυρός πλανήτης, καθώς έχει ισχυρή επιρροή στην πολιτική καριέρα του ατόμου. Ένα άτομο με ισχυρό Ήλιο έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει τον κόσμο!

Δίας: Αυτός ο πλανήτης αντιπροσωπεύει τη σοφία και την ωριμότητα. Ένα άτομο με ισχυρό Δία μπορεί εύκολα να φτάσει στα ύψη της επιτυχίας, με τη σοφία και τη δίκαιη προσέγγισή του. Η σημασία του Δία δεν μπορεί να αγνοηθεί στο παιχνίδι της πολιτικής.

Άρης: Ο Άρης είναι ένας μικρός προβληματικός πλανήτης, καθώς αντιπροσωπεύει πόλεμο και μάχες. Από την άλλη μεριά, ευνοεί επίσης το άτομο με ισχυρό πνεύμα, για να πολεμά ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Η πολιτική είναι ένα επάγγελμα, καθώς κι ένα πεδίο μάχης, που επιβιώνει ο ισχυρότερος. Ένα άτομο με ισχυρό Άρη δεν τα παρατάει, ό, τι και να γίνει!

Σελήνη: Η Σελήνη είναι γνωστή για το ήρεμο και χαλαρωτικό της φως. Με παρόμοιο τρόπο δίνει δύναμη στο άτομο, για να μην υποκύψει από το άγχος και τις ανησυχίες. Η πολιτική δεν είναι εύκολη δουλειά. Προκαλεί άγχος και προβλήματα στους ανθρώπους που εμπλέκονται. Τα άτομα με ισχυρή Σελήνη δεν χάνουν τον αυτοέλεγχο ή την υπομονή τους σε δύσκολες στιγμές. Μια ισχυρή Σελήνη διευκολύνει το άτομο να διατηρήσει την ηρεμία και τη γαλήνη του.

Ερμής: Αυτός ο πλανήτης συνδέεται με τη δύναμη του λόγου – η γλώσσα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον τομέα της πολιτικής. Το άτομο με ισχυρό Ερμή έχει την ικανότητα να γοητεύει το κοινό με τις εξαιρετικές κι ευχάριστες επικοινωνιακές του δεξιότητες, με αποτέλεσμα την αύξηση των ψήφων. Ο Ερμής, όχι μόνο κυβερνά την επικοινωνία, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης το συντονισμό, τις διαδικασίες σκέψης, τις πεποιθήσεις και τα ισορροπημένα συναισθήματα.

Αφροδίτη: Είναι ο πλανήτης της ειρήνης και της αρμονίας. Ο ζωτικός της ρόλος στο παιχνίδι της πολιτικής δεν μπορεί να αγνοηθεί. Αν ένας πολιτικός δεν ξέρει πώς να διατηρήσει την ειρήνη και την αρμονία με τους ανθρώπους, θα κολλάει συνέχεια σε αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Το άτομο που κυβερνάται από την Αφροδίτη είναι έξυπνο και ικανό να διατηρεί ένα γαλήνιο περιβάλλον κι επομένως να διασφαλίζει μια καθαρή φήμη.

Κρόνος: Ένα ευγενικό κι υποταγμένο άτομο θα γίνει ένας αποτυχημένος πολιτικός. Τις περισσότερες φορές, σ’ αυτό το σκληρό τομέα της πολιτικής, ένα άτομο λέγεται ότι πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις για το συμφέρον του έθνους και των πολιτών του. Ένας ισχυρός Κρόνος ευνοεί το άτομο με ηρεμία, αλλά ταυτόχρονα και με εξυπνάδα, κάτι που είναι απαραίτητο σ’ αυτό το επάγγελμα. Παρέχει, επίσης, καλές ικανότητες διαχείρισης.

Βόρειος και Νότιος Δεσμός: Αυτά τα αστρολογικά σημεία παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στην καριέρα ενός πολιτικού. Ο Βόρειος Δεσμός είναι το σημείο ελέγχου και χειραγώγησης και στη σημερινή εποχή, αυτά τα χαρακτηριστικά παίζουν κεντρικό ρόλο. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σήμερα, οι διεφθαρμένοι είναι οι επιτυχημένοι, ενώ οι συνετοί και έντιμοι δεν φτάνουν ποτέ στην κορυφή. Σε ευνοϊκή θέση, αυτά τα σημεία βοηθούν το άτομο να κερδίσει τις εκλογές και να έχει μια επιτυχημένη, πολιτική καριέρα.

Για να δούμε τώρα, ποια είναι τα τυχερά ζώδια στην πολιτική αρένα:

ΛΕΩΝ: Ο Λέων είναι γεννημένος για να γίνει ηγέτης. Διαθέτει όλες τις ιδιότητες για να γίνει ένας ισχυρός και επιτυχημένος πολιτικός.  Πλανήτες όπως ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Δίας και η Σελήνη βρίσκονται στο 2ο Οίκο, ενώ οι πανούργοι πλανήτες – ο Άρης κι ο Κρόνος – είναι ευνοϊκά τοποθετημένοι στον 11ο Οίκο, με αποτέλεσμα αναπόφευκτη επιτυχία σ’ αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω απ’ το ζώδιο του Καρκίνου, λέγεται ότι είναι γεννημένοι πολιτικοί. Ο Άρης τους βρίσκεται στον 2ο Οίκο, κι αυτό τους ευνοεί με αναγνώριση και φήμη στον τομέα της πολιτικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι χειριστικά και παίρνουν αυτό που θέλουν, με κάθε τρόπο. Αποδεικνύονται, επίσης, επιτυχημένοι πολιτικοί καθώς ο 12ος Οίκος τους κυβερνάται από το Δία και ο 4ος Οίκος από τη Σελήνη, κάτι που δείχνει πολιτική επιτυχία.