Κυρίαρχοι Αριθμοί

κυρίαρχοι αριθμοί

Υπάρχουν τρεις διψήφιοι αριθμοί στην αριθμολογία που απαιτούν ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή – το 11, το 22 και το 33.

Ονομάζονται Κυρίαρχοι Αριθμοί επειδή διαθέτουν περισσότερες δυνατότητες από άλλους αριθμούς.

Οι Κυρίαρχοι Αριθμοί 11, 22 και 33 δεν μειώνονται όποτε βρίσκονται στον υπολογισμό, αλλά εξακολουθούν να γράφονται σαν 11/2, 22/4 και 33/6. Εκτός από τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά που περιγράφονται παρακάτω, οι κυρίαρχοι αριθμοί 11, 22, και 33 μοιράζονται μια σειρά από ενδιαφέρουσες και ισχυρές επιρροές. Όλοι εντείνουν το νευρικό σύστημα και σχετίζονται με πιεστικές καταστάσεις – τη βαθιά και, συχνά, υποσυνείδητη αναγνώριση ότι «σκοπεύετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό».

Αν έχετε Κυρίαρχους Αριθμούς στον αριθμολογικό σας χάρτη, θα το βρείτε πολύ δύσκολο να κυριαρχήσετε στις ισχυρές ιδιότητες αυτών των αριθμών. Είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι, δύσκολο να τους χειριστεί κανείς και απαιτούν χρόνο, ωριμότητα και προσπάθεια για να ενσωματωθούν στην προσωπικότητα κάποιου. Ωστόσο, ανταμείβουν επίσης, ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε ότι αξιοποιείτε απόλυτα τις δυνατότητές τους – τείνουν να διευρύνουν την προοπτική και τη φαντασία σας και σας προετοιμάζουν για υψηλούς στόχους.

Γιατί θεωρούμε μόνο το 11, το 22 και το 33 Κυρίαρχους Αριθμούς και δεν συμπεριλαμβάνουμε το 44, το 55, το 66, το 77, το 8 και το 99;

Το 11, το 22 και το 33 είναι Κυρίαρχοι Αριθμοί, όχι επειδή έχουν δυο ίδια ψηφία, αλλά επειδή αυτά τα ψηφία είναι το 1, το 2 και το 3, αντίστοιχα – δημιουργώντας ένα Τρίγωνο Διαφωτισμού. Όλοι οι άλλοι αριθμοί με ίδια ψηφία είναι ισχυροί αριθμοί – αριθμοί με έντονη επιρροή που είναι πολύ αισθητή – αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τους Κυρίαρχους Αριθμούς.

Αριθμός 11

Το 11 είναι ο πιο διαισθητικός από όλους τους αριθμούς. Αντιπροσωπεύει τη φώτιση, ένα κανάλι στο υποσυνείδητο, διορατικότητα χωρίς λογική σκέψη, ευαισθησία, νευρική ενέργεια, συστολή, χωρίς ίχνος πρακτικότητας. Είναι ονειροπόλος.

Ο Κυρίαρχος Αριθμός 11 έχει όλες τις όψεις του 2, αλλά είναι σημαντικά βελτιωμένος και φορτισμένος με χάρισμα, ηγεσία και έμπνευση. Είναι ένας αριθμός με εγγενή δυαδικότητα που δημιουργεί δυναμισμό, εσωτερική σύγκρουση και καταλυτικά γεγονότα, απλά και μόνο με την παρουσία του. Ένας αριθμός που όταν δεν επικεντρώνεται σε ένα στόχο πέρα απ’ τον εαυτό του, μπορεί να στραφεί προς τα μέσα για να δημιουργήσει φόβους και φοβίες.

Το 11 περπατάει στην κόψη, ανάμεσα στο μεγαλείο και την αυτοκαταστροφή.

Το δυναμικό του για ανάπτυξη, σταθερότητα και προσωπική δύναμη έγκειται στην αποδοχή  διαισθητικής κατανόησης και πνευματικής αλήθειας. Για το 11 η ειρήνη δεν βρίσκεται τόσο στη λογική, όσο στην πίστη.

Αριθμός 22

Ο Κυρίαρχος Αριθμός 22 είναι πιθανά ο πιο επιτυχημένος από όλους τους αριθμούς στην αριθμολογία. Ο Κυρίαρχος Αριθμός 22 μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας, αλλά μόνο όταν υποστηρίζεται σωστά από άλλους αριθμούς στον αριθμολογικό σας χάρτη.

Το 22 έχει πολλές από τις εμπνευσμένες ιδέες του 11, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα και τη μεθοδική φύση του 4. Είναι απεριόριστο, αλλά πειθαρχημένο – βλέπει το αρχέτυπο και του δίνει μια υλική μορφή. Έχει μεγάλες ιδέες, επεκτατικά σχέδια, ιδεαλισμό, ηγεσία και αυτοπεποίθηση.

Εάν δεν είναι πρακτικό, το 22 σπαταλά τις δυνατότητές του. Όπως το 11, το 22 εύκολα μπορεί να συρρικνωθεί από την ίδια του τη φιλοδοξία, προκαλώντας δύσκολες εσωτερικές πιέσεις. Τόσο το 11, όσο και το 22 βιώνουν έντονη πίεση, ειδικά σε νεαρή ηλικία.

Ο Κυρίαρχος Αριθμός 22 πρέπει ν’ ασχοληθεί με την επίτευξη στόχων, που είναι μεγαλύτεροι από την προσωπική του φιλοδοξία. Το 22 βοηθά τον κόσμο με πρακτικό τρόπο.

Αριθμός 33

Ο Κυρίαρχος Αριθμός 33 θεωρείται ο κύριος Δάσκαλος και ο πιο πνευματικά εξελιγμένος από όλους τους αριθμούς.

Το 33 έχει την πιο σημαντική επιρροή απ’ όλους τους αριθμούς. Συνδυάζει το 11 και το 22, ενισχύοντας τις δυνατότητές τους σε άλλο επίπεδο.

Όταν εκφράζεται πλήρως, το 33 στερείται προσωπικής φιλοδοξίας και επικεντρώνει τις ιδιαίτερες ικανότητές του στην πνευματική ανύψωση της ανθρωπότητας. Αυτό που κάνει το 33 εντυπωσιακό, είναι το υψηλό επίπεδο της αληθινής αφοσίωσής του.

Ο Κυρίαρχος Αριθμός 33 σε πλήρη ισχύ είναι εξαιρετικά σπάνιος.

Το 33 λαμβάνεται υπόψη και ενεργοποιείται, μόνο όταν βρίσκεται ανάμεσα στου βασικούς αριθμούς του χάρτη σας: στους αριθμούς Πεπρωμένου, Έκφρασης, Ψυχής, Προσωπικότητας, Συμπεριφοράς. Σε κάθε άλλη περίπτωση το 33 θα πρέπει να μειωθεί σε  6.