Υδροχόος

Υδροχόος 2024

Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

#Το 2024 θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη και εξέλιξη, στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Θα υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας, αλλά έτσι θα καταφέρετε να αποδείξετε την αξία σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Οι προβλέψεις της καινούριας χρονιάς, για το ζώδιο του Υδροχόου, αποκαλύπτουν ότι με τη βοήθεια του Κρόνου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μισοτελειωμένες δουλειές κι ό,τι εκκρεμούσε στις σχέσεις σας. Η χρονιά θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να αναπτυχθείτε και να πετύχετε – τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ζωή – καθώς η ισχυρή παρουσία του Δία και του Κρόνου θα επηρεάσει θετικά τη λήψη αποφάσεων, την καριέρα και τις σχέσεις σας. Σίγουρα θα υπάρχει ένας μεγάλος όγκος δουλειάς, που όμως θα σας βοηθήσει να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας.

Με την υποστήριξη του Δία και της Αφροδίτης οι σχέσεις θα ωριμάσουν και θα γίνουν πιο ουσιαστικές. Κάτω από την επιρροή του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας και σε μια πειθαρχημένη καθημερινή ρουτίνα. Το 2024 θα φέρει επίσης πολλά οφέλη από μεγαλύτερους και μέντορες, όπως φαίνεται από την έντονη παρουσία του Δία. Αν παλεύατε με οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη, θα βγείτε από αυτήν τώρα κι οι αποφάσεις θα σας ευνοήσουν.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2024 προαναγγέλλει μια σπουδαία περίοδο για την ερωτική σας ζωή, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο. Θα είστε σε θέση να κάνετε τη σχέση σας πιο δυνατή, κι ίσως ακόμα ν’ αποφασίσετε για ένα επόμενο βήμα, όπως ο γάμος – όπως δείχνουν οι ευνοϊκές όψεις του Δία. Αν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που σας ταιριάζει, αυτό το διάστημα. Αλλά, να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας, καθώς η επιθετικότητα και μια απαιτητική στάση υπό την επίδραση ενός ανάδρομου Ερμή, μπορεί να ανατρέψουν τα πράγματα.

Το τρίτο τρίμηνο του έτους μπορεί να προκαλέσει εμπόδια, όπως μια δυσκολία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας, που προκαλούνται από την έλλειψη εμπιστοσύνης για τη σχέση και την ανασφάλεια για τη δέσμευση, υπό την επιρροή του Κρόνου. Ο Απρίλιος, ο Αύγουστος κι ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι, επίσης, δύσκολοι για την ερωτική σας ζωή, λόγω της έλλειψης επικοινωνίας, του φόρτου εργασίας ή τις παρεμβάσεις τρίτων.

Μπορεί να νιώσετε κάποια απόσταση, κατά τη διάρκεια Αυγούστου-Σεπτεμβρίου – μπορεί να υπάρχει κάποια ασυνήθιστη επιθυμία ή ανάγκη, που το ταίρι σας δεν συμμερίζεται και μπορεί, επίσης, να είναι μια φάση μυστικών υποθέσεων, κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης και του Νότιου Δεσμού.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου και του τρίτου τριμήνου του έτους, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ανώτερες αρχές, κάτι που θα ενισχύσει τις δεξιότητες και την προοπτική σας για να αποδώσετε καλύτερα επαγγελματικά. Η υποστήριξη από τη διοίκηση και τα επαγγελματικά ταξίδια θα σας ανοίξουν νέες πόρτες επιτυχίας – μπορεί να έχετε ευκαιρίες ακόμα και στην πολιτική.

Θα υπάρχει φόρτος εργασίας, ανάγκη για υπομονή κι επίμονες προσπάθειες μαζί με έρευνα, για να εκτελέσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας προς τη σωστή κατεύθυνση, λόγω των κινήσεων του Κρόνου. Για την ακρίβεια, το τρίτο τρίμηνο του έτους μπορεί επίσης να δημιουργήσει έλλειψη πόρων και υποστήριξης από τους συναδέλφους, γιατί ο Κρόνος είναι σε ανάδρομη πορεία. Αυτή η περίοδος, ωστόσο, θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες, μακριά από το σημερινό σας τόπο.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2024 να είστε προσεκτικοί, καθώς οι επιθετικές απαντήσεις που υποκινούνται από τη θέση του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιό σας, μπορούν να προκαλέσουν δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Επίσης, συναισθηματικές αποφάσεις θα σας παρασύρουν σε λάθος δρόμο. Πέρα απ’ αυτό, τα περιττά ταξίδια και τα εμπόδια στην εκτέλεση των σχεδίων σας μπορεί να προκαλέσουν άγχος το τελευταίο τρίμηνο, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία και του Άρη. Με την έρευνα και την ενδοσκόπηση θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις στο χώρο εργασίας, κάτω από την επίδραση του Νότιου Δεσμού.

Συνολικά, δεν θα ξεμείνετε από δουλειά κι επαγγελματικούς στόχους, φέτος. Οι επαφές σας θα διευρυνθούν και θα πετύχετε νέες συμφωνίες, λόγω των ικανοτήτων σας. Αν είστε υπάλληλοι, η χρονιά θ’ απαιτήσει πολλή και σκληρή δουλειά, αλλά θα σας φέρει ευκαιρίες για νέα εργασία σε καλύτερη θέση. Προς το τέλος του χρόνου, θα λάβετε αναγνώριση από τα αφεντικά σας και μπορεί να υπάρξει και προαγωγή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτή η χρονιά, θα σας φέρει καλές πηγές εισοδήματος και αύξησης, κέρδη από ακίνητα και κληρονομιά. Η επένδυση σε γη θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα και θα επωφεληθείτε, κατά κάποιο τρόπο, από ακίνητα ή όχημα.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις σε σχέση με τις αναμενόμενες αποταμιεύσεις κάτω από την επιρροή ενός ισχυρού Βόρειου Δεσμού, καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα λόγω οικογενειακών ευθυνών, υγείας, αλλαγής διαμονής και ταξιδιών λόγω δουλειάς. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι γεμάτο έξοδα.

Αλλά, συνολικά, θα έχετε οικονομικά κέρδη από μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, από φίλους, από συνάλλαγμα και επενδύσεις στο χρηματιστήριο. Μπορεί ακόμα να υπάρξουν κέρδη κι από το εξωτερικό, υπό την επιρροή του Βόρειου Δεσμού. Ίσως αγοράσετε ένα νέο όχημα, που θα κάνει τη ζωή σας πιο άνετη.