Ζυγός

Ζυγός 2022

Ζώδια

Ζυγός 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Οι προβλέψεις για τη νέα χρονιά μιλάνε για πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Τη μεγαλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας θα την έχει ο Δίας, αλλά κι ο Άρης θα παίξει ένα μικρό ρόλο. Στην αρχή του χρόνου τα πράγματα θα κυλήσουν με παρόμοιο τρόπο, όπως το 2021. Η χρονιά σας, ωστόσο, θα είναι πιο περιπετειώδης μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου και σ’ αυτό το διάστημα καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή. Από το Νοέμβριο και μετά, έρχεται η επιστροφή στην κανονικότητα.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή θ’ αποδειχθεί δύσκολη στην αρχή της χρονιάς. Ευτυχώς, αυτή η άβολη περίοδος θα τελειώσει στις αρχές Μαίου, όταν η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό. Αυτό θα κάνει τη σχέση σας πιο ρομαντική από πριν. Αν είστε μόνοι, ο Μάιος είναι η ιδανική περίοδος για να αναζητήσετε ένα νέο ειδύλλιο. Μετά τον Ιούλιο, περίπου, η αισθηματική σας ζωή θα βρίσκεται σε μια μέση κατάσταση. Οπότε, όπως κι αν είναι η σχέση σας στα τέλη Ιουνίου, έτσι είναι πιθανό να παραμείνει και τον υπόλοιπο χρόνο. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που θα εργαστεί για να το διασφαλίσει αυτό.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η αρχή της χρονιάς είναι πολύ θετική σε ό,τι αφορά στην καριέρα σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε την στο έπακρο. Η τύχη σας θ’ αλλάξει στα μέσα Απριλίου, όταν ο Δίας θα κινηθεί στον έκτο οίκο. Όταν συμβεί αυτό, έχετε δυο επιλογές: είτε θα προσπαθήσετε να τα καταφέρετε μόνοι και να παλέψετε όπως μπορείτε, είτε μπορεί να ζητήσετε βοήθεια, με την ελπίδα ότι κάποιοι πιο έμπειροι συνάδελφοι μπορούν να σας καθοδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς δεν είναι τόσο τυχερό για τους περισσότερους Ζυγούς. Κι αυτό έχει να κάνει με τις θέσεις τόσο του Δία, όσο και του Κρόνου. Έτσι μετά τον Ιούνιο, δεν είναι καλή ιδέα η δημιουργία συνεργασιών – ειδικά με μέλη της οικογένειας. Αντίθετα, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να αναλάβετε μεγάλα έργα. Η αποφυγή του ρίσκου δεν θα σας φέρει τύχη, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις ατυχίες στην καριέρα σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η τύχη σας στα οικονομικά αντικατοπτρίζει προσεκτικά την τύχη σας στην καριέρα σας: η καλύτερη στιγμή για τα οικονομικά σας είναι το πρώτο εξάμηνο. Φροντίστε να βάλετε στην άκρη όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γιατί θα τα χρειαστείτε τον υπόλοιπο χρόνο. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους δεν προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μείνετε μακριά από κάθε είδους επενδύσεις. Επίσης, αποφύγετε να δανείζετε χρήματα στους φίλους και την οικογένειά σας, εκτός κι αν είστε βέβαιοι ότι θα τα πάρετε πίσω πριν από το τέλος της χρονιάς. Στο ίδιο πνεύμα, αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αγορές το δεύτερο εξάμηνο, στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Μέχρι περίπου το Μάιο, η κοινωνική σας ζωή θα παραμείνει ίδια, όπως ήταν στα τέλη του 2021. Ωστόσο, γύρω στα μέσα Μαίου, η κοινωνική σας ζωή θα αλλάξει θεαματικά κι αυτό μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που μπορεί να συμβεί αυτό, είναι ότι θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δυο φίλους. Για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο Κρόνος κινείται στον Υδροχόο. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά, για να βελτιώσει τις φιλικές σας σχέσεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το ωροσκόπιο του Ζυγού προβλέπει μια μεγάλη χρονιά μπροστά σας. Ευτυχώς, η χρονιά θα έχει περισσότερα θετικά, παρά αρνητικά. Το επίκεντρο της χρονιάς θα είναι στην κοινωνική σας ζωή. Επομένως, αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να δημιουργήσετε φιλίες, αλλά μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο στη δουλειά και στους άλλους τομείς της ζωής σας. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, το 2022 θα είναι εξαιρετικό.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις