Ζυγός

Ζυγός 2022

Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

#Το 2024 θα είναι γεμάτο αγάπη και ρομαντισμό για το Ζυγό. Το περιβάλλον είναι αρμονικό τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι. Επίσης, η χρονιά θα φέρει νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εκδηλώσετε μια νέα ταυτότητα.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το 2024 θα ξεκινήσει δυναμικά για το ζώδιο του Ζυγού. Είστε ενθουσιασμένοι με τα πάντα γύρω σας κι η χρονιά θα εξελιχθεί με θετικά αποτελέσματα και θετικές συνθήκες, τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Κάτω από την επιρροή του Δία και του Άρη, θα δεχτείτε την υποστήριξη του συντρόφου σας, της οικογένειας και των συναδέλφων σας.

Φέτος θα αναλάβετε να κάνετε πολλά ταξίδια, αλλά οι Δεσμοί της Σελήνης μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες και εμπόδια, όπως ανησυχία για θέματα υγείας ή απρογραμμάτιστα έξοδα. Ωστόσο, με το σωστό σχέδιο και με στρατηγική θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε αυτές τις δυσκολίες. Συνολικά, το 2024 υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη αγάπη και ρομαντισμό.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η χρονιά αυτή σας φέρνει μηνύματα αγάπης και ρομαντισμού. Η σχέση με το σύντροφό σας θα βελτιωθεί κι οι δεσμοί ανάμεσά σας θα γίνουν ισχυρότεροι. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο, που μπορεί να είναι από διαφορετικό μέρος ή εθνότητα. Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2024 δείχνουν ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχετε την υποστήριξη του Δία, έτσι ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε τη σχέση σας σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, όπως ο γάμος.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις, υπό την επιρροή του Κρόνου και του Δία, όπως καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των πραγμάτων και αργές εξελίξεις. Το δεύτερο εξάμηνο του 2024, ιδιαίτερα, μπορεί να σας κάνει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που σχετίζονται με υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη ελεύθερου χώρου, όπως υποδηλώνει η θέση του Άρη. Η Αφροδίτη κι ο Άρης μπορεί, επίσης, να σας δυσκολέψουν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας, το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Τότε είναι που θα πρέπει να συνεχίσετε την ειλικρινή συζήτηση, αντί να τα σκέφτεστε μόνοι σας και να θυμώνετε.

Το 2024 θα σας φέρει, επίσης, μια ευκαιρία να συνδεθείτε με μια παλιά σας σχέση.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Νέες δυνατότητες θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε το 2024. Θα ασχοληθείτε με έργα που θα σας μάθουν πολλά καινούρια πράγματα και θα πετύχετε τους στόχους που βάζετε, καθώς ευνοείστε με έναν ισχυρό Δία. Το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα γνωρίσετε την αναμενόμενη ανάπτυξη σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Οι προβλέψεις για την καριέρα σας το 2024 δείχνουν ότι η κατάσταση και το προφίλ σας θα αναβαθμιστούν, υπό την ισχυρή επιρροή του Άρη, βοηθώντας σας να βάλετε γερά θεμέλια στην επαγγελματική σας ζωή..

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν εμπόδια από ανταγωνιστικούς συνεργάτες ή συναδέλφους στο χώρο εργασίας. Μπορεί να έχετε πολύ περισσότερες ευθύνες κι ένα φουλ γεμάτο πρόγραμμα, αλλά θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε όλα αυτά με την υποστήριξη του Βόρειου Δεσμού.

Επίσης, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες από το εξωτερικό, που θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές στην καριέρα σας. Το καλό είναι ότι θα έχετε σωστή καθοδήγηση για να πάρετε σωστές αποφάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, όπως υποδηλώνει η θέση του Δία. Θα υπάρξουν μεγάλα ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία, την προώθηση και τη σίγουρη ανάπτυξη, το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο του 2024.

Να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και εμπόδια στην εκτέλεση των σχεδίων σας από τον Ιούλιο ως το Νοέμβριο, υπό την επίδραση του ανάδρομου Κρόνου. Μπορεί, επίσης, να δεχτείτε αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά η επιρροή του Δία και του Άρη δείχνει ότι οι συμβουλές από ανώτερους θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στην αρχή της χρονιάς μπορεί να προκύψει ένα ξαφνικό πρόβλημα, που σχετίζεται με ακίνητη περιουσία – θα πρέπει να προχωρήσετε μόνο με τις κατάλληλες συμβουλές. Οι οικονομικές προβλέψεις του ζωδίου σας για το 2024 υποδηλώνουν ότι απαιτείται οικονομικός προγραμματισμός, καθώς μπορεί να υπάρξουν απρόσμενα έξοδα και ταξίδια. Αλλά, η χρονιά θα είναι καλή για μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε ακίνητα – ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι η επιθετική επένδυση σε ακίνητα δεν θα ήταν ευνοϊκή, όπως φαίνεται από τη θέση του Νότιου Δεσμού. Θα κερδίσετε, επίσης, χρήματα από μετοχές ή κάποιο λαχείο.

Φέτος, θα φροντίσετε επιμελώς τον εαυτό σας και θα ξοδέψετε χρήματα σε πράγματα που καλύπτουν τόσο τις ανάγκες, όσο και τις επιθυμίες σας. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε και για κάποιο θέμα στο σπίτι. Μια κληρονομιά, είναι πιθανό να σας φέρει κέρδη που θα σας ανακουφίσουν. Από τον Ιούλιο ως το Νοέμβριο, μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση στα πράγματα – κι αυτό θα πρέπει να το πάρετε θετικά, αντί να βιαστείτε και να πάρετε λάθος οικονομικές αποφάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε δάνεια ή χρέη, γιατί μπορεί να δυσκολευτείτε να τα αποπληρώσετε.