Σάββας

Αστρολόγος – Χαρτομάντης

Είμαι ο Σάββας και ασχολούμαι επαγγελματικά με την αστρολογία και τη χαρτομαντεία τα τελευταία 25 χρόνια.  Έχω υποστηρίξει και συμβουλέψει χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους χρησιμοποιώντας σαν εργαλεία, την αστρολογία και τη χαρτομαντεία.

Κάθε εμπειρία και κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη διάρκεια της ζωής μας είναι προκαθορισμένη κι όχι σύμπτωση. Έχοντας επίγνωση, αποκτούμε σοφία και κατανοούμε περισσότερο τους κύκλους της ζωής που μπορούν να μειώσουν την επιρροή πολλών σημαντικών δυσκολιών που έρχονται στο δρόμο μας.

Η δουλειά μου, μου επέτρεψε να διδάξω στους ανθρώπους που αναζήτησαν τη βοήθειά μου, πώς να καταλάβουν καλύτερα το σκοπό της ζωής τους, πώς να ξεπεράσουν εμπόδια αντιμετωπίζοντας τους φόβους τους και σταματώντας να αναβάλλουν και να χρονοτριβούν.

Η αστρολογία δεν είναι η πρόγνωση του μέλλοντος. Η αστρολογία μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και το Σύμπαν. Η αστρολογία και οι κάρτες περιγράφουν τις δυνατότητες, αλλά δεν υπαγορεύουν το πώς θα εξελιχθεί η ζωή σας.  Επομένως, ποτέ δεν θα σας πω τι θα έπρεπε να κάνετε. Προσφέρω επίγνωση και παρατηρήσεις – το πώς θα τα αξιοποιήσετε είναι δική σας επιλογή.

Όλοι είμαστε μέρος της δημιουργίας του Θεού και είμαστε εδώ, για να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητές μας, να αγκαλιάσουμε τα μαθήματα που μας δίνει η ζωή και να βρούμε τη χαρά και την ειρήνη μέσα μας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις