Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Αρετή, μετριοπάθεια, αυτοέλεγχος, θεραπευτική ενέργεια, κατανόηση και αρμονία, αναγνώριση της συνεργασίας

Ερμηνεία

Η κάρτα της εγκράτειας συμβολίζει ότι τα προσωπικά μας θέματα εξελίσσονται ομαλά. Ίσως φαινομενικά αυτή η κάρτα να μοιάζει πληκτική ή ουδέτερη, αλλά αυτό που θέλει πραγματικά να μας πει είναι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, αν ανακαλύψουμε τη μέση οδό. Υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και βιώνουμε μια συναισθηματική αρμονία. Εάν προσπαθούμε να πάρουμε μια απόφαση, είναι σίγουρο ότι θα βρούμε τη λύση, πιθανά αν αναζητήσουμε τη συμβουλή κάποιου ατόμου που εμπιστευόμαστε. Ελέγχουμε τον εαυτό μας και είμαστε ανοιχτοί σε συμβιβασμούς, κάτι που διευκολύνει τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Γενικά, η κάρτα της Εγκράτειας σηματοδοτεί μια περίοδο της ζωής μας γεμάτη από πρόοδο, ευτυχία και ευχάριστα γεγονότα. Ό, τι μας φαινόταν δύσκολο και άλυτο, θα βρει τη λύση του σύντομα – είτε μιλάμε για προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις, είτε για επαγγελματικές διαφορές.

Επαγγελματικά, είμαστε σε θέση να πάρουμε ώριμες αποφάσεις που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία – οι κόποι μας αναγνωρίζονται και ανταμείβονται – είμαστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και έχουμε μεγάλη όρεξη να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας. Σε προσωπικό επίπεδο, εξομαλύνονται όλες οι διαφωνίες και οι διαφορές που, ίσως, είχαμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είμαστε θετικοί, φιλικοί και αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους μας.