Ζώδια

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

 ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς μερικοί άνθρωποι κάνουν οτιδήποτε για να αποφύγουν ένα καυγά, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να τον επιδιώκουν;

Ο καθένας ανταποκρίνεται στις συγκρούσεις με διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι υποστηρίζουν τις απόψεις τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν σε ένα καυγά – ακόμα κι όταν κάνουν λάθος! Και κάποιοι θα υποχωρήσουν, ακόμα κι όταν ξέρουν καλά ότι έχουν δίκιο, για να διατηρήσουν την ειρήνη.

Ο αστρολογικός σας χάρτης αποκαλύπτει πραγματικά πολλά, για το πώς να δώσετε μια δίκαιη μάχη – ή, αν είναι στη φύση σας να το κάνετε!

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τους καυγάδες  προέρχεται από την εξέταση τριών παραγόντων του ζωδίου σας (και του στοιχείου που σας κυβερνά) όταν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς σας βρίσκουν οι άλλοι και πώς συνδέονται μαζί σας.

 

 

Πώς μπορεί το ζώδιό σας να κερδίσει μια μάχη

Προφανώς κοιτάζετε ποιο είναι το ζώδιό σας, πού είναι ο Ήλιος σας, γιατί αυτός είναι ο πυρήνας σας. Ο Ήλιος υποδηλώνει το κέντρο του εαυτού σας, την πρωταρχική σας προσωπικότητα και γι’ αυτό δίνεται μεγάλη έμφαση στον Ήλιο, στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σας.

Ένας άλλος παράγοντας που χρειάζεται προσεκτική εξέταση είναι ο ωροσκόπος, επειδή καθορίζει το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους. Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνετε, η μάσκα που δείχνετε στον κόσμο. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να αποκαλύψει ο ωροσκόπος σας, ειδικά όταν μιλάμε για καυγάδες!

Τέλος, είναι σημαντικό να κοιτάξετε τη συναισθηματική σας ανταπόκριση, γιατί χάνετε την ψυχραιμία σας, γιατί κάποιος μπορεί να σας επηρεάζει τόσο πολύ. Είναι ένα πάθος που βασίζεται στο συναίσθημα. Έτσι, πολλοί άνθρωποι λένε πράγματα που δεν τα εννοούν όταν είναι εκνευρισμένοι κι αυτό προέρχεται αποκλειστικά από τον τρόπο που νιώθουν εκείνη τη στιγμή.

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας, εντοπίζεται ερμηνεύοντας το πού βρίσκεται η Σελήνη σας.

Φυσικά, εξετάζονται και οι όψεις που έγιναν από άλλους πλανήτες με την Σελήνη, τον Ήλιο και τον ωροσκόπο, για να δούμε πώς χειρίζεστε την αντιπαράθεση, τους καυγάδες, τις έντονες στιγμές. Για να βελτιώσετε λοιπόν τον τρόπο που διαφωνείτε, ψάξτε και στις τρεις αυτές θέσεις για συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας χάρισε το ζώδιό σας!

 

Τα ζώδια της Φωτιάς σε καυγά

Ο Κριός, ο Λέων κι ο Τοξότης ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς. Είναι αυτοί που βασανίζονται από νευρικότητα, που θυμώνουν εύκολα, αλλά συνήθως συγχωρούν και εύκολα. Έχουν ενθουσιασμό για τη ζωή, που συχνά τους αναγκάζει να γίνονται ορμητικοί και άγριοι. Αν κι αυτό είναι μέρος της φύσης τους, δεν ταιριάζουν πάντα καλά με άτομα που είναι πιο συγκρατημένα. Μπορεί  να είναι πολύ δημιουργικοί και συχνά αυθόρμητοι, κάτι που ίσως ενοχλήσει κάποιον που χρειάζεται να σχεδιάσει και να οργανώσει πρώτα, για να νιώσει άνετα. Η ζεστή, ελκυστική και σαγηνευτική ενέργεια μπορεί να ξεκινάει από τη φωτιά, αλλά μπορεί και να τη σβήσει.

Τα ζώδια της Φωτιάς είναι παθιασμένα και εμπνευσμένα αλλά και επιρρεπή στο να χάνουν τον έλεγχο!

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι απίστευτα ανταγωνιστικός!

Ως ζώδιο του Παρορμητικού σταυρού, του αρέσει να μπερδεύεται στην αρχή, αλλά σαν μια φωτιά που δεν τροφοδοτείται, θα εξαντληθεί γρήγορα και θα χάσει το ενδιαφέρον του, αν δεν διεγείρεται από αυτό που κάνει ο άλλος. Δεν του αρέσει να χάνει και είναι ικανός να υποστηρίζει ότι το μαύρο είναι άσπρο, αντί να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος.

Αν αγαπάτε έναν Κριό, μπορεί να απογοητεύεστε βλέποντάς τον να προετοιμάζεται είτε να εκραγεί με πάθος, είτε να καταλήξει να κόβει τις γέφυρες, εξαιτίας αυτού του πάθους. Όταν πρόκειται για διαφωνία ή για καυγά, ο καλύτερος τρόπος για να τον πλησιάσετε, είναι να κάνετε λίγο υπομονή.

Κι εσείς Κριαράκια, από τη μεριά σας,  βεβαιωθείτε ότι ξέρετε καλά όλα τα γεγονότα κι αντισταθείτε στο θυμό σας. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να ακούσετε και την άποψη του άλλου – μπορεί να μάθετε και κάτι, αν το κάνετε. Τα συναισθήματά σας είναι τόσο εκρηκτικά, που μερικές φορές μπορεί να αποξενώσετε τους ίδιους ανθρώπους που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι το ζώδιο της Φωτιάς που πρέπει να νιώθει ότι ελέγχει τα πάντα.

Ανήκει στα ζώδια του Σταθερού σταυρού κι αυτό μεταφέρεται στις αλληλεπιδράσεις τους με τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να είναι πρόθυμοι να υποταχτούν, αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν πρόβλημα μ’ αυτό. Όταν ένας Λέοντας τσακώνεται, δίνει την εντύπωση ότι είναι εγωιστής κι αυταρχικός, κάτι που δεν είναι καθόλου βοηθητικό για να πετύχει αυτό που θέλει.

Όταν ένας Λέων ξεκινά να κάνει κάτι, έχει την τάση να πιστεύει ότι υπάρχουν δυο τρόποι για να γίνει: ο λάθος τρόπος κι ο δικός του. Κι αυτή είναι μια σίγουρη συνταγή για καυγά, όταν προκύπτουν διαφορές απόψεων. Για να παλέψει δίκαια και για να έχει μια ευκαιρία να κερδίσει, ο Λέων πρέπει να χάσει το εγώ του! Είναι από τη φύση τους ζεστά άτομα, γοητευτικά και χαρισματικά, οπότε όταν αποφασίζουν να αξιοποιήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά, θα βλέπουν τις πόρτες να ανοίγουν.

Αγαπητοί Λέοντες, έχετε την ικανότητα να τουμπάρετε τους ανθρώπους και να τους κάνετε να συμφωνούν μαζί σας, ειδικά αν τους υποσχεθείτε ότι θα λάβετε υπόψη σας τις ιδέες τους αργότερα. Προσέξτε ωστόσο, να μην το μετατρέψετε αυτό σε ασύστολη  χειραγώγηση.

Ο Λέων χρειάζεται δίπλα του ανθρώπους που να τον αγαπούν γι’ αυτό που είναι, όχι γι’ αυτά που έχει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες σπάνια μένουν σε ένα μέρος αρκετά για να διαφωνήσουν! Δεν τους αρέσουν οι καυγάδες κι όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται εκνευριστικά, απλά θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για νέες περιπέτειες. Αυτό το ζώδιο της Φωτιάς νιώθει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να περνάει έστω και μια στιγμή δυστυχίας και σίγουρα έχει δίκιο!

Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που ένας Τοξότης πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Εάν ένας Τοξότης βρεθεί μπλεγμένος σε έναν καυγά, το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθήσει να συζητήσει το θέμα.

Αγαπητοί Τοξότες, μπορείτε να φλυαρείτε με τις ώρες και είναι πολύ πιθανό το άλλο άτομο να κουραστεί να σας ακούει και να τα παρατήσει!

Ανήκετε στα Παρορμητικά ζώδια και προσπαθείτε να βρείτε μια μέση λύση για να επιλύσετε το πρόβλημα. Όταν αυτό δε γίνεται, απλά θα φύγετε κι αυτό είναι συνήθως το τέλος του καυγά – τουλάχιστον, όσον αφορά εσάς.

Εκτός από την περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να σας βλάψει, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας για την κατάσταση – αυτό θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε και να κερδίσετε τον καυγά με την εξυπνάδα και τις γνώσεις σας.

Τα ζώδια της Γης σε καυγά

Ο Ταύρος, η Παρθένος κι ο Αιγόκερως είναι τα ζώδια της Γης. Είναι οι πρακτικοί, οι άνθρωποι που θα πολεμήσουν δίκαια και θα μπουν σε έναν καυγά οπλισμένοι με γεγονότα. Τα ζώδια της Γης θέλουν αποδείξεις και θα χάσουν την υπομονή τους με κάποιον, του οποίου το επιχείρημα δεν είναι ρεαλιστικό.

Δεν έχουν χρόνο για φανφάρες και φανταχτερά λόγια, που καλύπτουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά πεισματάρηδες και δεν θ’ αλλάξουν γνώμη εύκολα. Δεν θα τρομάξουν και σίγουρα δεν θα υποχωρήσουν, χωρίς να υπάρχει ένας καλός λόγος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Από όλα τα στοιχεία της Γης, είναι αυτοί που δεν θα κάνουν βήμα πίσω, που θα φτάσουν τα πράγματα στα άκρα! Ο Ταύρος είναι ζώδιο του Σταθερού σταυρού, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις πάρει μια απόφαση, είναι πιο εύκολο να μετακινήσετε βουνό, παρά να επηρεάσετε την απόφασή τους.

Η ενέργεια του Ταύρου γενικά είναι ήπια κι ευγενική, αλλά αν θέλουν να κάνουν φίλους ή να επηρεάσουν τους άλλους, θα πρέπει να μάθουν να υποχωρούν λιγάκι. Συνήθως δεν χάνουν την ψυχραιμία τους σε έναν καυγά και είναι ένα από τα πιο υπομονετικά ζώδια – κι αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα.

Αγαπητοί Ταύροι, το ισχυρότερο όπλο σας είναι να έχετε μια ήρεμη διάθεση που κάνει ερωτήσεις. Όσο περισσότερο δίνετε την εντύπωση ότι είστε ατάραχοι και σίγουροι, τόσο πιο εύκολα θα αφοπλίσετε τον αντίπαλό σας. Το καλύτερο που συμβαίνει όταν κάποιος καυγαδίζει μαζί σας, είναι ότι δεν κρατάτε κακίες όταν ξέρετε ότι έχετε δίκιο και θέλετε να αποκαταστήσετε την αρμονία. Εάν ο καυγάς είναι με έναν εραστή, το σεξ της συμφιλίωσης θα είναι φοβερό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως ζώδιο του Μεταβλητού σταυρού, είναι πιο εύκολο να συζητήσετε με τους Παρθένους από ό,τι με τα άλλα ζώδια της Γης. Μπορεί να είναι πολύ επικριτικοί κι όταν στριμωχτούν στη γωνία θα κοσκινίσουν τον αντίπαλό τους μέχρι θανάτου. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ούτε ελκυστική, ούτε βοηθητική, όταν προσπαθείτε να κερδίσετε έναν καυγά. Κανείς δεν θέλει να δέχεται προσωπική επίθεση, όταν υπάρχει κάτι που πρέπει να συζητηθεί. Το μόνο που καταφέρνει η Παρθένος μ’ αυτή τη συμπεριφορά είναι να παρατείνει τον καυγά, οπότε το κλειδί είναι να το δουλέψει αυτό και να υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση.

Φίλοι Παρθένοι, είστε πολύ εγκεφαλικοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας προς όφελός σας. Μπορείτε να είστε ήρεμοι και λογικοί, όταν οι περισσότεροι χάνουν την ψυχραιμία τους κι έτσι να πάρετε το πάνω χέρι.

Ακόμη κι αν δίνετε την εντύπωση ότι είστε ψύχραιμοι και μαζεμένοι, το στομάχι σας είναι πιθανά σφιγμένο. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ηρεμείτε τα νεύρα σας, πριν κάνετε δύσκολες συζητήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαφωνίες και οι καυγάδες, σχεδόν, τρέφουν τους Αιγόκερους. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Κρόνο, έτσι παίρνουν τα πράγματα πολύ σοβαρά! Όμως, ως ζώδιο του Παρορμητικού σταυρού, οι Αιγόκεροι ξέρουν επίσης να διασκεδάζουν και έχουν μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ.

Όταν νιώσει ότι έχει στριμωχτεί στη γωνία, ο Αιγόκερως μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ταύρο με πείσμα και απροθυμία να ξεφύγει απ’ αυτό που θεωρεί σωστό. Εγκλωβίζεται  σε λεπτομέρειες, αντί να προσπαθεί να δει την κατάσταση συνολικά.

Οι Αιγόκεροι αγχώνονται κι αγριεύουν όταν αισθάνονται ότι χάνουν σε έναν καυγά.

Αγαπητοί Αιγόκεροι, όταν νιώθετε ότι σας μειώνουν, πιάνεστε από λεπτομέρειες. Το μόνο που καταφέρνετε μ’ αυτό τον τρόπο είναι να δείχνετε στον αντίπαλό σας τα αδύναμα σημεία σας. Επίσης, έχετε την τάση να ταπεινώνετε τους ανθρώπους όταν χάνετε και σε κανένα δεν αρέσουν οι υπερόπτες ή οι αλαζόνες. Χαμογελάστε, λοιπόν, και αφοπλίστε τον αντίπαλό σας με τη γοητευτική σας ψυχραιμία.

 

Τα ζώδια του Αέρα σε καυγά

Οι Δίδυμοι, ο Ζυγός κι ο Υδροχόος είναι τα ζώδια τους Αέρα. Είναι σπάνιο γι’ αυτούς να μένουν στο ίδιο μέρος αρκετά για να μπλεχτούν σε καυγά ή σε διαφωνία, αλλά όταν το κάνουν, βγαίνουν μαχαίρια. Πέρα απ’ αυτό, είναι γενικά αισιόδοξοι και δεν αφήνουν την κατάσταση να τους πάρει από κάτω.

Νιώθουν ότι οι όσοι διαφωνούν μαζί τους έχουν δικαίωμα να το κάνουν, αλλά το επόμενο λεπτό, θα τους υποτιμήσουν χωρίς δισταγμό! Πιστεύουν πραγματικά ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαύσουν, οπότε προτιμούν να διασκεδάζουν και να γιορτάζουν, παρά να τσακώνονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν μια εύκολη προσέγγιση για τη ζωή. Ως το αέρινο ζώδιο του Μεταβλητού σταυρού, συχνά ακολουθούν το ρεύμα, παίρνοντας την κάθε μέρα όπως έρχεται και δεν αγχώνονται σχεδόν για τίποτα. Τα συναισθήματά τους μεταβάλλονται απίστευτα, πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζουν συνέχεια. Αυτό μπερδεύει αυτούς που συναντιούνται μ’ έναν Δίδυμο, γιατί τη μια μέρα συμφωνούν μαζί τους και την άλλη έχουν αλλάξει γνώμη! Οι Δίδυμοι δεν αγαπούν τους καυγάδες και ποτέ δεν μένουν θυμωμένοι για πολύ. Ακόμη και στη μέση μιας έντονης συζήτησης είναι πολύ πρόθυμοι να μοιραστούν το φαγητό τους με τον αντίπαλο, ή να τον κεράσουν ένα ποτό.

Φίλοι Δίδυμοι, έχετε την τάση να στήνετε καυγάδες όταν βαριέστε κι αυτό – ενώ εσάς μπορεί να σας διασκεδάζει – θα πρέπει να το αποφεύγετε. Μπορεί να ξενερώσετε ανθρώπους μ’ αυτή τη συμπεριφορά κι όλοι ξέρουμε ότι σας αρέσει να νιώθετε ο πιο  δημοφιλής απ’ όλους.

 

ΖΥΓΟΣ

Απ’ όλα τα ζώδια του ζωδιακού, οι Ζυγοί είναι αυτοί που πιθανά μισούν  τις συγκρούσεις περισσότερο. Ανήκουν στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και θα προτιμούσαν να οργανώνουν ευχάριστες κοινωνικές στιγμές, παρά να τσακώνονται. Επίσης, τους αρέσει να είναι με κάποιον που βλέπει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και έχει τις ίδιες απόψεις μ’ αυτούς.

Όταν οι Ζυγοί τσακώνονται, είναι επειδή θέλουν να είναι σωστοί και θέλουν να δει το άλλο άτομο ότι ο δικός τους τρόπος είναι καλύτερος, πιο όμορφος και πιο αρμονικός. Όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί τους θα μουτρώσουν, μερικές φορές για μέρες, μέχρι που φτάνει μια στιγμή που δεν αντέχουν άλλο και γίνονται ξανά φιλικοί.

Αγαπητοί Ζυγοί, παρόλο που δεν σας αρέσει να διαφωνείτε, συνήθως δεν φοβάστε να το κάνετε. Μισείτε την αδικία και δεν διστάζετε να υπερασπιστείτε τον αδύναμο ή να παλέψετε για ισότητα και γι’ αυτό ίσως ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου ή ενός συντρόφου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από όλα τα ζώδια του Αέρα, οι Υδροχόοι είναι ο πιο ανθρωπιστές – αλλά μπορεί, επίσης, να είναι ο πιο πεισματάρηδες! Σε γενικές γραμμές, βρίσκουν τους ανθρώπους εριστικούς, γιατί δεν συμφωνούν πάντα μαζί τους. Φυσικά, ο Υδροχόος έχει πάντα δίκιο, ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύει! Είναι δύσκολο για τους άλλους να τους επιβληθούν, αλλά όταν κάποιος αφιερώσει χρόνο και παρουσιάσει το θέμα του με ευφυΐα και λεπτομέρεια, ένας Υδροχόος δεν έχει μεγάλο πρόβλημα να αλλάξει γνώμη.

Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια του Σταθερού σταυρού, πράγμα κάπως αντιφατικό, ως προς το ότι ο αέρας σπάνια είναι στάσιμος. Πάντα, κάπως κινείται. Ιδανικά, αρχές και αξίες είναι θέματα που μπορεί να γίνουν αντικείμενο καυγά με ένα Υδροχόο.

Φίλοι Υδροχόοι, είναι εύκολο για τους άλλους να πιστεύουν ότι κερδίζουν σε μια διαφωνία μαζί σας κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Τους αφήνετε να πιστεύουν ότι έχουν δίκιο κι ότι έχουν το πάνω χέρι. Τότε, τους χτυπάτε με μια δόση ψυχρής λογικής που έχει τη δυνατότητα να τους αφοπλίσει εντελώς.

 

Τα ζώδια του Νερού σε καυγά

Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες είναι τα ζώδια του Νερού. Τα ζώδια του Νερού συχνά κλαίνε πολύ στη διάρκεια ενός καυγά, γιατί νιώθουν τα πάντα πολύ βαθιά. Η πορεία τους στη ζωή τους αφήνει, συχνά, με ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων – από την έκσταση και το πάθος έως την οργή.

Όπως το ίδιο το νερό, μπορεί να μοιάζουν με ήρεμο ρυάκι που κυλάει αργά,  ή με ένα καταρράκτη που παρασύρει τα πάντα ή με την απόλυτη θύελλα  που συγκρούεται με ό,τι προσπαθεί να την συγκρατήσει. Είναι επιρρεπείς σε αλλαγές της διάθεσης και φαίνεται να έχουν μια έκτη αίσθηση για ανθρώπους και πράγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι ανήκουν στον Παρορμητικό σταυρό, που σημαίνει ότι έχουν βαθιά και παθιασμένα συναισθήματα για το σπίτι και την οικογένεια. Οι άνθρωποι που ανήκουν σ’ αυτό το κομμάτι της ζωής τους μπορεί να τους προκαλέσουν μεγάλη σύγχυση, αλλά αλίμονο σ’ αυτόν που θα πει κάτι τέτοιο σε ένα Καρκίνο!

Το μόνο πράγμα που κάνουν καλά είναι να βεβαιώνονται ότι στο τέλος του καυγά, το άτομο που τον ξεκίνησε θα νιώθει χειρότερα από ό,τι τους έκανε να νιώσουν αυτοί!

Μισούν τις διαφωνίες κι αγαπούν να φροντίζουν τους ανθρώπους και όταν προκύπτουν καυγάδες, τους αναστατώνουν. Οι Καρκίνοι γίνονται πολύ συναισθηματικοί και τους είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν και να παρουσιάσουν, με λογική,  τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

Αγαπητοί Καρκίνοι, δεν τσακώνεστε για να κερδίσετε. Συνήθως, τσακώνεστε απλά για να κάνετε τους άλλους να σας προσέξουν. Είστε τόσο ευαίσθητοι και συντονισμένοι με τους άλλους, που είναι εύκολο γι’ αυτούς να παραβλέψουν τις ανάγκες σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άλλοι να σας θεωρούν δεδομένους, πράγμα που όμως  δεν έχετε σκοπό να το ανεχτείτε για πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, χωρίς αμφιβολία, είναι το πιο εκρηκτικό από τα ζώδια του Νερού. Είναι ευαίσθητοι και διαισθητικοί αλλά έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να είναι πολύ πεισματάρηδες και πολύ παθιασμένοι. Μπορεί να μην αποκαλύπτουν πολλά από αυτά που σκέφτονται κι αισθάνονται, αλλά τα συναισθήματά τους είναι πολύ έντονα. Όταν κάποιος εμποδίζει ένα Σκορπιό, προκαλεί μια παθιασμένη έκρηξη αλλοφροσύνης. Οι Σκορπιοί ξέρουν πολύ καλά ποια κουμπιά να πατήσουν για να εκνευρίσουν τους άλλους και, πιθανότατα, το απολαμβάνουν κιόλας. Θα σπρώξουν τον αντίπαλό τους στα άκρα και θα τον πιέσουν, μέχρι να παραδοθεί άνευ όρων.

Φίλοι Σκορπιοί, έχετε την ικανότητα να διαβάζετε την ψυχή των άλλων και να τους ξεγελάτε. Δεν πρόκειται να αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω, επίσης. Απαιτείτε σεβασμό κι αποπνέετε μια αύρα εξουσίας.

Το ότι ανήκετε στον Σταθερό σταυρό σημαίνει ότι, πολύ μετά το τέλος του καυγά, δεν πρόκειται να αφήσετε τον άλλον να ξεχάσει ότι σας έκανε κακό. Όταν λοιπόν βρίσκεστε σ’ έναν καυγά, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε αν αυτά που λέτε, υπερβαίνουν τα όρια της σχέσης σας μ’ αυτό το άτομο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες μισούν τους καυγάδες και τις συγκρούσεις τόσο πολύ, που μπορεί να καταφύγουν στην αυτοθεραπεία από το να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Οι φιλονικίες τους αναστατώνουν και ταράζουν τα συναισθήματά τους. Θα αποφύγουν την αντιπαράθεση με κάθε τρόπο μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο και, τότε, θα εμφανιστούν σαν οργισμένη πλημμύρα, ειδικά αν πρόκειται για σκληρότητα ή για κακία. Πραγματικά, δεν ζητούν πολλά από τους ανθρώπους, εκτός από καλοσύνη και καθαρές κουβέντες.

Ως ζώδιο του Μεταβλητού σταυρού, οι Ιχθύες θέλουν ν’ αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και συγχωρούν γρήγορα ακόμα κι αν τους έχουν κάνει κακό. Ωστόσο, δεν το ξεχνούν και μόλις νιώσουν ότι ο άλλος το έχει παρακάνει, το θέμα έχει τελειώσει!

Όπως το φράγμα που συγκρατεί το δυνατό ποτάμι, όταν κάποιος εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σας πολλές φορές, απλά παύει να υπάρχει για σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιώνεστε ότι απελευθερώνετε τον πόνο, γιατί οι Ιχθύες έχουν την τάση να παγιδεύονται στα συναισθήματά τους. Να ακούτε το ένστικτό σας και να αποφεύγετε καταστάσεις που σας σπρώχνουν στα άκρα.

Η συμπόνια σας, αγαπητά ψαράκια,  είναι αυτή που θα κερδίζει σε μια διαφωνία κάθε φορά, μην αφήσετε κανένα να σας πείσει για το αντίθετο.

 

Και ο νικητής είναι…!

Εκτός κι αν γίνεστε χαλί να σας πατήσουν – που  δεν είναι ποτέ καλή ιδέα – αντιπαραθέσεις και διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν. Κανένας δεν ταιριάζει με όλους πάντα. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας γιατί δεν σας αρέσει κάποιος ή ακόμα κι αν σας αρέσει, αλλά δεν σας αρέσει αυτό που κάνει.

Διαφωνίες προκύπτουν γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του! Εάν δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σ’ αυτά που διαβάσατε, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στη θέση που βρίσκεται ο Άρης σας. Κι αυτό γιατί ο Άρης αντιπροσωπεύει την επιθετικότητα και τη δράση στο γενέθλιο χάρτη μας. Όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι, η αστρολογία είναι ένα μέρος του τρόπου που αντιδράτε στη διαφωνία, αλλά επηρεάζεστε επίσης από το περιβάλλον και την ανατροφή σας.

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για τον εαυτό σας και καταλαβαίνετε τι σας ανεβάζει την πίεση, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να τα δουλέψετε και να αποφύγετε μερικές, περιττές συγκρούσεις!