Ζώδια

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ;

Βαθιά συντονισμένα με τα άστρα, τα στοιχεία και τα κομμάτια του Σύμπαντος, υπάρχει λίγο μυστήριο, μαγεία και γοητεία μέσα σε όλα τα ζώδια. Αλλά ποια είναι, πραγματικά, καλύτερα στο να κρατάνε μυστικά;

Ίσως θεωρείτε κι εσείς τον εαυτό σας ένα τέτοιο άτομο, άσχετα από το τι λένε τα ζώδια. Αλλά, μερικές φορές, η τάση  για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής είναι λίγο βαθύτερη: στο να μπορούμε να κρύβουμε σημαντικές πληροφορίες – μια ικανότητα που είναι πραγματικά σημαντική!

Κάποια ζώδια μπορεί να είναι προικισμένα με το δώρο της φλυαρίας, αλλά κάποια άλλα μπορεί να έχουν την ευχέρεια να κρατούν τα σχέδια και τις προθέσεις τους μυστικά απ’ όλους.

ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ;

ΚΡΙΟΣ

Ενώ ο Κριός είναι λίγο πεισματάρης, δεν φημίζεται για την ικανότητά του να κρατάει μυστικά.

Φλογερός, αγενής και τολμηρός, ο Κριός μπορεί να είναι αυτός που θα αποκαλύψει ένα μυστικό, πιθανά και κατά λάθος. Ωστόσο, ως ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, είναι πολύ πιστός κι αν η σχέση του μαζί σας κινδυνεύει, ίσως να καταφέρει να βάλει φρένο στην παρορμητικότητά του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πιστός και προσεκτικός, ο Ταύρος είναι εξαιρετικός για να κρατήσει τα μυστικά σας! Αυτό το γήινο ζώδιο χρειάζεται πολύ χρόνο για να ανοιχτεί, οπότε δεν το παίρνει ελαφρά όταν κάποιος του ανοίγεται. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, νοιάζεται βαθιά γι’ αυτούς που βρίσκονται κοντά του και θα κάνει οτιδήποτε για να τιμήσει την εμπιστοσύνη τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν σημαίνει πάντα ότι θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά σας, αλλά μερικές φορές αυτό είναι αναπόφευκτο. Αυτό το χαρισματικό ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Για να γίνει διπλό το κακό, έχουν και την αυθόρμητη ενέργεια που σχετίζεται με το στοιχείο του Αέρα. Μπορεί να θέλουν να σας υποσχεθούν ότι θα κρατήσουν το μυστικό σας, αλλά με τέτοιο θέμα συζήτησης μην το δένετε και κόμπο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γλυκός και συμπονετικός με μια βαθιά επιθυμία να ικανοποιεί  τους δικούς του, ο Καρκίνος θα είναι πάντα ένας ισχυρός σύμμαχος για να κρατήσει τα μυστικά σας ασφαλή.

Η παγίδα; Αν δεν ανήκετε στον στενό τους κύκλο και τους αποκαλύψετε ένα μυστικό που μπορεί να αφορά ειδικά τους πολύ δικούς τους, είναι πολύ πιθανό να υπερισχύσει η αφοσίωσή τους και να μην το κρατήσουν. Βεβαιωθείτε ότι ανήκετε στον στενό τους κύκλο, πριν προχωρήσετε σε αποκαλύψεις κι ότι έχετε ένα καλό λόγο για να το κάνετε.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει τη φήμη ότι είναι αρκετά μελοδραματικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά αξιόπιστος (κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες).

Ως ζώδιο του σταθερού σταυρού, η αφοσίωση του Λέοντα είναι βαθιά. Ξέρουν πώς να κρατήσουν ένα μυστικό όταν είναι σημαντικό κι όταν αφορά τις στενές τους σχέσεις.

Απ’ την άλλη μεριά, η τάση του Λέοντα προς το μελόδραμα μπορεί να τον κάνει λίγο πιο επιρρεπή στα κουτσομπολιά, οπότε αν δεν πρόκειται για πραγματικά σημαντικό μυστικό και δεν έχει σχέση με τους αγαπημένους του δεν είναι απίθανο να το ξεφουρνίσει!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο της Παρθένου είναι αφοσιωμένο μόνο σε ένα πράγμα: στην αποστολή του να βοηθήσει τους άλλους. Ως το ζώδιο της εξυπηρέτησης, θα κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για όσους εμπλέκονται στο θέμα. Αν αυτό σημαίνει να κρατήσει το μυστικό σας, είναι απόλυτα ικανό να το κάνει.

Αν, ωστόσο, αποφασίσει ότι θα ήταν καλύτερο να διαλύσει τις συναισθηματικές εντάσεις, μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προχωρήσει σε ανεπιθύμητες αποκαλύψεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Χαρισματικός, αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, ο Ζυγός είναι ανάμικτη περίπτωση.

Σε μια σοβαρή κατάσταση, ο Ζυγός πιθανότατα θα μπορέσει να κρατήσει μυστικό. Ως ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, έχει ηγετικές τάσεις και με κυβερνήτη την Αφροδίτη-τον πλανήτη της αγάπης, νοιάζεται για τους ανθρώπους του.

Τούτου λεχθέντος, ο Ζυγός είναι επίσης ανάλαφρος κι ανοιχτόκαρδος και λατρεύει να είναι η ψυχή του πάρτι. Λίγο κουτσομπολιό είναι μάλλον αναπόφευκτο, με τέτοιο συνδυασμό!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι μόνο καταπληκτικός στο να κρατάει μυστικά, αλλά μπορεί επίσης να κάνει δυναμικές προσπάθειες να τα ανακαλύψει!

Συναισθηματικά περίεργος, ο Σκορπιός ανήκει στο σταθερό σταυρό και κυβερνάται από τον ισχυρό και μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Του αρέσει να είναι ενημερωμένος και θα είναι ο πρώτος που θα προσπαθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Παρά αυτήν τη φαινομενικά περίεργη τάση, ο Σκορπιός δεν νοιάζεται για κουτσομπολιά και εκτιμά την εμπιστοσύνη σας. Οπότε, όταν πρόκειται για τα μυστικά σας, είστε ασφαλείς μαζί του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερο πνεύμα και λίγο μπαλαντέρ, ο Τοξότης δεν είναι πιθανά η καλύτερη επιλογή, όταν μιλάμε για μυστικά.

Η αληθινή αφοσίωσή του είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστεί. Λατρεύει τις ζωντανές συζητήσεις, τις γνωριμίες με νέους ανθρώπους και την ανακάλυψη νέων πληροφοριών. Ο Τοξότης ενδέχεται να μη σκοπεύει να διαδώσει τα μυστικά σας, αλλά μπορεί να το κάνει έτσι κι αλλιώς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρός και προσανατολισμένος στο στόχο του, ο Αιγόκερως ενδιαφέρεται λιγότερο απ’ όλους για τα κουτσομπολιά. Ειδικά, αν του αποκαλύψετε κάτι σημαντικό, είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει το μυστικό σας. Δεδομένου ότι δεν του αρέσουν οι τυχαίες συναντήσεις, είναι μάλλον απίθανο να μοιραστεί τα μυστικά σας με άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο ανεξάρτητος όσο και κοινωνικός, ο Υδροχόος είναι λίγο αίνιγμα και καλό είναι να μην είστε εντελώς σίγουροι για την αφοσίωσή του.

Ανθρωπιστής και με ενδιαφέρον για την κοινότητα, ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για την ευρύτερη εικόνα. Αν το μυστικό σας είναι σημαντικό κι όχι επιπόλαιο κουτσομπολιό, είναι πολύ πιθανόν να το κρατήσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η γνώση των βαθύτερων και πιο σκοτεινών μυστικών σας είναι, συνήθως, πάντα στις  προτεραιότητες των Ιχθύων. Συναισθηματικός και διαισθητικός, ο Ιχθύς λατρεύει την επαφή με τις συναισθηματικές περιπλοκές της ζωής των αγαπημένων του.

Είναι εξαιρετικός ακροατής, θέλει να ευχαριστεί τους άλλους και είναι μια ασφαλής επιλογή για να κρατήσει το μυστικό σας. Ή, μάλλον, θα κάνει σίγουρα φιλότιμες προσπάθειες να το κρατήσει αλλά είναι απρόβλεπτος και μπορεί τελικά να το διαδώσει.