Ζώδια

5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Το να είστε εξαρτημένοι από τον έρωτα κι από κάποιον που φέρνει χαρά κι αξιοπρέπεια στη ζωή σας, είναι μια ισχυρή εμπειρία. Το να είστε εξαρτημένοι από ανθρώπους που δεν είναι καλοί για σας είναι μια πολύ αποκαρδιωτική εμπειρία. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να απεξαρτηθείτε, να ξεκολλήσετε και να προχωρήσετε σε μια νέα πορεία ενδυνάμωσης που θα ομορφύνει τη ζωή σας.

Υπάρχουν 5 λόγοι που εξηγούν γιατί παγιδευόμαστε και γοητευόμαστε με τα λάθος άτομα. Στον πυρήνα και των πέντε αυτών λόγων είναι ο έλεγχος:

  • Έλεγχος μέσω εξουσίας
  • Έλεγχος μέσω αδυναμίας
  • Έλεγχος μέσω υποτέλειας (δουλείας)
  • Έλεγχος μέσω ενοχής
  • Έλεγχος μέσω ζήλειας

Εξουσία

Μπορεί να γοητευτείτε όταν κάποιος σας επιβάλλεται και ασκεί δύναμη πάνω σας. Η δύναμη αυτή δεν χρησιμοποιείται με θετικό τρόπο, όπως ας πούμε για να σας υποστηρίξει ή να σας οδηγήσει να εκπληρώστε τις προσδοκίες σας. Είναι μια δύναμη που χρησιμοποιείται για να σας ελέγχει με τρόπους που σας εμποδίζουν να είστε ο εαυτός σας, να βγάζετε στην επιφάνεια την καλύτερη πλευρά σας. Εξυπηρετεί, επίσης, για να σας εμποδίσει να έχετε την ίδια δύναμη μέσα στη σχέση.

Αδυναμία

Ο έλεγχος υπάρχει κι όταν κάποιος εκμεταλλεύεται μια αδυναμία που έχετε. Ίσως έχετε μοιραστεί ένα μυστικό ή έχετε αποκαλύψει ένα ευάλωτο κομμάτι που σχετίζεται με κάτι δύσκολο που ζήσατε στο παρελθόν. Αυτό το άτομο, αντί να σας ενισχύσει, να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει να δυναμώσετε, εκμεταλλεύεται αυτό το ευαίσθητο σημείο. Κι αυτό το ευαίσθητο σημείο σας χρησιμοποιείται για να σας κρατήσει ευάλωτους και σε μια θέση αδυναμίας μέσα στη σχέση.

Υποτέλεια

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να είστε τρυφεροί και  στοργικοί. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να αγαπάτε το σύντροφό σας και να του φέρεστε σαν να είναι βασιλιάς. Το πρόβλημα υπάρχει όταν οι προσπάθειές σας δεν εκτιμώνται ή δεν βρίσκετε ανταπόκριση. Μπορεί να υπηρετείτε ένα βασιλιά που δεν αξίζει να είναι η κεφαλή του σπιτιού και της οικογένειας.  Μήπως ο σύντροφός σας,  σας φέρεται σαν να είστε σκλάβα επειδή πιστεύει ότι έχει αυτό το δικαίωμα; Μήπως απαιτεί να τον υπηρετείτε, χωρίς εκείνος να δίνει τίποτα απ’ τον εαυτό του σε αντάλλαγμα;

Ενοχή

Ο σύντροφός σας μπορεί να χρησιμοποιεί την ενοχή για να σας κρατήσει μέσα στη σχέση. Αυτό σας καταπιέζει συναισθηματικά και σας κρατά σε μια σχέση που τελικά είναι κακή για σας. Κάποιος που χειραγωγεί την καλοσύνη  σας για να σας κρατήσει δεμένους σε μια σχέση που δεν υπάρχει αγάπη, δεν σας αγαπά πραγματικά.

****

Μην μένετε παγιδευμένοι – Μην επιτρέπετε να σας ελέγχουν. Πάτε πίσω τη δύναμή σας και ξεκολλήστε από κάποιον που σας ελέγχει. Απελευθερωθείτε, γιατί εκεί έξω υπάρχει κάποιος που θα σας αγαπήσει και θα σας σεβαστεί με τον τρόπο που σας αξίζει.