Αιγόκερως

Αιγόκερως 2020

Ζώδια

Αιγόκερως 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Να μη φοβάστε να ζητάτε βοήθεια, όταν νιώθετε ότι τη χρειάζεστε.  Πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη θα προκύψουν στη διάρκεια της χρονιάς και καλό θα είναι να ξέρετε ποιες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Φροντίστε, επίσης, να διασκεδάζετε και να χαλαρώνετε – δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο!

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να βελτιωθείτε. Είτε προσπαθείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, την κοινωνική, την επαγγελματική ή την προσωπική, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να το κάνετε, αν το βάλετε στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε φέτος, αν προσπαθήσετε αρκετά.

Ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 23 Δεκεμβρίου και τις 20 Ιανουαρίου. Είστε πολύ πρακτικοί και φιλόδοξοι – είστε υπομονετικοί και συχνά θεωρείστε τελειομανείς. Το ζώδιο του Αιγόκερου είναι πολύ προσεκτικό σε κάθε απόφαση που παίρνει. Καμιά φορά μπορεί να είστε απαισιόδοξοι, αλλά το εξισορροπείτε με το χιούμορ που διαθέτετε. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας, το 2020.

Έρωτας και σχέσεις

Αυτή τη χρονιά, τα ερωτικά σας είναι πιθανά το επίκεντρο της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε στις μακρόχρονες σχέσεις σας, αν είστε ήδη σε τέτοια σχέση. Μπορείτε να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε ή ακόμα και ν’ αποκτήσετε παιδί. Αν δεν έχετε σταθερή σχέση σ’ αυτή τη φάση, αλλά σας ενδιαφέρει το θέμα, ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας είναι ο κύκλος των φίλων σας. Κάποια από αυτά τα άτομα, πιθανά, θα γίνουν καλοί σύντροφοι γιατί έχετε περισσότερα κοινά μαζί τους, παρά με κάποιον εντελώς ξένο. Αν είστε σε σχέση, βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας ξέρει τι χρειάζεστε – κι εσείς, με τη σειρά σας, φροντίζετε να καλύπτετε τις ανάγκες του. Είναι πολύ πιθανό, επίσης,  να κάνετε καινούριους φίλους. Μπορεί ακόμα ν’ αρχίσετε να συμπαθείτε ανθρώπους, που είναι πολύ διαφορετικοί από τους φίλους που έχετε – αυτοί οι άνθρωποι θα προκαλέσουν αλλαγές και θα φέρουν ευκαιρίες στη ζωή σας.

Καριέρα

Οι στόχοι σας θα καθοριστούν περισσότερο στο επαγγελματικό περιβάλλον. Οι προηγούμενοι πελάτες και οι επαφές σας θα βοηθήσουν ιδιαίτερα να πετύχετε στην επαγγελματική σας ζωή. Οι καινούριοι πελάτες και οι ισχυρές σχέσεις με τους συναδέλφους σας είναι, επίσης, σημαντικά στοιχεία για την καριέρα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στους ανωτέρους σας και θα μπορούσατε να δεχτείτε κάποιου είδους ανταμοιβή.

Οικονομικά

Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας, το 2020, αλλά επίσης και πολλές ευκαιρίες – μην ξεχνάτε τους στόχους σας! Θα είστε πιο συνεπείς στην τήρηση του προϋπολογισμού σας, φέτος.  Σε γενικές γραμμές, θα κάνετε καλύτερη δουλειά στη διαχείριση των εσόδων σας, κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ.

 

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις