Λέων

Λέων 2020

Ζώδια

Λέων 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Όπως πάντα, κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, με κάποιο τρόπο. Κάθε χρόνος είναι μια καινούρια ευκαιρία να φτιάξετε ένα καλύτερο μέλλον για σας και τους αγαπημένους σας – αξιοποιήστε την!

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Τα άστρα λένε ότι το 2020 είναι μια χρονιά που αφορά την προσωπική ανάπτυξη, η οποία θα πρέπει να είναι μεγάλη – σχεδόν για κάθε λιοντάρι. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώνετε τους στόχους σας και, μετά, να γεμίζετε τις μπαταρίες σας διασκεδάζοντας. Η δημιουργική σας ενέργεια θα είναι στο αποκορύφωμά της, αλλά δεν θα επηρεάσει την αίσθηση του ρεαλισμού που  σας διακρίνει. Είναι μια καλή χρονιά για να δουλέψετε πάνω σε προσωπικούς στόχους κι όνειρα. Μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, αν προσπαθήσετε αρκετά, ακόμα και στα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή.

Ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 23 Ιουλίου και τις 21 Αυγούστου. Το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού είναι γεμάτο φιλόδοξα άτομα που θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να προχωρήσουν στη ζωή τους. Φυσικά, μόλις αποκτήσετε αυτό που θέλετε, είστε πολύ γενναιόδωροι και πάντα το μοιράζεστε. Δεν υπάρχουν στενόμυαλοι Λέοντες, πουθενά στον κόσμο! Τα περισσότερα λιοντάρια είναι δημιουργικά, λατρεύουν τη διασκέδαση κι ενθουσιάζονται όταν έχουν κόσμο γύρω τους. Ενώ ξέρετε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχετε, ξέρετε επίσης και πώς να περνάτε καλά.

Έρωτας και σχέσεις

Αγαπητοί Λέοντας, το 2020 είναι μια χρονιά αλλαγών όσον αφορά στις σχέσεις σας – ρομαντικές ή μη. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αν δεν είστε με το κατάλληλο άτομο ή ακόμα κι αν είστε. Δυο πράγματα μπορείτε να κάνετε, αν συμβεί αυτό: ή θα προσπαθήσετε να λύσετε τα θέματά σας, ή θα τα παρατήσετε. Πιθανά να θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ταίρι σας –  γεγονός που θα κάνει τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα, ανάλογα με το τι θα μάθετε.  Αν ψάχνετε για μια καινούρια σχέση, φέτος θα είστε πιο ικανοποιημένοι με επιφανειακές καταστάσεις, παρά με κάτι που απαιτεί δέσμευση. Ίσως μια σχέση χωρίς δεσμεύσεις να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε φέτος. Επίσης, μη βγαίνετε ραντεβού με φίλους σας, γιατί θα προκαλέσετε προβλήματα. Όταν πρόκειται για τις σχέσεις σας με την οικογένεια ή τους φίλους, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς. Μερικές φορές, οι φίλοι και η οικογένειά σας νιώθουν πεσμένοι και πέφτει σε σας ο κλήρος να τους φτιάξετε τη διάθεση. Αλλά επειδή είστε Λέοντες, αυτό δεν σας προβληματίζει.

Καριέρα

Όσον αφορά την καριέρα σας, θα είστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ, όταν δουλεύετε. Παρόλο που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ενοχλητικές πράξεις και συμπεριφορές, στο μεγαλύτερο μέρος της η δουλειά θα πρέπει να είναι εύκολη για εσάς. Ωστόσο, είναι πιθανό να έχετε περισσότερη δουλειά. Προσπαθήστε να έχετε φιλικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά και με τους ανώτερους. Αυτό μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση σας και, ταυτόχρονα, να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μια αντίθετη συμπεριφορά σίγουρα θα προκαλέσει συγκρούσεις – κι έτσι μπορεί να ξεχωρίσετε, αλλά όχι θετικά.

Οικονομικά

Αυτή τη χρονιά έχετε μια τάση να αποταμιεύσετε χρήματα, παρά να τα ξοδέψετε. Γι’ αυτό το λόγο είναι πιθανό να συγκεντρωθείτε περισσότερο στον προϋπολογισμό σας (και στην τήρησή του!) απ’ ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

 

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις