Παρθένος

Παρθένος 2020

Ζώδια

Παρθένος 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να κάνετε αυτή τη χρονιά σπουδαία, ανεξάρτητα από το τι άλλο κάνετε. Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας – αν τα κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, τότε η χρονιά σας θα είναι τέλεια.

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Το 2020, είτε λίγο είτε πολύ, μοιάζει με το 2019. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε χρόνο θα πρέπει να προσπαθείτε για να βελτιώνετε την προσωπική σας ζωή, ακόμα κι αν η δουλειά ή η κοινωνική σας ζωή μπορεί να φαίνονται στάσιμες.

Ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 22 Αυγούστου και τις 23 Σεπτεμβρίου. Το έκτο ζώδιο του ζωδιακού έχει όλα τα στερεότυπα χαρακτηριστικά μιας καλής μητέρας. Έχετε μια τάση να είστε μετριόφρονες, πρακτικοί και αναλυτικοί. Φυσικά, ανησυχείτε πολύ, είστε δογματικοί και λίγο τελειομανείς ανά διαστήματα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να κάνουν τον ευφυή και συντηρητικό Παρθένο, που όλοι ξέρουμε. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας το 2020.

Έρωτας και σχέσεις

Αγαπητοί Παρθένοι, αν ήσασταν ικανοποιημένοι από την αισθηματική σας ζωή πέρυσι, τότε είστε τυχεροί. Αν τα πράγματα πάνε καλά για σας, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα – βρήκατε κάτι που λειτουργεί και θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να το διατηρήσετε. Αν δεν σας άρεσε η ερωτική σας ζωή την προηγούμενη χρονιά, τότε φέτος θα χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα. Ίσως δεν επικοινωνούσατε καλά με το σύντροφό σας ή ίσως είστε απλά με λάθος άτομο. Κάντε όποιες αλλαγές χρειάζεται, για να είστε χαρούμενοι. Θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές στην σχέση σας, αν πρέπει.  Ευκαιρίες θα έρθουν, επίσης κι αν θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας. Πάντα να σκέφτεστε προτού μιλήσετε, ανεξάρτητα σε ποιόν μιλάτε – κι αυτό θα σας γλιτώσει από πιθανά προβλήματα.

Καριέρα

Οι αλλαγές που κάνατε πέρυσι στη δουλειά θα σας επηρεάσουν και φέτος. Η ζωή σας θα κυλήσει περίπου όπως κύλησε και την προηγούμενη χρονιά, αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές. Πιθανά, να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και, γενικότερα, να είστε σε θέση να εστιάσετε καλύτερα – οι ικανότητές σας θα λάμψουν φέτος!

Οικονομικά

Τα άστρα του 2020 υποδηλώνουν ότι θα βελτιωθείτε στην τήρηση του προϋπολογισμού σας, δηλαδή διαχειρίζεστε τα έσοδά σας πιο προσεκτικά. Θα έχετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς και κάτι παραπάνω για να βάλετε στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή.

 

 

 

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις