Ζώδια

ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον, ψάχνουμε τρόπους να του το δείξουμε. Όλοι το κάνουμε και δεν υπάρχει κανείς να το αμφισβητεί αυτό, σωστά; Ο καθένας μας, ωστόσο, έχει το δικό του τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο του – και, μαζί με άλλα, το ζώδιό μας παίζει ρόλο και σ’ αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Είναι φανερό, είναι υπερπροστατευτικός απέναντί σας και θα τσακωνόταν για το χατίρι σας. Επειδή είναι πειραχτήρι είναι σίγουρο ότι θα σας πειράζει, αλλά δεν θα επιτρέψει σε κανένα να σας φέρεται άσχημα. Πάντα θα σας υποστηρίζει και θα παίρνει το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ευαίσθητος κι υποστηρικτικός γι’ αυτούς που νοιάζεται. Θα σας δώσει ιδιαίτερη προσοχή και θα θυμάται πάντα κάθε λεπτομέρεια που σας αφορά. Θα είναι εκεί για σας 24/7.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλει να διασκεδάζει μαζί σας και λατρεύει να κάνετε πράγματα οι δυο σας. Θα προσπαθεί να σας ευχαριστεί και να σας κάνει να γελάτε όταν δεν είστε καλά και δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ. Θα θέλει να μιλάτε μαζί με τις ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είναι πολύ τρυφερός μαζί σας, θα δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του. Θα είναι πάντα  κάπου εκεί γύρω  όταν τον χρειάζεστε. Θέλει να μάθει τα πάντα για σας και τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Το λιοντάρι θα σας λούσει με δώρα, στοργή και τρυφερότητα, έτσι ώστε να ξέρετε ότι νοιάζεται για σας. Κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι φανερό, γιατί θα σας το λέει και θα σας το δείχνει συνεχώς και με κάθε τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος του για να σας δείξει ότι ενδιαφέρεται είναι να αστειεύεται μαζί σας όλη την ώρα. Ταυτόχρονα, όμως, θα είναι εκεί για σας και θα σας υποστηρίζει στα πάντα. Μπορεί να μην το λέει, αλλά θα το δείχνει με χίλιους τρόπους.

ΖΥΓΟΣ

Αν ένας Ζυγός νοιάζεται για σας, θα σας ανοιχτεί, γιατί λατρεύει να μοιράζεται τη ζωή του με τους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν. Θα σας πει τα προσωπικά του και θα θελήσει να μάθει και τα δικά σας. Θα είναι εκεί για σας σε κάθε περίπτωση και θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ενδιαφέρεται, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην σας το πει ευθέως, αλλά θα σας το δείχνει με τον τρόπο του. Δηλαδή, θα σας ακούει με προσοχή, θα σας λέει τη γνώμη του και θα σας υπερασπίζεται σε κάθε περίπτωση. Επίσης, θα είναι σούπερ προστατευτικός μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έκανε κυριολεκτικά τα πάντα για κάποιον που νοιάζεται. Είναι πολύ πιστός σ’ αυτούς που αγαπά και θα παίρνει πάντα το μέρος σας. Θα σας φτιάχνει το κέφι, θα σας εμψυχώνει και θα σας υποστηρίζει στα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι πολύ πιστός σ’ αυτούς που τον ενδιαφέρουν και θα είναι στο πλευρό τους, ό,τι κι αν συμβεί. Λατρεύει να βοηθάει τους άλλους, θα σας δίνει συμβουλές και θα σας υποστηρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θέλει να σας μιλάει και είναι δίπλα σας όλη την ώρα. Αν είστε στεναχωρημένοι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας κάνει να χαμογελάσετε και δεν θα σας παρατήσει ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας δείξει ότι νοιάζεται, με μια χαλαρή κι ευχάριστη παρουσία και θα σας αφήσει να ξεθυμάνετε, αν είστε εκνευρισμένοι. Θα σας δώσει εξαιρετικές συμβουλές, θα σας ακούει με μεγάλη προσοχή θα έρχεται πολύ συχνά σε επαφή μαζί σας.