Κρυσταλλομαντεία

κρυσταλλομαντεία

Η κρυσταλλομαντεία είναι η τέχνη της πρόβλεψης του μέλλοντος με τη βοήθεια των κρυστάλλων. Οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό, έχουν το σχήμα σφαίρας.

Η κρυσταλλομαντεία εμφανίστηκε κατά τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους, αλλά φαίνεται να έχει πολύ μεγαλύτερη ιστορία. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ασχολούνταν με την μαντεία, με κύρια εργαλεία τους, τους μεγάλους πέτρινους κρυστάλλους, όπως το Μάτι του Ώρου.  Στην αρχαία ελληνική μυθολογία υπήρχαν τρεις τυφλές αδελφές, που ονομάζονταν Μοίρες και δίνοντας η μία ένα μάτι στην άλλη, αποκτούσαν ενόραση. Ήταν ένα κρυστάλλινο μάτι που δανείστηκε ο Περσέας και, χάρη σ’ αυτό, είδε το σπίτι της Μέδουσας.  Ο Νοστράδαμος, λέγεται ότι είχε χρησιμοποιήσει μια κρυστάλλινη σφαίρα για να συμβάλλει στους αστρολογικούς υπολογισμούς και στις προβλέψεις του.

Η κρυστάλλινη σφαίρα παίρνοντας υπόψη τη σχέση της με τη Σελήνη, θα σας εισάγει σε θεραπευτικές και θετικά δημιουργικές ενέργειες. Εμποτίστε την με τη δική σας προσωπικότητα, αφιερώστε χρόνο να εξοικειωθείτε μαζί της και θα σας χαρίσει εκπληκτικές ώρες ευχαρίστησης και γνώσης.

Έχετε απορία για το σεμινάριο;