Πυθαγόρεια Αριθμολογία

Astrology Center

Ο Πυθαγόρας υπήρξε σημαντικός Έλληνας φιλόσοφος, μαθηματικός, γεωμέτρης, θεωρητικός της μουσικής και ιδρυτής της Πυθαγόρειας Σχολής. Γεννήθηκε στη Σάμο ανάμεσα στο 592 και το 572 π.Χ. και πήρε το όνομά του από την Πυθία που είχε προφητεύσει τη γέννησή του.

Ο Πυθαγόρας με τη διδασκαλία του αποσκοπούσε στα εξής:  πρώτον, στο να οδηγήσει τον άνθρωπο στην κατανόηση των νόμων της φύσης και, δεύτερον, στο να αναπτύξει και να βελτιώσει τις ικανότητές του.

Τι υπάρχει σε ένα όνομα;

Οι αριθμολόγοι απαντούν πως στο όνομα του ατόμου περιέχεται ο χαρακτήρας του και στην ημερομηνία γέννησής του περιέχεται το πεπρωμένο του. Τα δυο αυτά στοιχεία μπορούν να δώσουν πληροφορίες για την ατομικότητά του, για τα εμπόδια που θα συναντήσει στη ζωή του, τα προτερήματα που χάρη σ’ αυτά, θα τα ξεπεράσει και για τα ελαττώματα που θα του φέρουν δυσκολίες. Το ονοματεπώνυμο και η ημερομηνία γέννησής μας καθορίζουν, αναπόφευκτα, την ατομικότητά μας. Σύμφωνα με την παλιά, παραδοσιακή σοφία τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στο Σύμπαν.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, με τη γνώση της αριθμολογίας να επιλέγουμε το σωστό δρόμο και να μάθουμε πώς να υπερνικήσουμε τα εμπόδια με τον καλύτερο τρόπο.

Έχετε απορία για το σεμινάριο;