Σκορπιός

Σκορπιός 2020

Ζώδια

Σκορπιός 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Το 2020 έχει τη δυνατότητα να είναι χρονιά θετικών αλλαγών – θα πρέπει, όμως, να τις κάνετε εσείς. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε με προσοχή, κάθε απόφαση που θα πάρετε. Αλλά αν κάνετε τις σωστές επιλογές, η χρονιά σας θα είναι υπέροχη!

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Αγαπητοί Σκορπιοί, τα άστρα λένε ότι φέτος θα νιώθετε σαν να έχετε απελευθερωθεί από το παρελθόν – είστε ελεύθεροι να πάρετε τις δικές αποφάσεις, τώρα. Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και να κάνετε και πάλι όλα τα πράγματα που αγαπάτε. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα είστε πιο ευτυχισμένοι, σε γενικές γραμμές, φέτος, επομένως φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε.

Ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 24 Οκτωβρίου και τις 22 Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι φιλόδοξοι, αποφασιστικοί, συναισθηματικοί, παθιασμένοι, συναρπαστικοί, ζηλιάρηδες, παρορμητικοί, μυστικοπαθείς και διαισθητικοί – αυτά τα χαρακτηριστικά διαμορφώνουν την προσωπικότητα του Σκορπιού κι αυτά τα χαρακτηριστικά θα διαμορφώσουν, επίσης και την φετινή χρονιά.

Έρωτας και σχέσεις

Η αισθηματική σας ζωή θα κυλήσει στο ίδιο πνεύμα, όπως και πέρυσι. Θα υπάρξει όμως μια μικρή αλλαγή, καθώς το 2020 αναμένεται ιδιαίτερα παθιασμένη χρονιά. Αν είστε, ήδη, σε σχέση θα υπάρξουν πολλά, ρομαντικά ραντεβού και παθιασμένο σεξ. Αν είστε μόνοι, θα έχετε τέτοιου είδους ευκαιρίες επίσης, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ωστόσο, είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε τον έλεγχο στο σύντροφό σας και να δείτε πώς θα πάει. Φέτος, γενικά, κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς. Οπότε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να περάσετε με το ταίρι σας, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας αλλά είναι σημαντικό να προσπαθείτε! Προσπαθήστε να χαλαρώνετε με τους φίλους σας κι αν χρειαστεί να κάνετε κάτι σοβαρό, να σκέφτεστε πάντα τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι πράξεις σας.

Καριέρα

Το 2020 δεν είναι πολύ παραγωγική χρονιά για το ζώδιο του Σκορπιού. Είναι πιθανό να βαρεθείτε στη δουλειά σας – κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγή σταδιοδρομίας! Όμως, πρόκειται για μια σοβαρή απόφαση και θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά, πριν κάνετε την επιλογή σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά που να ταιριάζει τόσο στις ικανότητές σας, όσο και στα πράγματα που αγαπάτε. Δεν υπάρχει λόγος να φύγετε από μια βαρετή δουλειά, για μια άλλη εξίσου βαρετή. Βρείτε την κλίση σας κι ακολουθήστε την!

Οικονομικά

Αυτή η χρονιά θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρή,  όσον αφορά στην οικονομική σας κατάσταση. Αν έχετε ερωτήσεις και χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική συμβουλή, καλό θα είναι να μιλήσετε με κάποιον ειδικό. Βεβαιωθείτε ότι θα εξοφλήσετε όλα τα χρέη σας και προσπαθήστε να πάρετε χρήματα πίσω από οποιονδήποτε σας χρωστάει. Θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ πειστικοί, ακόμα και στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις