Ταύρος

Ταύρος 2020

Ζώδια

Ταύρος 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Οι φίλοι και η οικογένεια είναι πάντα δίπλα σας για να βοηθήσουν. Να αφοσιώνεστε στη δουλειά σας, αλλά να χαλαρώνετε όταν πηγαίνετε στο σπίτι. Δώστε χρόνο στα πράγματα που αγαπάτε και θα έχετε μια υπέροχη χρονιά.

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Αγαπητά ταυράκια, τα άστρα λένε ότι φέτος θέλετε να μπείτε και πάλι στα πράγματα. Την προηγούμενη χρονιά πιθανά να αντιμετωπίσατε πολλές αλλαγές. Και, αυτή τη χρονιά, θέλετε να πάτε τη ζωή σας πίσω, εκεί που ήταν συνήθως. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά σταθερό, αρκεί να βρείτε το ρυθμό σας. Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα φέτος, όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να δυσκολεύστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας.

Ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου αν γεννηθήκατε ανάμεσα στις 21 Απριλίου και τις 20 Μαίου. Η προσωπικότητα του Ταύρου είναι γενικά ευγενική και φιλική. Νοιάζεστε βαθιά για τους άλλους, αλλά ενδιαφέρεστε επίσης και για τη δική σας εξέλιξη. Δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι.  Μερικές φορές μπορεί να είστε ζηλιάρηδες και ξεροκέφαλοι, αλλά και ποιος δεν είναι; Αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη χρονιά και τις αλλαγές που θα κάνετε στη διάρκειά της.

Έρωτας και σχέσεις

Αυτή τη χρονιά η αισθηματική σας ζωή θα σταθεροποιηθεί και θα βρείτε την αρμονία, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας. Είναι μια καλή περίοδος για να ανακαλύψετε τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας. Ενώ μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να κάνετε αλλαγές στις σχέσεις σας, μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί πολύ βοηθητικό. Το 2020 οι αλλαγές θα είναι περισσότερο λεπτές και διακριτικές, παρά μεγάλες κι έντονες. Αν είστε μόνοι, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις ρομαντικές σας ικανότητες. Μια γοητευτική στάση και μια ευχάριστη συμπεριφορά μπορούν να κάνουν θαύματα.

Προσπαθήστε να περιορίσετε κάποια βαρετά, καθημερινά καθήκοντα και να βάλετε στη θέση τους νέα και συναρπαστικά πράγματα για να κάνετε τη σχέση σας πιο πικάντικη. Είναι, επίσης, σημαντικό να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους φίλους και την οικογένεια, φέτος. Μην είστε τόσο παρορμητικοί, προσπαθήστε να είστε διακριτικοί. Μπορείτε να βοηθήσετε πολύ τους άλλους: απλά, χωρίς να είστε τόσο πιεστικοί. Μικρά πράγματα μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές σε κάθε σχέση.

Καριέρα

Θα χρειαστεί να φερθείτε πολύ επαγγελματικά αυτή τη χρονιά, αν θέλετε να πετύχετε και θα είστε πολύ απασχολημένοι. Αυτό είναι καλό αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά μπορεί να είναι κι αγχωτικό κάποιες φορές. Το ιδανικό θα ήταν να έχετε μια δουλειά που πρέπει να σκέφτεστε δημιουργικά – υπάρχει χώρος για δημιουργική σκέψη, σχεδόν σε κάθε δουλειά. Οπότε, προσπαθήστε να βρείτε πού – συγκεκριμένα – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική σας σκέψη στη δική σας δουλειά.

Οικονομικά

Ενώ μπορεί να μην θέλετε να σκεφτείτε την προηγούμενη χρονιά, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει τα οικονομικά σας φέτος. Προσπαθήστε να διορθώσετε τυχόν ζημιές που είχατε προκαλέσει πέρυσι, πριν ξοδέψετε για τον εαυτό σας – ειδικά, στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

 

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις