Τοξότης

Τοξότης 2020

Ζώδια

Τοξότης 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Οι ευκαιρίες πηγαινοέρχονται, φέτος. Αλλά αν επιλέξετε τις σωστές για σας, η χρονιά αυτή θα είναι υπέροχη. Να μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε, να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, να ασχολείστε με τα χόμπι σας – και το 2020 θα είναι εξαιρετικό!

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Φέτος, έχετε μεγαλύτερη σιγουριά – κι αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλές και διαφορετικές πτυχές της ζωής σας το 2020. Θα έχετε την τάση να επιλύσετε προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητές σας με το παρελθόν και να φτιάξετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, κοινωνικοί και τολμηροί φέτος, αν θέλετε να επηρεάσετε τα πράγματα γύρω σας.

Ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη αν έχετε γεννηθεί από τις 23 Νοεμβρίου ως τις 22 Δεκεμβρίου. Έχετε πολλά καλά (και μερικά κακά) που σας βοηθούν να προσδιορίσετε την προσωπικότητά σας. Είστε αισιόδοξοι, ανεξάρτητοι, κεφάτοι, αμελείς, έντιμοι, ανήσυχοι και ευθείς – κι όλα αυτά μαζί θα καθορίσουν τη χρονιά που έρχεται

Έρωτας και σχέσεις

Ίσως να ψάχνετε για μια αλλαγή ρυθμού στην αισθηματική σας ζωή φέτος, είτε είστε μόνοι, είτε όχι. Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή στιγμή ν’ αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα σχέση. Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με ένα καινούριο πρόσωπο, παρά με άτομα που ήδη ξέρετε (κάποιο φίλο ή πρώην). Και είναι πιο πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες αν δοκιμάσετε καινούρια πράγματα ή πηγαίνετε σε καινούρια μέρη.

Αν είστε ήδη σε σχέση και βλέπετε ότι δεν πηγαίνει πουθενά (ειδικά στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή), ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να την τερματίσετε. Αλλά αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα. Το 2020 θα υπάρξουν, επίσης, αλλαγές στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε πιο αισιόδοξοι μ’ αυτά τα άτομα και να τους δίνετε την υποστήριξη που χρειάζονται. Αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιους να πάρουν αποφάσεις, καλό θα είναι να το κάνετε με διακριτικότητα χωρίς να γίνεστε πιεστικοί.

Καριέρα

Σε επαγγελματικό επίπεδο θα κάνετε μεγάλη πρόοδο, φέτος – και θα δουλεύετε περισσότερο από ό, τι συνήθως. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετυχαίνετε περισσότερα, καθώς περνάνε οι μήνες. Αν κάτι απειλεί να σας ρουφήξει την ενέργεια φέτος, αυτό είναι η δουλειά σας. Ενώ μπορεί να είναι ενοχλητικό να νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι μετά τη δουλειά, θα είναι και χαλαρωτικό εφόσον η δουλειά πάει καλά. Επίσης, είναι μια καλή χρονιά να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.

Οικονομικά

Αν δουλεύετε σκληρά αυτό το χρόνο, τότε είναι πιθανό να καταφέρετε σχεδόν ό, τι θέλετε. Θα έχετε περισσότερα χρήματα απ’ ό, τι στο παρελθόν: αρκετά για να εξοφλήσετε τα χρέη σας και να βάλετε και κάτι στην άκρη για το μέλλον! Όπως καταλάβατε, το 2020 αναμένεται εξαιρετικό για τα έσοδά σας.

 

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις