Υδροχόος

Υδροχόος 2020

Ζώδια

Υδροχόος 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι, αν δεν είστε βέβαιοι τι πρέπει να κάνετε. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά αυτή θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολη για σας – απολαύστε την!

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Αγαπητοί Υδροχόοι, πολλές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, αυτή τη χρονιά! Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να είστε πιο παρορμητικοί φέτος, κι αυτό θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Είστε, επίσης, περισσότερο ευθείς, κάτι που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Ο Υδροχόος είναι το προτελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 21 Ιανουαρίου και τις 18 Φεβρουαρίου. Έχετε πολλά σπουδαία χαρακτηριστικά, καθώς και μερικά κακά, που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σας. Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί και ειλικρινείς όταν βρίσκονται με τους φίλους τους – είναι δημιουργικοί και λατρεύουν την ανεξαρτησία τους. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι, αλλά συχνά μπορεί να είναι απαθείς και αποστασιοποιημένοι. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας, τη χρονιά που έρχεται!

Έρωτας και σχέσεις

Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μεγαλύτερο πάθος στη σχέση με το σύντροφό σας, φέτος. Αν δεν είστε σε σχέση, τότε είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Θα νιώθετε πιο ρομαντικοί και γοητευτικοί κι εύκολα θα προσεγγίσετε κάτι που να σας ενδιαφέρει. Αν είστε παντρεμένοι, ο αυθόρμητος χαρακτήρας σας θα φέρει χαρά και ικανοποίηση στο γάμο σας – κι αυτό θα κάνει την κατάσταση λίγο πιο πικάντικη!  Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να βγαίνετε συχνότερα και να πηγαίνετε σε μέρη που μπορείτε να κάνετε γνωριμίες. Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με κάποιο νέο πρόσωπο, παρά ανάμεσα στους φίλους σας. Επίσης, θα είστε μάλλον πιο συναισθηματικοί με τους φίλους και την οικογένειά σας – απλά, θα νιώθετε πιο άνετα μαζί τους, φέτος. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείστε ότι όλα πάνε καλά, σε ανθρώπους που σας ξέρουν καλά – νιώστε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας. Τέλος, είναι μια καλή χρονιά για να αποκτήσετε παιδί.

Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό της χρονιάς προβλέπει ότι είναι πιθανό να πετύχετε και να εξελιχθείτε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο με τους συναδέλφους σας. Και, προσπαθήστε, να μην είστε παρορμητικοί στη δουλειά. Αγαπητοί Υδροχόοι, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές για να λειτουργείτε πιο επαγγελματικά, αν θέλετε να πετύχετε στην καριέρα σας το 2020.

Οικονομικά

Τι είναι, για σας, τα χρήματα; Αυτή η ερώτηση δεν σας αφορά καθόλου, φέτος. Θα έχετε αρκετά χρήματα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να ξεπληρώσετε κάποια χρέη. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε, σχεδόν οτιδήποτε θελήσετε. Για τον ίδιο λόγο, ωστόσο, προσέξετε να μην δημιουργήσετε καινούρια χρέη.

 

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις