Ζώδια

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ

Ζώδια

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ

Ζώδια

Αναρωτιέστε ποιο ζώδιο είναι πιο πιθανό να σας απατήσει;

Ίσως θέλετε να ανακαλύψετε τι λέει το ζώδιό του για την τάση του να είναι άπιστος;

Εάν ναι, είστε στο σωστό μέρος. Αυτός ο οδηγός θα σας αποκαλύψει τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απιστήσουν.

Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε, είναι σημαντικό να δώσετε μεγάλη προσοχή στα παρακάτω:

Εάν ανησυχείτε μήπως ο σύντροφός σας, σας απατά, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το μάθετε.

Εάν αρχίσετε να κατηγορείτε το σύντροφό σας χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να στηρίξετε την κατηγορία, απλά θα το αρνηθεί και θα σας κατηγορήσει ότι γίνεστε παρανοϊκές.

Απ’ αυτό το σημείο δεν υπάρχει επιστροφή – μόνο η επιλογή να συνεχίσετε να ανησυχείτε ή να τον αφήσετε. Η μόνη πραγματικά αποτελεσματική στρατηγική είναι να σκάψετε βαθύτερα και να ανακαλύψετε την αλήθεια, όταν νιώσετε ότι πρέπει να πάρετε μια απόφαση.

 

Πάμε να δούμε τώρα, ποια ζώδια είναι πιθανότερο να απιστήσουν:

 1. ΚΡΙΟΣ

Θα λέγαμε ότι ο Κριός δεν είναι τόσο αξιόπιστος στον έρωτα. Ο Κριός είναι ανεξάρτητος και παρορμητικός και κινείται συχνά χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις συνέπειες των πράξεών του. Λατρεύει, επίσης, τη λάμψη του «καινούριου» κι αυτό περιλαμβάνει και το ταίρι του, αν κάτι του τραβήξει την προσοχή. Ένας Κριός μπορεί να απιστήσει και γιατί είναι οξύθυμος και κάθε μικρή παράβλεψη – πραγματική ή φανταστική – μπορεί να τον βάλει στη διαδικασία εκδίκησης. Όταν παίρνει αυτές τις βιαστικές, παρορμητικές αποφάσεις, ειδικά όταν νιώσει προσβεβλημένος, είναι πιθανό να οδηγηθεί σε απιστία. Ένας άλλος λόγος που ένας Κριός μπορεί να σας απατήσει είναι επειδή σας βαρέθηκε, ωστόσο δεν θέλει να χωρίσει μέχρι να βρει κάτι καινούριο – επομένως, θα απιστήσει για να το βρει. Τέλος, ο Κριός θα σας απατήσει επειδή δεν σας ήταν ποτέ απόλυτα αφοσιωμένος. Ο Κριός παίρνει γρήγορα βιαστικές αποφάσεις κι αυτό μπορεί να συνέβαινε κι όταν έκανε σχέση μαζί σας. Ίσως δεν τη θεωρεί σημαντική και θα επιλέξει να σας απατήσει, αν νιώθει ότι δεν υπάρχει ουσιαστική επαφή ανάμεσά σας.

 1. ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυστυχώς, άλλο ένα ζώδιο που δεν είναι τόσο αξιόπιστο. Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Τοξότης μπορεί να απιστήσει είναι ότι αισθάνεται περιορισμένος. Ο Τοξότης σαν ζώδιο έχει ανάγκη να αμφισβητείται για να παραμείνει στη σχέση. Δεν θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε την ρομαντική τους ανάγκη, εκτός κι αν είστε ενδιαφέρουσες, συναρπαστικές και μυστηριώδεις. Προφανώς, δεν μπορούμε όλοι να είμαστε ενθουσιασμένοι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τον Τοξότη που απαιτεί πολλά από μια σχέση.

 1. ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να μην είναι τόσο αξιόπιστοι. Το ζώδιο των Διδύμων σημαίνει ανθρώπους τολμηρούς και περίεργους, ενθουσιώδεις και ριψοκίνδυνους. Είναι, επίσης, απίστευτα μυστηριώδεις κι απολαμβάνουν να παίζουν παιχνίδια, ακόμα και με την καρδιά των άλλων. Οι Δίδυμοι είναι παρορμητικοί και βαριούνται και πολύ εύκολα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν είναι κι ο καλύτερος συνδυασμός, όσον αφορά την αντίσταση στην απιστία! Εάν εμφανιστεί ένα νέο και συναρπαστικό πρόσωπο, δεν μπορεί να συγκρατηθεί και να μην ερωτευτεί τρελά, εκτός κι αν είναι τρελός και παλαβός μαζί σας. Ένας τρόπος για να προκαλέσετε, σχεδόν, την απιστία στη σχέση με ένα Δίδυμο είναι να είστε αδύναμος χαρακτήρας, γιατί ο Δίδυμος ξενερώνει αν νιώθει ότι μπορεί να τη γλυτώσει, επειδή ο σύντροφός του γίνεται χαλί να τον πατήσουν – και βέβαια, θα το κάνει!

 1. ΙΧΘΥΕΣ

Το ψαράκι μπορούν μια χαρά να απιστήσει, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Επειδή αντιπαθεί τις μεγάλες συζητήσεις μπορεί να απιστήσει σαν μια διέξοδο από τη σχέση, γιατί δεν θέλει πραγματικά να αντιμετωπίσει τη σύγκρουση που προέρχεται απ’ αυτές τις μεγάλες συζητήσεις – κι όλα αυτά τα δάκρυα! Ένας άλλος λόγος είναι ότι οι Ιχθύες μπορεί να επιστρέψουν εκεί από όπου προήλθαν. Αυτό το ζώδιο παρασύρεται από τον έρωτα και τη συγκίνηση του κυνηγιού και, στη συνέχεια, διαπιστώνει ότι έχει προχωρήσει αρκετά με κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί κι αν απιστήσει – είναι τόσο επηρεασμένος από το ρομαντισμό και τον ενθουσιασμό της νέας κατάστασης και μπορεί να μη σταματήσει για να σκεφτεί ρεαλιστικά τι κάνει, παρά μόνο μετά την απιστία και τότε είναι πολύ αργά. Ενώ το ψαράκι είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο του Ζωδιακού, συχνά πολεμά τα συγκρουόμενα συναισθήματα και τη διπλή φύση του ζωδίου του, που αντιπροσωπεύεται από δυο ψάρια,  το ένα πάνω και το άλλο κάτω –αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απιστήσει, αν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος και στη συνέχεια να εξαφανιστεί και να ψάξει για νέες συγκινήσεις!

ζώδια και απιστία

 1. ΛΕΩΝ

Ο Λέων στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστος. Ο βασιλιάς της ζούγκλας έχει ένα ιστορικό από αμέτρητα φλερτ και σχέσεις κι όπως, όλοι γνωρίζουμε, είναι τελειομανής. Είναι πάντα στο ψάξιμο για κάτι καλύτερο κι αυτό συμβαίνει και στις σχέσεις του. Ο Λέων λατρεύει να τον λατρεύουν, οπότε αν νιώσει ότι έχετε παραιτηθεί ή ότι παραμελείτε τον εαυτό σας, εύκολα θα κοιτάξει τι άλλο υπάρχει τριγύρω.

 1. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ευμετάβλητος και μπορεί να γίνει πονηρός, όταν έχει σκοπό να απιστήσει. Παρά το γεγονός ότι λατρεύει να έχει μια ουσιαστική σχέση και να νιώθει ερωτευμένος με κάποιον, ο Παρθένος μπορεί να αλλάξει και να οδηγηθεί από την ευχαρίστηση και την άμεση ανταμοιβή του. Εάν δεν αμφισβητείται ή αν νιώθει ότι έχει χαθεί η ουσία από τη σχέση του, είναι πιθανό ν’ αρχίσει να ξενοκοιτάζει. Ο Παρθένος είναι από τη φύση του φιλελεύθερος και θέλει να είναι απόλυτα πιστός στο κατάλληλο άτομο – αν, όμως αισθανθεί ότι το ταίρι του (και η ζωή του, γενικότερα) δεν του προσφέρει χαρά κι ενθουσιασμό, μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται την απιστία. Να θυμάστε ότι γι’ αυτό το ζώδιο τα σοβαρά θέματα είναι εκτός συζήτησης. Εάν νιώσει ότι το ταίρι του είναι υπερβολικά σοβαρό και δεν μοιράζονται χαρούμενες στιγμές μαζί, τότε μπορεί να αρχίσει να ψάχνει για κάποιον που θα του προσφέρει τη χαρά και τη συγκίνηση που του λείπουν. Αυτό εξαρτάται από το πόσο περιπετειώδης είναι και η απιστία μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος για να ξεφύγει από τη βαρύτητα μιας σχέσης που προχωράει πολύ γρήγορα γι’ αυτόν. Πολλές φορές, ο Παρθένος αγωνίζεται να νιώσει ότι είναι δεσμευμένος σε μια σχέση, οπότε αποφασίζει να απιστήσει γιατί υποσυνείδητα φαίνεται να θέλει να αποφύγει τη δέσμευση, επειδή φοβάται πού μπορεί να οδηγήσει.

 1. ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που είναι πιθανό να είναι εντελώς πιστός. Εάν το ταίρι σας ανήκει σ’ αυτό το ζώδιο, είστε τυχεροί. Είναι το πιο αξιόπιστο από όλα τα ζώδια και έχει την εξαιρετική ιδιότητα του να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε κάποιον που πιστεύει ότι αξίζει το χρόνο και την αγάπη του.  Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση που λέει ότι ένας Ταύρος μπορεί να απιστήσει, εάν δεν νιώθει ξεχωριστός ή νιώθει παραμελημένος από σας. Εάν ο Ταύρος δεν νιώθει ότι τον αγαπούν ή νιώθει παραμελημένος ή ακόμα και προσβεβλημένος, τότε σίγουρα θα μπει στον πειρασμό να σας απατήσει. Ένας άλλος λόγος που ο Ταύρος θα μπορούσε να σας απατήσει είναι ότι κινείται αργά και θα αφιερώσει χρόνο να μελετήσει ένα χωρισμό.  Μ’ αυτή την έννοια, όταν φτάσει να σας απατήσει μπορεί να έχει ήδη φύγει από τη σχέση, χωρίς εσείς να το συνειδητοποιήσετε. Εάν νιώθει ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα, που ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος, μπορεί απλά να το ρισκάρει.

 1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι διάσημος για τη μεγάλη του αφοσίωση. Είναι ένα από τα ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν. Όμως, προσέξτε, γιατί εάν ο Σκορπιός νιώσει ότι δεν τον σέβεστε ή ότι μπορεί να σας κάνει ό, τι θέλει, τότε θα μπει στον πειρασμό να ψάξει αλλού γι’ αγάπη. Το ίδιο ισχύει και για τις πράξεις σας κι αν τον έχετε απατήσει, ή αν για οποιοδήποτε λόγο νομίζει ότι μπορεί να τον έχετε απατήσει, θα προχωρήσει, θα συνέλθει και θα σας απαντήσει. Αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε και δεν θα φοβηθεί να πάρει εκδίκηση!  Να θυμάστε επίσης ότι, όπως και άλλα ζώδια, ο Σκορπιός θέλει πραγματικά μια συναρπαστική σχέση κι έχει ανάγκη τον ενθουσιασμό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσει να κοιτάζει αλλού, αν λείπουν αυτά τα στοιχεία. Ιδανικά, ωστόσο, ο Σκορπιός θα ήθελε να παραμείνει πιστός στο ταίρι του, εκτός κι αν δεν έχει επιλογή στο θέμα.

Ζώδια και Απιστία

 1. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το ζώδιο είναι πάντα εντελώς πιστό σε μια σχέση. Η κατσίκα που συμβολίζει το ζώδιο, σημαίνει ότι αγαπά τη σταθερότητα – ειδικά, σε μια σχέση. Οι περισσότεροι Αιγόκεροι είναι τόσο εργατικοί, που συνειδητοποίησαν εδώ και πολύ καιρό ότι η επιτυχία σε οποιαδήποτε μορφή απαιτεί σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Και η κατσίκα δεν φοβάται ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Μπορεί να είναι κουραστικό γι’ αυτούς, αλλά θα παραμείνουν ακόμα και σε μια κακή σχέση! Αλλά, όπως ο Ταύρος, εάν ο Αιγόκερως νιώσει ότι έρχεται το τέλος, μπορεί να μείνει στη σχέση λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε, αλλά μέσα του νιώθει ότι ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος και θα αρχίσει να ψάχνει για κάτι άλλο. Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι που βρίσκουν παρηγοριά στο παρελθόν και μπορεί να ονειρεύονται να επιστρέψουν σε μια εποχή που ήταν πιο άνετη γι’ αυτούς – όπως μια πρώην ή κάποια που έβγαιναν πριν από χρόνια! Ακριβώς όπως και άλλα ζώδια, ένας άλλος λόγος που θα σας απατήσει ένας Αιγόκερως θα ήταν ότι θέλει να καθυστερήσει τη σχέση – αν κάτι αρχίζει να γίνεται πολύ σοβαρό και νιώθει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος γι’ αυτό, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει την απιστία σαν διέξοδο.

 1. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι πιστός, πρόκειται ωστόσο για άλλο ένα ζώδιο που μπορεί να απιστήσει για εκδίκηση. Μοιράζεται κάποια στοιχεία με τον Τοξότη, όπως για παράδειγμα ότι δεν θέλει να απορρίψει καμία νέα εμπειρία και τη μεγάλη ανάγκη του για ελευθερία – και μπορεί να απιστήσει εάν νιώθει ότι η σχέση δεν είναι αρκετά σοβαρή γι’ αυτόν, ώστε να δεσμευτεί απόλυτα!

 1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα ζώδια που είναι απολύτως πιστά. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την ανασφάλεια, την προσκόλληση και το εξαιρετική του αφοσίωση στην οικογένεια, οπότε είναι λίγο απίθανο να απιστήσει. Ο Καρκίνος θέλει να δημιουργεί και να διατηρεί δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς. Ο Καρκίνος, όμως, είναι πιθανό να σας απατήσει αν νιώσει περιφρονημένος με οποιοδήποτε τρόπο. Εάν τον έχετε απατήσει, ή τον πληγώσατε με κάποιον τρόπο, τότε προσέξτε, γιατί μπορεί να έχει αποφασίσει να σας απατήσει για να σας απαντήσει. Ωστόσο, γι’ αυτό το ζώδιο, η απιστία θα είναι η τελευταία λύση.

Ζώδια και Απιστία

 1. ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι από τα καλύτερα ζώδια για σχέση, καθώς είναι γνωστό ότι είναι απόλυτα αξιόπιστος και αφοσιωμένος. Εάν το ταίρι σας είναι Ζυγός, θα σας εξιδανικεύσει και θα σας αγαπήσει στις καλές και στις κακές μέρες και θα μείνει δίπλα σας ακόμα κι όταν προκύπτουν σοβαρά προβλήματα. Πρόκειται για ένα ζώδιο που εσωτερικεύει όλα του τα προβλήματα κι αν δεν είναι 100% σίγουρος για σας και προκύψει κάτι άλλο… δεν είναι και πολύ πιθανό, αλλά ίσως και να το δοκιμάσει. Ένας λόγος που ο Ζυγός θα διακινδύνευε να σας απατήσει είναι ότι ψάχνει πάντα για τον έρωτα του παραμυθιού, οπότε αν δεν υπάρχει ψυχική επαφή, τότε μπορεί να κοιτάξει κάτι άλλο. Ωστόσο, ο Ζυγός είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια, όσον αφορά στην αφοσίωση.