Ζυγός

Ζυγός 2020

Ζώδια

Ζυγός 2020

Ζώδια

Η συμβουλή της χρονιάς

Είτε δουλεύετε, είτε είστε μόνοι, με την οικογένεια ή με τους αγαπημένους σας,  να φροντίζετε ν’ απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Το 2020 υπόσχεται να είναι μια υπέροχη χρονιά!

Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

Η ζωή σας θα είναι ευκολότερη από ό, τι συνήθως, φέτος. Θα έχετε λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Η ενασχόληση με τα χόμπι σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά φέτος. Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

Ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 24 Σεπτεμβρίου και 23 Οκτωβρίου. Το ζώδιο του Ζυγού αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο της ζυγαριάς, κάτι που λέει πολλά για την προσωπικότητά του. Θέλετε να κρατάτε μια ισορροπία στη ζωή σας και, επίσης, θέλετε να διατηρείτε την ισορροπία και στη ζωή των άλλων. Είστε πολύ κοινωνικά, γοητευτικά και ρομαντικά πλάσματα, δημιουργικά και έξυπνα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη χρονιά που έρχεται.

Έρωτας και σχέσεις

Αγαπητοί Ζυγοί, αν είχατε προβλήματα σχέσεων στο παρελθόν, μην ανησυχείτε γι’ αυτά φέτος. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για τρικυμίες στη σχέση σας και μια πολύ μεγάλη πιθανότητα για την απόλυτη αρμονία. Βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τα μαθήματα που πήρατε στην αισθηματική σας ζωή, πέρυσι – θα σας βοηθήσουν στις περισσότερες περιπτώσεις! Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στα ερωτικά σας, το 2020. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αφήνετε το σύντροφό σας να σας καταπιέζει. Και, να μην συμβιβάζεστε με κάποιον που δεν θα είστε ευχαριστημένοι μαζί του μακροπρόθεσμα. Μπορείτε να βγείτε και να φλερτάρετε, όσο είστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τα σχέδιά σας για το μέλλον.  Όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή με τους φίλους και την οικογένεια, έχετε μια χαλαρή κι ανάλαφρη διάθεση απέναντί τους. Αυτή η χρονιά δεν έχει σοβαρά, οικογενειακά προβλήματα, επομένως απολαύστε το χρόνο που θα έχετε να περάσετε μαζί τους.

Καριέρα

Έχετε μια δυνατή επιθυμία να δουλέψετε περισσότερο, φέτος. Θα αισθανθείτε, επίσης, ότι θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα χόμπι σας. Αυτό θα σας κρατήσει αρκετά απασχολημένους το 2020, αλλά τουλάχιστον θα είστε χαρούμενοι! Μην νιώθετε ενοχές αν κινείστε με πιο αργούς ρυθμούς αυτή τη χρονιά – αξίζετε ένα διάλειμμα μια στο τόσο. Και, επίσης,  μη νιώθετε ότι πρέπει να δουλεύετε μόνοι.  Η συνεργασία με τους άλλους μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Προτιμήστε την ομαδική δουλειά το 2020, ειδικά στα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή.

Οικονομικά

Σε σχέση με τα οικονομικά σας θα έχετε λιγότερα μεγάλα έξοδα, φέτος. Αλλά τα έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, είναι πιθανό να μειώσουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας.  Προσπαθήστε να μαζεύετε χρήματα όταν έχετε τη δυνατότητα  και ξοδέψτε τα για τον εαυτό σας, κοντά  στο τέλος του χρόνου.

 

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις