Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, το σπίτι είναι το καταφύγιό σας.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) επηρεάζει τη σφαίρα της οικογενειακής σας ζωής – παρόλο που οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, έχετε κάθε διάθεση να ανταποκριθείτε και να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας με κάθε τρόπο. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο του σπιτιού σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε γαλήνη κι ικανοποίηση στο σπίτι. Ίσως ολοκληρώσετε κι ένα έργο ανακαίνισης. Μπορεί να έχετε ξεκαθαρίσει πρόσφατα το χώρο σας από πράγματα που δεν σας χρειάζονται πια και τώρα απολαμβάνετε τον επιπλέον χώρο. Αν και λατρεύετε τα ταξίδια, σας αρέσει επίσης να είστε και στο σπίτι. Και είναι πιθανό να αναγνωρίσετε τώρα, πόσο σημαντικό είναι για σας το σπίτι σας. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) σας χαρίζει θετική διάθεση και εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητές σας. Επιδιώκετε την επαφή με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο των γνωριμιών, θα μπορούσατε να ζήσετε μια νέα ρομαντική περιπέτεια. Μπορεί να μην είναι κάτι που σχεδιάζατε, αλλά ξαφνικά ενδιαφέρεστε απίστευτα για κάποιον που ενδιαφέρεται για σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να θέλετε να βάλετε περισσότερη σταθερότητα και πάθος σ’ αυτή τη σχέση. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) βελτιώνει την επικοινωνία και ενθαρρύνει την ανάγκη σας να μοιραστείτε τις ιδέες και τα συναισθήματά σας με τους άλλους. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που σας κρατούν πίσω και δυσκολεύουν τη συναισθηματική σας έκφραση. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σας φέρνει έναν εκνευρισμό που μπορεί να σας δυσκολέψει αρκετά. Ενώ προσπαθείτε πολύ, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε. Αν είστε σε σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να προκύψουν θέματα συνεννόησης με το ταίρι σας. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) βγάζει στην επιφάνεια τη γλυκιά και τρυφερή σας πλευρά, καθώς και τη διάθεση να φροντίσετε τους αγαπημένους σας. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ίσως να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Να μην ξεχνάτε, όμως, πόσο σημαντική είναι για σας η συναισθηματική ασφάλεια.

Έρωτας και σχέσεις

Επικοινωνήστε με το ταίρι σας τη Δευτέρα και την Τρίτη για πρακτικά θέματα (για να επιβεβαιώσετε ένα ραντεβού, για να του πείτε τι ώρα θα πάτε κάπου κ.λπ.) αλλά και για να ξέρει ότι το σκέφτεστε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ευνοούνται πιο βαθιά και φιλοσοφικά θέματα: οι συζητήσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με πρακτικές λεπτομέρειες κι αυτό είναι που τις κάνει τόσο σπουδαίες. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή σχεδόν όλες οι συζητήσεις οδηγούν σε ερωτήματα για την πορεία της σχέσης σας. Ερωτήματα που έχουν απαντήσεις, αλλά κι άλλα που χρειάζεται να σκεφτείτε περισσότερο.

Καριέρα

Δείξτε σε ένα συνάδελφο πόσο πολύ τον εκτιμάτε, τη Δευτέρα, με ένα γλυκάκι, ένα αστείο ηχητικό μήνυμα ή κάτι παρόμοιο. Το να προσφέρετε κάτι όταν δεν υπάρχει κανένας λόγος, είναι πολύ εντυπωσιακό. Την Τρίτη και την Τετάρτη, το μόνο που συμβαίνει είναι ότι βαριέστε – αν και, κάποιος, μπορεί να επισημάνει ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να κάνετε πράγματα και του να μιλάτε για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Η Πέμπτη και η Παρασκευή έχουν μια φιλοσοφική χροιά – το τέλος της εβδομάδας σας εμπνέει για να ονειρευτείτε μεγάλα πράγματα. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι φανταστικές μέρες, με πολύ φανερό τρόπο.