Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, αυτό στο οποίο εστιάζεται, διευρύνεται. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) εστιάζει στον τομέα των οικονομικών με ένα θετικό τρόπο – τα έσοδά σας βελτιώνονται και σας δίνουν τη δυνατότητα να ξοδέψετε χρήματα για να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των οικονομικών. Η όψη αυτή είναι ιδανική για να συγκεντρωθείτε σε κάτι που είναι σημαντικό για σας. Σήμερα, μπορεί να συγκεντρώνετε αποδείξεις για να προετοιμαστείτε για τη φορολογική σας δήλωση. Ή, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια προσπάθεια απόκτησης χρημάτων, να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή να ξεκινήσετε το δικό σας κανάλι με βίντεο. Αυτή τη στιγμή, είστε εξαιρετικά εστιασμένοι. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) σας βάζει σε μια θέση που πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Ένας γάμος ή μια συγκατοίκηση είναι πιθανά ενδεχόμενα. Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει να είστε έτοιμοι για να κάνετε το επόμενο βήμα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τις απόψεις σας με σαφήνεια, να πείσετε για την ορθότητά τους και να γίνετε απόλυτα κατανοητοί από τους γύρω σας. Στις 23/1 ο Ερμής στο ζώδιό σας και στον οίκο της αυτοπεποίθησης σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να καθυστερείτε να στείλετε κάπου το βιογραφικό σας ή να προωθήσετε την μικρή σας επιχείρηση. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε, εσείς έχετε αμφιβολίες. Εργάζεστε σκληρά για να προβλέψετε κάθε εμπόδιο, αλλά πραγματικά δεν ξέρετε πώς θα πάνε τα πράγματα, εκτός κι αν ξεκινήσετε. Σήμερα, είναι μια μέρα για να βουτήξετε στα βαθιά. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας κι αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Δουλεύετε ακούραστα και περιμένετε το ίδιο κι από τους άλλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί τους. Επιπλέον, πολύ πιθανό να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα υγείας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και δίνει προτεραιότητα στις συναλλαγές κάθε είδους. Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε τα έσοδα με τις δαπάνες σας, όχι πάντα με θετικά αποτελέσματα.

Έρωτας και σχέσεις

Οι καλύτερες μέρες για την αισθηματική σας ζωή αυτή την εβδομάδα είναι ακριβώς στην αρχή: η Δευτέρα και η Τρίτη, όταν η ρομαντική ενέργεια είναι ιδιαίτερα δημιουργική και δεν θα πρέπει να ντραπείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας! Φυσικά και οι υπόλοιπες μέρες έχουν αρκετά γλυκές δυνατότητες, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε – την Τετάρτη και την Πέμπτη θα καταφέρετε να το ανακαλύψετε! Οι έξοδοι, γενικώς, ευνοούνται την Παρασκευή και το Σάββατο είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Την Κυριακή, πιθανά θα θέλετε μια γλυκιά μέρα χαλάρωσης – κι αν έχετε και παρέα, ακόμα καλύτερα.

Καριέρα

Στην αρχή της εβδομάδας είναι πιθανό να σκεφτείτε και μόνοι σας μια πρωτότυπη ιδέα, αλλά η συνεργασία με ένα συνάδελφο ή μια ομάδα ενισχύει κατά πολύ το κοφτερό σας μυαλό. Ανταλλάξτε ιδέες ακόμα κι αν είναι με μήνυμα ή μέσω τηλεφώνου. Γύρω στην Τετάρτη, θα συνειδητοποιήσετε κάτι που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο σχετικά με μια διαπροσωπική σχέση στο γραφείο. Υιοθετήστε μια δυναμική προσέγγιση για να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε και η ανταπόκριση θα είναι άμεση. Από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο η ικανή, πρακτική σας πλευρά ενισχύεται από μια νέα έκρηξη δημιουργικότητας. Κρατήστε σημειώσεις για μια ιδέα που θα εντυπωσιάσει τους προϊσταμένους σας.