Αιγόκερως

Αιγόκερως | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Αιγόκερως | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις αυτού του μήνα υποδηλώνουν ότι θα έχετε βοήθεια από τον Κρόνο και το Δία σε ό,τι κάνετε. Είναι καιρός να πετύχετε τους στόχους που παλεύετε εδώ και τόσο καιρό – οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε – μπορείτε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας, με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. Το να έχετε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους είναι απαραίτητο.

Έρωτας και σχέσεις

Η πρώτη εβδομάδα μπορεί να μην είναι κατάλληλη για ερωτικές σχέσεις. Στη συνέχεια, ωστόσο, μπορείτε να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας, να του δίνετε μεγαλύτερη προσοχή σε όλα τα επίπεδα, για να ενισχύσετε τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας. Όσοι είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση, μπορείτε να ξαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Οι ελεύθεροι έχετε καλές πιθανότητες να ερωτευτείτε, αυτό το διάστημα.

Καριέρα

Τα άστρα προβλέπουν έναν εξαιρετικό μήνα για την πρόοδο της επαγγελματικής σας ζωής, με τη βοήθεια θετικών πλανητικών όψεων. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι αρμονικές κι αυτό θα διευκολύνει την εξέλιξη και ολοκλήρωση των στόχων σας. Η διοίκηση θα εκτιμήσει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας δουλειά – μπορεί να προκύψει μια προαγωγή ή κάποια αύξηση.

Οικονομικά

Σε οικονομικό επίπεδο, καλό θα είναι να είστε πάντα έτοιμοι να αλλάξετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες. Να ξοδεύετε μόνο χρήματα που έχετε και ποτέ περισσότερα, γιατί η εποχή μας είναι αρκετά δύσκολη. Κι αν τυχαίνει και δεν έχετε οικονομική υποστήριξη από τρίτους, είναι πολύ πιο σημαντικό να ξοδεύετε τα χρήματα που κερδίζετε με σύνεση. Με δυο λόγια, τα οικονομικά σας είναι καλά, αρκεί να μην το παρακάνετε.