Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με αργούς ρυθμούς, αλλά τελειώνει με θόρυβο. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) φροντίζει ώστε να έχετε μια χαρούμενη καθημερινότητα και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συχνές συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας βοηθά να τακτοποιήσετε αρκετά από τα θέματα που σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, κάποιες από τις οικογενειακές σας σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ίσως χρειάζεται να δοκιμάσετε άλλους τρόπους επικοινωνίας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) εστιάζει στον οικονομικό τομέα και σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα έσοδά σας και, ίσως, να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο των οικονομικών κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: κάτι που θέλετε να αγοράσετε μπορεί να έχει αυξηθεί σε τιμή, αλλά εξακολουθείτε να το θέλετε και σκέφτεστε να το αγοράσετε έτσι κι αλλιώς. Πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, καλό θα είναι να ψάξετε για άλλες εναλλακτικές που μπορεί να είναι φθηνότερες. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) σας χαρίζει γοητεία και αισιοδοξία – χαρακτηριστικά που σας κάνουν περιζήτητους στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) υποστηρίζει ένα παρασκήνιο που σας προκαλεί αβεβαιότητα και άγχος. Καλό θα είναι να κινηθείτε με μεγάλη προσοχή και να αποφεύγετε καταστάσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία σας. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο: ακόμα κι αν έχετε σχέδια σήμερα, δεν θα τα κάνετε με την καρδιά σας. Αν είναι δυνατόν, μείνετε στο σπίτι και περάστε τη μέρα χαλαρώνοντας. Χρειάζεστε χρόνο για να ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες που επεξεργάζεστε. Φροντίστε λίγο τον εαυτό σας, ετοιμάστε ένα τσάι από βότανα ή κάντε ένα ευχάριστο αφρόλουτρο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 είναι θετική για σας – υπάρχουν πιθανότητες για ταξίδια ή συναντήσεις με άτομα που ζουν μακριά. Ένα νέο ειδύλλιο με ένα ασυνήθιστο άτομο είναι αρκετά πιθανό.

Έρωτας και σχέσεις

Ένα μυστικό φαίνεται σαγηνευτικό στην αρχή της εβδομάδας, αλλά υπάρχει σίγουρα μια δύναμη στην αλήθεια που, ενώ δεν είναι τόσο σέξι, στην πραγματικότητα προωθεί τα ρομαντικά θέματα να εξελιχθούν. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή είστε ιδιαίτερα έξυπνοι και πνευματώδεις κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Το όριο ανάμεσα σε μια διανοητική συζήτηση και το παιχνιδιάρικο φλερτ είναι υπέροχα ασαφές τώρα – μια απόλαυση, τόσο για το μυαλό όσο και για την καρδιά. Το σαββατοκύριακο, η συνηθισμένη χαλαρή συμπεριφορά σας μπορεί να σας εγκαταλείψει, καθώς πεισμώνετε γι’ αυτό που θέλετε – και, ίσως, αυτό δεν είναι τόσο κακό.

Καριέρα

Βάλτε υπενθύμιση για οποιαδήποτε προτεραιότητα υπάρχει τη Δευτέρα – ενώ σκέφτεστε πολύ γρήγορα, είναι επίσης πιθανό να ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τα θέματά σας. Από την Τρίτη μέχρι κάποια στιγμή την Πέμπτη, η δημιουργικότητα μπορεί να είναι λίγο περιορισμένη – σκεφτείτε την περίπτωση να συμβιβαστείτε λίγο και με μια αλλαγή στην προσέγγισή σας να μπορέσετε να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία. Χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο και τον προγραμματισμό προς όφελός σας. Ενημερωθείτε για θέματα δουλειάς, την Παρασκευή και το Σάββατο. Τώρα μπορείτε να προωθήσετε ιδιαίτερα τις υποθέσεις σας και να δημιουργήσετε κερδοφόρες καταστάσεις για όλους τους συμμετέχοντες – να είστε σίγουροι ότι αυτοί που πρέπει, θα το παρατηρήσουν! Ελέγξτε διπλά τους υπολογισμούς σας, την Κυριακή.