Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, προσελκύετε θετική προσοχή. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) θα σας δώσει την ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο κάποια άτομα που σας γοητεύουν και να συζητήσετε μαζί τους σχετικά με τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στην κορυφή του χάρτη σας. Προσελκύετε πολλούς θαυμαστές, τώρα. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το δημιουργικό περιεχόμενο που δημοσιεύετε ή κάτι παρόμοιο. Όμως, όλος αυτός ο θαυμασμός έρχεται με κάποιες ευθύνες: δεν μπορείτε να χαλαρώσετε αυτή τη στιγμή, επειδή οι άλλοι σας παρακολουθούν και παίζεται η φήμη σας. Ωστόσο, μπορεί να πρόκειται για μια ωφέλιμη στιγμή, ακόμα κι αν αισθάνεστε λίγο περιορισμένοι. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) τονίζει τη γοητεία σας και σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς, απέναντι σε κάποια άτομα κύρους. Κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά σας εφιστά την προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο της οικειότητας σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των συμφωνιών. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να θέλετε να κάνετε τη σχέση σας πιο σοβαρή – κι αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη διαγραφή των προφίλ σας σε εφαρμογές γνωριμιών ή, τουλάχιστον, την απόκρυψή τους. Είναι πιθανό να αλλάξετε την κατάστασή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα, μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε μια δέσμευση. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας χαρίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ενέργεια, ώστε να ολοκληρώσετε σημαντικούς στόχους. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ηγετικές ικανότητες και πίστη στον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιάζεστε. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας, παρ’ όλες τις αντιξοότητες της περιόδου.

Έρωτας και σχέσεις

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη έχετε μεγάλη ενέργεια κι είστε ιδιαίτερα ερωτικοί – χωρίς αμφιβολία, αυτές είναι οι πιο καυτές μέρες της εβδομάδας. Αν είστε μόνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε, τόσο διαδικτυακά όσο και στην πραγματικότητα – ενώ, αν είστε σε σταθερή σχέση θα επικοινωνήσετε υπέροχα με λεκτικούς και μη λεκτικούς τρόπους. Επιπλέον, την Κυριακή ξεκινά ένα διήμερο που είναι, επίσης, εξαιρετικό για την αισθηματική και την κοινωνική σας ζωή. Συμβουλές για τις υπόλοιπες μέρες, αισθηματικά μιλώντας: Τη Δευτέρα, συγκεντρώστε περισσότερες πληροφορίες και την Παρασκευή και το Σάββατο να είστε έτοιμοι για όλα.

Καριέρα

Κανείς δεν σας φτάνει όταν χειρίζεστε θέματα ανθρωπίνων πόρων, όταν ασχολείστε με πελάτες ή επικοινωνείτε με το κοινό, στην αρχή της εβδομάδας – κι αν πρέπει να περιορίσετε τις ζημιές, θα τα καταφέρετε περίφημα. Γύρω στην Τετάρτη, είστε έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας ή να κρεμάσετε μια ταμπέλα «μην ενοχλείτε» απ’ έξω και να ξεκινήσετε έναν ατομικό στόχο. Αποφύγετε συναντήσεις και ομάδες τώρα – απλά, θα καθυστερήσουν την πρόοδό σας. Σκεφτείτε ένα καινούριο τρόπο για να παρουσιάσετε μια παλιά-αλλά-καλή ιδέα, το σαββατοκύριακο. Εάν το προτείνετε με το σωστό τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα πάρετε το πράσινο φως.